Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7471 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אם הלה קרוס דומה במשהו להתנהגות של הלה סייבר הייתי מציע להתרחק כמו מאש, אלא אם כן יאכטה היא מושא נפשך. אם ההתנהגות היא כמו הקאדילק CTS זה כבר ענין אחר. אגב CTS, אחת משומשת במצב טוב היא אופציה לא רעה כלל. אפילו Top Gear לא קטל כדרכו בקודש לגבי מכוניות אמריקאיות.

• תגובות 32
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

אני לא יכולה לעשות השוואה בין השלוש מאחר וברשותי רק אחת.

smilchan - לך דווקא הייתי מציעה קצת להרגע עם התאורים ("להתרחק כמו מאש"). בסדר - אז הלה סייבר לא לטעמך, אל תקבור את הלה קרוס לפני שבחנת אותה.

יש אנשים שמוציאים ממך את המיטב, אנשים נפלאים ונדירים. אני קוראת לו אהובי - אסף.

פורסם

לא כל רכב צריך להחליף - אם הלומינה לא הייתה שובקת חיים, לא היינו מחליפים אותה

זהו, זה מבהיר את העניין ;)

למכירה פנסים קדמיים מקוריים חדשים לGTI MKV

My grandfather rode a camel, my father rode a camel, I drive a Mercedes, my son drives a Land Rover, his son will drive a Land Rover, but his son will ride a camel -

Rashid bin Saeed Al Maktoum

פורסם

כשמישהו חווה את דעתו על רכב מסויים (כמו הלה-קרוס, במקרה הספציפי הזה), תמיד מועיל לדעת מה הרקע שלו, ומה העדפותיו, בשביל לדעת כמה מהתרשמותו מהרכב תקפה לגבי עצמך.

מי שמרוצה (וכך עולה מהודעותך) מלומינה, העדפותיו מאוד שונות (בלשון המעטה) מאלו שלי (ואני אסתכן ואומר שעוד הרבה חברי פורום אחרים).

כך שאם נסכם את זה:

1. את טוענת שהלה-קרוס טובה...

2. אבל גם חשבת שלומינה זה בסדר.

כמובן שיכול להיות שהלה-קרוס באמת מוצלחת. את זה לא אדע עד שיתפרסמו כמה מבחנים.

My grandfather rode a camel, my father rode a camel, I drive a Mercedes, my son drives a Land Rover, his son will drive a Land Rover, but his son will ride a camel -

פורסם

אולי אז יועיל לך לדעת מה הרקע הנוסף שלי? אתה הרי לא חושב שהלומינה היא הרכב היחידי שהיה לי...

אני מסכימה אתך שחוות דעת לגבי רכב היא עניין אישי וספציפי של העדפות אבל אל תטעה ברקע הקודם של האדם.

חבל שתטעה

פורסם

אני מסכים לחלוטין. אשמח לשמוע על מכוניותייך הנוספות.

פורסם

כרגע יש ברשותנו אופל אסטרה 1.4 אוט' משנת 93 (יד ראשונה) שמשרתת אותי נאמנה. אבל לזמנים הייתה אצלנו גם רנו מגאן 2001 ידנית (דווקא חמודה.. נורא אהבתי אותה...)

פורסם

שוב אנחנו חוזרים לאותו ריב. רועי, לומינה זה לא כזה רכב גרוע. בתקופה שהלומינה נמכרה הייתה מעדיף לקנות יפאנומטית (קורולה/אימפרזה) עם מרווח מאחורה שבקושי מספיק לילד בן 8 או לקנות יונדאי אקסנט עם מכת שלדה בילד אין?

יש אנשים שמחפשים את המרווח, הנוחות האמריקאית, המומנט האדיר בסל"ד נמוך וכו'. זה שאתה אוהב קופסאות שימורים עם צמיגים מטורפים ונוחות כמו של קרש גיהוץ זה לא אומר שכולם צריכים לחשוב כמוך.

לסיכום, כפי שהגיבו לשרשור של יוליה מלפני שבועיים, הלה קרוס רכב אמריקאי טיפוסי רק שלהבדיל מהלה סייבר אפשר להזמין אותו גם עם מנוע טיפה יותר מתקדם. ד"א, בכוונה לא דברתי על ההתנהגות של הרכב כי מן הסתם לא נהגתי בו עדיין. חוות הדעת מגיעה מחברים של אבא שלי שקיבלו כמה לה קרוסים בליסינג (כן, גם הם מעדיפים אמריקאית על פני קופסת שימורים יפאנית).

אלעד רוזנקר, טלפון 0524626633.

ניתן להתקשר להתייעץ בכל הקשור ברכבי אספנות ואופל בפרט (בעיקר ישנים).

