Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7486 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
כן, לצערי, ולא רק בגלל הקילקולים אלא גם בגלל צריכת הדלק האיומה -

אלעד.

או שאתה על אוטומת

או שהאוטו לא מכוון

אני עושה בערך 9 בעיר ו14-15 מחוץ

ידנית 1900

• תגובות 37
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

הצריכה שלי בממוצע ב BX עומדת על 1/10 בממוצע, מנוע 1.6 ידני, לא לשכוח שאני גר ברמת הגולן וכל יום אני יורד לכיוון הגליל העליון ועולה בחזרה הביתה.

קסנטיה 96 מנוע 2000 16V ידנית...משהו חבל על הזמן.. וחוץ מהקונסולה המרכזית של האוורור שקצת מקורקשת, הכל כמו חדש בפנים. איזה כיף ואיזה שינוי ביחס ל BX, כמה שרע לי להגיד את זה - כמו מעבר לעולם אחר, לפעמים אני שוכח שזאת צרפתייה מתרוממת..

אלעד.

בריאות לכולם!

• שבועיים מאוחר יותר ...
פורסם
אם נוחות הנסיעה "זוועתית", אולי קיבלת בומבה ריקה[/

QUOTE]

היום חזרתי למקום שממנו לקחתי את הבומבות החדשות, קניתי מפתח פילטרים שרשרת, נתנו לי שתי בומבות חדשות עם תאריך ייצור שעומד על חצי שנה אחורה, הצלחתי להחליף לבד, מזל טוב לי, תודה תודה. וראה זה פלא, אכן, הן היו גמורות, עכשיו הכל בסדר, והאוטו שוב נוח...

ועכשיו למילה טובה (שוב פעם) למוסך המהנדסים בעכו, המוסך פשוט מתעקש לא לקחת ממני כסף, היום עבדו על הרכב כשעה וחצי, בדקו, ובסוף אחרי ששאלתי אם יכול להיות שהפילטרים סתומים, החליטו לבדוק, פירקו את הצינורות, הוציאו את הפילטרים, והם היו לגמרי סתומים, שום דבר לא עבר דרכם, היתה שכבה מאוד עבה על הרשת, אני מניח שזה בגלל הנוזל בלמים שמישהו שם במערכת פעם...

ניקו את הפילטרים, ובסופו של דבר לא רצו לקחת שקל...

כבר פעם שלישית שלא רצו כסף, לא הבנתי למה. אבל הם היו נחמדים ולא הלכו עם הראש בקיר. וכל הכבוד להם.

ותודה לכולכם עד התקלה הבאה... מישהו אמר מחר בבוקר??

ואלעד, צודק, במוסך אכן לא יודעים מה זה HYDRAFLUSH, טוענים שלא צריך לנקות את המערכת.

פורסם

ואלעד, צודק, במוסך אכן לא יודעים מה זה HYDRAFLUSH, טוענים שלא צריך לנקות את המערכת.

כן, גם אני לא מצליח למצוא מוסך שמכיר את הפרוצדורה הזו. לדעתי הכי הגיוני שנתחבר כמה בעלי סיטרואנים ונזמין במרוכז מחו"ל. מדובר במיכל של 5 ליטר, מה שייקר קצת את המשלוח.

מה שכן חשוב לעשות, Hydraflush או לא, זה לנקות את הפילטרים ולהחליף נוזל LHM כל 60,000 ק"מ. את פעולת הניקוי אפשר לעשות לבד. טובלים את הפילטר בבנזין, ומייבשים עם לחץ אוויר. ליכלוך הרסני למערכת הזו. גרגר אדמה בתוך נוזל בלחץ 180PSI עושה שמות באטמי גומי.

ועכשיו למילה טובה (שוב פעם) למוסך המהנדסים בעכו, המוסך פשוט מתעקש לא לקחת ממני כסף,

זה רק ממך ? או שהם חיים מתרומות ?:roll:

אפשר לבוא ולהגיד שאני חבר של ארז, ורוצה טיפול באותם תנאים ? או שאתה לא מגלה לנו חלק מהעסקה ? ("אדוני, תוריד בגדים עד אנחנו גומרים מנקה פילטר" :-) )

פורסם
ליכלוך הרסני למערכת הזו. גרגר אדמה בתוך נוזל בלחץ 180PSI עושה שמות באטמי גומי.
טעות הקלדה קלה. הלחץ בתוך המערכת הוא 180 באר (אטמוספרות). זה בערך 2600PSI... וזה עדיין עושה שמות באטמי גומי...
פורסם
כן, גם אני לא מצליח למצוא מוסך שמכיר את הפרוצדורה הזו. לדעתי הכי הגיוני שנתחבר כמה בעלי סיטרואנים ונזמין במרוכז מחו"ל. מדובר במיכל של 5 ליטר, מה שייקר קצת את המשלוח.

לא רק בעלי המוסכים לא יודעים

גם ד"ר לובינסקי ולהקתו - כל מוכרי החלפים למיניהם - כולל גאן אצל היבואן - אף אחד מהם לא יודע על מה אני מדבר.

לא עוזר שאני מראה להם באינטרנט

(יש להם אינטרנט בלובינסקי - ידעתם?:-))

הם טוענים בתקיפות שלא קיים דבר כזה

או בלשונם:תביא מקט אחי.

• תוכן חדש...