Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מחפש יעוץ לקניית רכב ב - 60,000 ש"ח...

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7473 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

קודם כל שלום לכולם ותודה לכם על העזרה.. עכשיו לענינינו:

כרגע ברשתוי פיאט פונטו שנת 2000 60S וברצוני להחליף את הרכב לרכב אחר .

הסיבה שאני מעוניין להחליף את הרכב היא שאני חייב שיהיה גיר אוטומתי.

אני חשבתי על הרכבים:

1. גולף 2000 מנוע 1600/2000.

2. סקודה פאביה - עדיין לא ביררתי את המחיר ואני לא יודע איזה שנתון אני יכול להשיג בכלל אם בכלל.

3. פולו ...

4. אולי פיאט פונטו ..

אני לא סגור על עצמי בכלל .. לכן אני פונה ליעוץ מאנשים אשר מבינים הרבה יותר ממני בנושא איזה רכב כדאי לי .. ( אפשרות להוספה כיסא תינוק לדוגמא בעתיד גם אופצייה ... לכן אני לא אוהב ספסל אחורי קטן )...

אני באמת מודה לכם ומחכה בכיליון עיניים להצעות...

אתם יכולים לתת כל הצעה שאתם חושבים לנכון לווא דווקא מהמכוניות שהזכרתי למעלה ...

רק בכל הצעה אם תוכלו לפרט למה אני אודה לכם .. תודה.

פורסם

אוטומטיות ב60 אלף ממש ממש לא קשה למצוא, ודגמים גם לא חסר.

לדעתי אלו הם הרכבים הכי נפוצים בארץ, תוכל למצוא מזדה לאנטיס אוטומטית מאובזרת בקלות בסכום הזה או מיצובישי סופר לנסר, מיצובישי כריזמה (לא יודע לגבי הלנסר החדשה, אבל תבדוק גם אותה אם היא בתקציב), הונדה סיוויק\אקורד (בין המובילות לדעתי) וכמובן שיש גם גרמניות (שבהן אני לא מתמצא) שיענו על הקריטריונים שלך.

אם עניין האחזקה לא היה מהווה בעיה, יש מכונית אחת שהייתי הולך עליה בסכומים האלה - VOLVO S70.

אבל כמו שאמרתי מבחר לא חסר.

יוסי.

I should win a fucking AWARD for being me

פורסם

בתקציב הנ"ל, טויוטה יאריס תהיה מכונית אוטו' קטנה ואידיאלית כתחליף לפונטו. אך אם בונים על תינוק אז כנראה שתהיה ביאריס בעיה מבחינת מקום לעגלה (על אף האפשרות לשנע את המושב האחורי). לכן אמליץ על הפורד פוקוס והניסן אלמרה 1.8 שמציעות חבילה נאה בתקציב המדובר.

פורסם

איזה שנה אני יכול לרכוש פורד פוקוס/ניסן אלמרה במחיר הנ"ל...

ושאל נוספת האם סקודיה פאביה בסדר??? ומה לגבי הגולף שציינתי?

פורסם
איזה שנה אני יכול לרכוש פורד פוקוס/ניסן אלמרה במחיר הנ"ל...

ושאל נוספת האם סקודיה פאביה בסדר??? ומה לגבי הגולף שציינתי?

אני יודע שמחירון של הגולף 99 מנוע 1800 שלי הוא 61.5 (אולי טיפה ירד).

אז שנת 2000 עם מנוע 2000 בחיים לא יעלה לך 60 אלף.

גולף זה אוטו יקר.

לקנייה ולאחזקה.

אם הוא לא עושה בעיות, הוא אחלה אוטו :)

פורסם
בתקציב הנ"ל, טויוטה יאריס תהיה מכונית אוטו' קטנה ואידיאלית כתחליף לפונטו. אך אם בונים על תינוק אז כנראה שתהיה ביאריס בעיה מבחינת מקום לעגלה (על אף האפשרות לשנע את המושב האחורי). לכן אמליץ על הפורד פוקוס והניסן אלמרה 1.8 שמציעות חבילה נאה בתקציב המדובר.

למה לא יאריס ורסו איכויות כמו היאריס וגם יש מקום לעגלה ושנת 2001/2 יכנסו לא רע

בשביל רקע כללי אם אתה חושב אולי בכיוון האלמרה אז את שלנו קנינו ב60K

רנה דקארט אמר:אני חושב משמע אני קיים

גארי קספרוב אמר:אני טוב כי אני חושב 5 מהלכים קדימה

זיגמונד פרויד אמר:כשאתה חושב על משהו תחשוב עליו דרך כל 4 הכיונים ולא דרך כיון אחד הכיון הישיר

פורסם

אני באמת לא יודע מה לבחור...

זה קצת קשה לי כל מה שאתה מתארים פה באמת נשמע אחלה ..

שאלה נוספת כמה אני יכול למכור את ה פונטו שלי שנת 2000 60S גימור sole ....

יד שנייה, רכב במצב במצויין , אני יד שנייה הראשונה הייתה השכרה , 114000 קילומטראז'...

אין שום תאונות או כדומה חיצונית מצויין ...

כמה אני יכול לבקש עליו ??? שמתי אזעקה כמובן , וגם נעילה מרכזית שלא הייתה ..

על פי כמה שאני יקבל אני יידע בערך כמה אני יוציא ואז נראה איזה רכב פה אני יכול לקנות....

מישהו מכיר כאן את הפונטו החדשות ?? איך הן מבחינת גודל בספסל האחורי ?? ובכלל הרכב איך סוחב וכדומה ??

• תוכן חדש...