פורסם

במחיר של לומינה, היית יכול לקנות דברים רבים ומעניינים מתוצרת אירופה. היא נמכרה בתקופה שהיורו היה עוד שפוי.

אני כמובן לא טוען שאין אנשים שיעדיפו את הלה-קרוס, ואני גם לא יכול להתווכח איתם, ובכלל אין לי מושג איך היא נוסעת\ננהגת. אבל בהתחשב בלה-סייבר, חובת ההוכחה כרגע עליה.

כמות הסופרלטיבים שנשפכה כאן על הלה-קרוס מעוררת השתאות בשביל מה שהיא. רק תהיתי, זה הכל.

פורסם
שוב אנחנו חוזרים לאותו ריב. רועי, לומינה זה לא כזה רכב גרוע. בתקופה שהלומינה נמכרה הייתה מעדיף לקנות יפאנומטית (קורולה/אימפרזה) עם מרווח מאחורה שבקושי מספיק לילד בן 8 או לקנות יונדאי אקסנט עם מכת שלדה בילד אין?

יש אנשים שמחפשים את המרווח, הנוחות האמריקאית, המומנט האדיר בסל"ד נמוך וכו'. זה שאתה אוהב קופסאות שימורים עם צמיגים מטורפים ונוחות כמו של קרש גיהוץ זה לא אומר שכולם צריכים לחשוב כמוך.

לסיכום, כפי שהגיבו לשרשור של יוליה מלפני שבועיים, הלה קרוס רכב אמריקאי טיפוסי רק שלהבדיל מהלה סייבר אפשר להזמין אותו גם עם מנוע טיפה יותר מתקדם. ד"א, בכוונה לא דברתי על ההתנהגות של הרכב כי מן הסתם לא נהגתי בו עדיין. חוות הדעת מגיעה מחברים של אבא שלי שקיבלו כמה לה קרוסים בליסינג (כן, גם הם מעדיפים אמריקאית על פני קופסת שימורים יפאנית).

לה-קרוס בליסינג? רכבים של 200,000 משתלמים בליסינג?

יש דרך לצור עמך קשר אני אשמח אם תעזור לי לברר משהו

Lexus CT200H

פורסם

תיקון טעות - כשמכרו את הלומינה, עוד לא היה יורו...

פורסם

לאחר נסיעה ברכב אי אפשר להכחיש כי התנהגות הרכב על הכביש היא אמריקאית טיפוסית

ויכולה לגרום למחלת ים (בצחוק). יש כאלו אשר אוהבים את זה ויש כאלו שלא. כאשר לקחנו

את הרכב לנסיעת מבחן בת"א הפקוקה, הנסיעה עצמה לא הייתה מדהימה. אך כאשר יצאנו

לכביש הפתוח-מדהים...

Lexus CT200H

פורסם

בערך :) היורו נכנס ב99, הלומינה יוצרה עד מ95 ועד 2001...

פורסם
במחיר של לומינה, היית יכול לקנות דברים רבים ומעניינים מתוצרת אירופה. היא נמכרה בתקופה שהיורו היה עוד שפוי.

אני כמובן לא טוען שאין אנשים שיעדיפו את הלה-קרוס, ואני גם לא יכול להתווכח איתם, ובכלל אין לי מושג איך היא נוסעת\ננהגת. אבל בהתחשב בלה-סייבר, חובת ההוכחה כרגע עליה.

כמות הסופרלטיבים שנשפכה כאן על הלה-קרוס מעוררת השתאות בשביל מה שהיא. רק תהיתי, זה הכל.

איזה דברים מעניינים באירופה??? (אני מדבר עד שנת 97)

גולף דור 3 (צפופה ומיושנת).

אסטרה מהדור של תחילת שנות התשעים (הגיעה עם מנוע 1.4 או 1.6 חלשים ובכלליות לא היה רכב כזה מוצלח).

פורד אסקורט (אני לא אתחיל אפילו).

הדבר היחיד שאולי הייתי מעיף עליו מבט זה פיז'ו 306 או רנו מגאן שהציעו התנהגות טובה ובטיחות גבוה אבל עדיין היו צפופות, חלשות ודיי מתפרקות ביחס ללומינה.

אחרי 97 כבר הגיע הדור החדש של האסטרה (דור אחד לפני הנוכחי אשר נקרא אסטרה G), הגיעה הגולף MK4 שכבר הציבה רף חדש מבחינת אבזור ואיכות בניה וכו'.

אלעד רוזנקר, טלפון 0524626633.

ניתן להתקשר להתייעץ בכל הקשור ברכבי אספנות ואופל בפרט (בעיקר ישנים).

• תוכן חדש...