Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מחפש רכב לזוג - עד 35K

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7455 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

צריך לעמוד בעליות חיפה.

דרישות עיקריות :

חסכוני בדלק וחלקי חילוף

בעל "שוק" - הכוונה שלא תהיה בעיה למכור אותו בחודשים הקרובים.

נוח גם לנסיעות ארוכות.

אופציות שחשבנו עליהן:

פונטו 2001 ידני

קורדובה 1600 2001 ידני

קורולה 96-7 ידני (אם בכלל נמצא)

באלנו 98 ידני (או אוטומט)

נשמח להערות והצעות

פורסם

לעמוד בעליות של חיפה זה עניין ייחסי...

כל רכב יעמוד בעליה, השאלה היא כמה זמן זה יקח וכמה דלק הוא ישרוף.

לדעתי תתמקד ברכב קומפקטי בעל גיר ידני

(יותר נוח אוטומט אבל לא חסכוני ולא נותן לנצל את המנוע במלואו).

Veni Vidi Vici

פורסם

אם שמת לב רוב הבחירות שלי הן ידניות הן מהבחינה של חסכוניות והן מההנאה מהנהיגה.

האם להבין מתגובתך שאתה ממליץ לכיוון הפונטו ?

פורסם
אם שמת לב רוב הבחירות שלי הן ידניות הן מהבחינה של חסכוניות והן מההנאה מהנהיגה.

האם להבין מתגובתך שאתה ממליץ לכיוון הפונטו ?

אין לי ניסיון עם פונטו... ככה שלא אוכל להגיב לגביה.

כנ"ל לגבי השאר. המלצתי כיוון כללי.

מבחינתי דייהטסו שרייד כמו שלי תעשה את העבודה בלי בעיות אבל הנאה מנהיגה לא תמצא בה...

קשה למצוא רכב בסכום הנ"ל שגם מהנה, גם אמין, וגם חסכוני...

Veni Vidi Vici

פורסם

לפי דעתי רכב שיענה לך על מירב הדרישות הוא פיז'ו 205 משנת 98 או 99. זול לרכישה ולאחזקה (יחסית), מהנה לנהיגה, חסכוני בדלק ונוח לנסיעות ארוכות.

כלל ברזל (בד"כ, אם הרכב טופל כמו שצריך למעט מקרים בודדים של אקזמפלרים דפוקים): אמינות וסחירות = יפני.

איתמר.

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

פורסם
לפי דעתי רכב שיענה לך על מירב הדרישות הוא פיז'ו 205 משנת 98 או 99. זול לרכישה ולאחזקה (יחסית), מהנה לנהיגה, חסכוני בדלק ונוח לנסיעות ארוכות.

כלל ברזל (בד"כ, אם הרכב טופל כמו שצריך למעט מקרים בודדים של אקזמפלרים דפוקים): אמינות וסחירות = יפני.

איתמר.

הפונטו ספייס עולה בהכל על ה-205 (חוץ מהנאה בנהיגה), היא הרבה יותר מודרנית! בטוחה הרבה יותר, חסכונית, נוחה ומפנקת..
  • תוכן חדש...