Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7472 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 32
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
איזה דברים מעניינים באירופה??? (אני מדבר עד שנת 97)

גולף דור 3 (צפופה ומיושנת).

אסטרה מהדור של תחילת שנות התשעים (הגיעה עם מנוע 1.4 או 1.6 חלשים ובכלליות לא היה רכב כזה מוצלח).

פורד אסקורט (אני לא אתחיל אפילו).

הדבר היחיד שאולי הייתי מעיף עליו מבט זה פיז'ו 306 או רנו מגאן שהציעו התנהגות טובה ובטיחות גבוה אבל עדיין היו צפופות, חלשות ודיי מתפרקות ביחס ללומינה.

אחרי 97 כבר הגיע הדור החדש של האסטרה (דור אחד לפני הנוכחי אשר נקרא אסטרה G), הגיעה הגולף MK4 שכבר הציבה רף חדש מבחינת אבזור ואיכות בניה וכו'.

מה עניין לומינה להר סיני?

הלומינה בימיה הטובים עמדה מול וולבו 850, לנצ'יה קאפה, פיז'ו 605 אולי אפילו ב.מ.וו 3.

ממש לא שוות מבט שני....

מול האסטרה ושות' עמדה הקוואליר, שעליה עוד לא שמעתי דבר אחד טוב מעולם.

ללה-סייבר יש בולמ"ז? כי מנסיעה בה זה לא נראה כך.

פורסם

זה אולי יהיה עדיף למישהו, אבל לא בהכרח למי שאוהב אמריקאית גדולה...

לדעתי אחד הדברים שיש להבין כאשר כותבים בפורום "ייעוץ ברכישת רכב" היא שבכל פעם שנותנים עצה למישהו יש לבחון האם העצה מתחשבת בצרכיו של מי שמייעצים לו, או בצרכיו של היועץ. רק אחרי שהכותב בטוח שהוא נותן עצה אובייקטיבית למבקש - רק אז יש ללחוץ על "שלח".

כן, יש בינינו אנשים שאוהבים אמריקאיות מגודלות עם הגה לא מתקשר ומתלים רכים מדי.

אז נכון שיש סיטרואן C5 שאין נוחה ממנה והיא הרבה יותר מהנה לניהוג א-ב-ל רוב הציבור לא מתעניין באיכויות ניהוג, אלא בדברים "ארציים" הרבה יותר...

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

• תוכן חדש...