Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7486 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
למיטב הבנתי, תקנו אותי אם אני טועה, הפורום הטכני מוקדש בזמן האחרון במידה רבה לסיטרואן קסנטיה על שלל צרותיה......

החפראי שנובע בעיקר מרצון לחסוך (שאצל בעלי קסנטיה במיוחד נובע מעודף הוצאות על תחזוקה) עוזר במיוחד לקסנטיה להמשיך ולשמור על מוניטין טוב....

במיוחד אתה מר ארז ארז שע"פ מה שאני נוטה להבין פנאטי לגבי קסנטיות, אמור להמנע מחפראי בכל מחיר.

פנאטי?

כנראה אתה בכלל לא יודע על מה מדובר, כשבומבה אחת קורסת, הנזק לאוטו הרבה יותר גדול מאשר להרכיב בומבה משומשת במקומה, וכשהרכב ברמת הגולן ביום שישי בערב, אין מוסכים פתוחים!

אז תעשה לי טובה, אל תבלבל את המוח אם אתה לא יודע על מה מדובר.

מה החאפריות פה בדיוק? אם לא שמת לב, לא החלפתי כלום בגלל שאין לי כלים מתאימים ואת כל הציוד הנדרש.

• תגובות 37
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
למיטב הבנתי, תקנו אותי אם אני טועה, הפורום הטכני מוקדש בזמן האחרון במידה רבה לסיטרואן קסנטיה על שלל צרותיה......

החפראי שנובע בעיקר מרצון לחסוך (שאצל בעלי קסנטיה במיוחד נובע מעודף הוצאות על תחזוקה) עוזר במיוחד לקסנטיה להמשיך ולשמור על מוניטין טוב....

במיוחד אתה מר ארז ארז שע"פ מה שאני נוטה להבין פנאטי לגבי קסנטיות, אמור להמנע מחפראי בכל מחיר.

אני מפספס משהו פה? יש איזושהי בעיה עם זה שאנחנו מתייעצים פה?

לדעתי אם יש לך בעיה עם האוטו ספר לנו, אם אתה יכול לעזור למישהו במשהו אתה מוזמן.

אם לא, עדיף שלא תעיר את הערותיך.

בריאות לכולם!

פורסם

עדכונים שוטפים על מצבה של הקסנטיה.........היום ביליתי בוקר נחמד במוסך סיטרואן... שמשום מה יש לי דברים טובים להגיד עליהם, WHO WOULD HAVE THOUGHT

הוחלף הקורקטור הסורר, הוחלפו שתי בומבות קדמיות בחדשות, ואני חייב לציין שהנסיעה פשוט זוועתית.

שתי הבומבות מחברה שקוראים לה נדמה לי IFHS, (אם אני לא טועה), הקודמות היו מקוריות של סיטרואן.

הנסיעה פשוט מזעזעת. והן עלו 200 שקל כל אחת.

האם יש עוד חברות שאפשר לקנות אותן בארץ? (של בומבות כמובן).

פורסם
עדכונים שוטפים על מצבה של הקסנטיה.........היום ביליתי בוקר נחמד במוסך סיטרואן... שמשום מה יש לי דברים טובים להגיד עליהם, WHO WOULD HAVE THOUGHT

הוחלף הקורקטור הסורר, הוחלפו שתי בומבות קדמיות בחדשות, ואני חייב לציין שהנסיעה פשוט זוועתית.

שתי הבומבות מחברה שקוראים לה נדמה לי IFHS, (אם אני לא טועה), הקודמות היו מקוריות של סיטרואן.

הנסיעה פשוט מזעזעת. והן עלו 200 שקל כל אחת.

האם יש עוד חברות שאפשר לקנות אותן בארץ? (של בומבות כמובן).

קודם כל מזל טוב על ההרגשה הטובה בקשר למוסך...איזה מוסך זה (כדי שנוכל כולנו ליהנות מהחוויה..)?

אולי שמו לך בומבות בלחצים לא מתאימים...אחלה מוסך..:?

בריאות לכולם!

פורסם

אני קניתי את הבומבות, בלחץ של 50.

ככה אמור להיות? אני אבדוק בהיינס.

מוסך המהנדסים בעכו, למרות שיש מוסך סיטרואן בכרמיאל, נסעתי לשם בכוונה, משום מה הייתי מרוצה מהם, כמובן לא מהמחיר, אבל זה מה יש.

בסך הכל, שלוש פעמים עבדו לי על האוטו וחייבו אותי רק על הפעם השלישית, שזה היום, כי בשאר הפעמים לא הצליחו לפתור את הבעיה. והקפה היה סביר...

פורסם
אני קניתי את הבומבות, בלחץ של 50.

ככה אמור להיות? אני אבדוק בהיינס.

מאפייני Spheres בקסנטיה 2.0, דגמי יצוא, תאריך יצור 06.95 - 12.97 (ללא מתלים אקטיביים):

מתלים קדמיים: נפח 450CC, לחץ 50 באר, ממברנה רב שכבתית. מק"ט יצרן 5271.30

אחוריים: נפח 400CC, לחץ 30 באר, ממברנת Urepan. מק"ט יצרן 5272.35

אם נוחות הנסיעה "זוועתית", אולי קיבלת בומבה ריקה - זה אפשרי אם היא עברה שיפוץ או שישבה על המדף זמן רב. בכל מקרה, אל תמשיך לנסוע כך. הזעזועים מחלישים את נקודת העיגון של המתלה לשלדה.

פורסם

אין זעזועים של בומבה ריקה, או גמורה, שתיהן בסדר, שנת הייצור שלהן היא 2003

ושתיהן חדשות, אבל זה לא דומה בכלל לצורת השיכוך של הבומבות המקוריות שהיו שם.

דרך אגב, בדקתי באתרים של יצרני הבומבות, מדובר על 55 מקדימה, אם יש בכלל הבדל משמעותי, בקשר לאחורי הרכב, אצלי יש 40 כרגע, והוא רך מאוד, ואני דווקא מאוד מרוצה, אותו יצרן כמו של הבומבות הזוועתיות מקדימה.

ככה שאני לא יודע, בכל מקרה, אני בודק הזמנה של בומבות COMFORT.

פורסם

הבנתי,

הבנתי גם שניתן להתקין בומבות יותר "רכות" על מנת לשפר את הנוחות, יש כמה סוגים של בומבה בעלת לחץ של 50 באר? או שהן זהות, ובסך הכל צריך לקנות לחץ יותר נמוך?

פורסם

אצלי בקסנטיה (..ואיזה כיף להגיד את זה...) יש בומבות קדמיות עם לחץ 55 BAR והנסיעה נהדרת, רק שלפעמים יש מין נדנדה עדינה בין החלק הקדמי לאחורי של האוטו - נורמלי? או שיש בעיה?

בריאות לכולם!

פורסם
אצלי בקסנטיה (..ואיזה כיף להגיד את זה...)

רק שנבין- קנית קסנטיה במקום BX??

כן, לצערי, ולא רק בגלל הקילקולים אלא גם בגלל צריכת הדלק האיומה - אני נוסע 110 ק"מ מדי יום והדלק שהאוטו שותה די מרוקן לי את הכיס... מה גם שהרכב הגיע ל-300,000 ק"מ והגיע הזמן לתת לו לנוח מעט ועם בוא האביב אולי לשפץ אותו מעט...(אוי ואבוי אם אישתי תשמע...)

אלעד.

בריאות לכולם!

• תוכן חדש...