Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7473 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

לאחרונה התעניינו לרכוש רכב שטח (נהייה אופנתי הדבר הזה...הכביש מוצף בהם)

והיונדאי טראקן קורץ...יכולת טובה בשטח לפי הביקורות ומחיר אטרקטיבי (יחסית)

אבל מעניין אותנו לדעת איך הנסיעה שלו בכביש

יצא לי להיות בדי מקס והרגשתי כמו בטרקטור...

ואם אפשר על הדרך המלצה לרכבי שטח - כביש במחיר אטרקטיבי של נגיד בסביבות ה~230 אלף

תודה רבה :)

פורסם

הו, Welcome to the club.

אנחנו כרגע שוקלים לרכוש Terracan (זהו אינו הרכב הראשון שלנו, אנו כרגע מחזיקים בRexton 2005).

עכשיו השאלה היא מה אתה מחפש:

רכב פנאי עם טיפה ויתור על שטח-REXTON מומלץ בחום. נהנים מכל רגע עמו (מה גם בשטח הוא מתפקד מעולה, אבל היתרון הבולט שלו הוא על הכביש), בנסיעה בכביש לא תרגיש כלל שאתה בג'יפ.

רכב שטח עם טיפה ויתור על פנאי- Terracan פשוט הבחירה. היכולות שטח שלו מדהימות, יכול

ל"סבול" שטח ורמת אווירות לא קלה.. מה שכן, על פי מה שהבנתי (ומחר אחרי נסיעת מבחן כנראה

שנבין יותר) ישנו ויתור קל על הכביש. לא יודע אם משהו קריטי.

בכל אופן ברמת האבזור הפנימי הרקסטון מגיע מאוד מאובזר, היונדאי טראקן המחודשת אמורה להגיע

(בגירסתה המפוארת) עם ריפודי עור ומגוון תוספות.

אם אתה מוכן טיפה למתוח תקציב אתה מתקרב ללנד קרוזר! המחיר ירד ומחיר ללנדקרוזר 2006

ארוך 3000 עומד רק על ה250,000 ש"ח (לעומת 264,000 עד לפני מספר חודשים).

בכל אופן בהצלחה..

Lexus CT200H

פורסם

אפשרות מעניינת...הוא באמת יפה ולא מרובע כמו הפאת'פיינדר (הביקורות אומרות שהוא טוב רק הוא נראה כמו מקרר)

יש איזה ביקורת עליו?

פורסם
הו, Welcome to the club.

אנחנו כרגע שוקלים לרכוש Terracan (זהו אינו הרכב הראשון שלנו, אנו כרגע מחזיקים בRexton 2005).

עכשיו השאלה היא מה אתה מחפש:

רכב פנאי עם טיפה ויתור על שטח-REXTON מומלץ בחום. נהנים מכל רגע עמו (מה גם בשטח הוא מתפקד מעולה, אבל היתרון הבולט שלו הוא על הכביש), בנסיעה בכביש לא תרגיש כלל שאתה בג'יפ.

רכב שטח עם טיפה ויתור על פנאי- Terracan פשוט הבחירה. היכולות שטח שלו מדהימות, יכול

ל"סבול" שטח ורמת אווירות לא קלה.. מה שכן, על פי מה שהבנתי (ומחר אחרי נסיעת מבחן כנראה

שנבין יותר) ישנו ויתור קל על הכביש. לא יודע אם משהו קריטי.

בכל אופן ברמת האבזור הפנימי הרקסטון מגיע מאוד מאובזר, היונדאי טראקן המחודשת אמורה להגיע

(בגירסתה המפוארת) עם ריפודי עור ומגוון תוספות.

אם אתה מוכן טיפה למתוח תקציב אתה מתקרב ללנד קרוזר! המחיר ירד ומחיר ללנדקרוזר 2006

ארוך 3000 עומד רק על ה250,000 ש"ח (לעומת 264,000 עד לפני מספר חודשים).

בכל אופן בהצלחה..

ואני לתומי חשבתי שאתם קונים X5 2004, תפסיק לסתור את עצמך כבר.

פורסם
ואני לתומי חשבתי שאתם קונים X5 2004, תפסיק לסתור את עצמך כבר.
שב בצד בשקט! הרכב Terracan אינו נקנה עבור ההורים שלי אלא עבור אחי.

אתה מוזמן לראות הודעה שלישית למטה בפורום בה מצויין בפרוש כי אני שואל עבור אחי

(שאלה עבור האח-יונדאי Terracan).

מה אתה מחפש? הקינאה אוכלת אותך? לא שתקת כשראית את המרצדס? צריך

אולי תמונה גם עם הX5.

אנשים כמוך מעלים לי את הסעיף-כלכך ישראלי.

Lexus CT200H

פורסם

חחח זהו שגם אותי הוא פשוט מגעיל...הוא נראה מתחרה רציני לטויוטה / פג'ירו קינג וכול' אבל העיצוב לא לטעמי...

הX trail הוא באמת אפשרות טובה רק מעניין אותי לדעת את השוק שלו...אם נצליח למכור אותו אם נרצה

פורסם

משנה הרבה

292K עבור ניסאן פאת'פיינדר אוטו' LE אם אני זוכר נכון...

המחירים האלה של רכבים מדהימים, זה מחיר של בית!

הג'יפ היחיד ששווה את הסכום הזה מבחינתי הוא הלנד רובר דיסקברי / ריינג' רובר...אלה רכבים שמחזיקים שנים

פורסם
משנה הרבה

292K עבור ניסאן פאת'פיינדר אוטו' LE אם אני זוכר נכון...

המחירים האלה של רכבים מדהימים, זה מחיר של בית!

הג'יפ היחיד ששווה את הסכום הזה מבחינתי הוא הלנד רובר דיסקברי / ריינג' רובר...אלה רכבים שמחזיקים שנים

ולכן אני עדיין תומך בעמדתי.

יותר כביש פחות שטח-REXTON 238,000 (יש עכשיו מבצע כלשהו, מומלץ לבדוק)

יותר שטח פחות כביש- יונדאי Terracan 252,000 עבור המאובזרת ביותר.

שניהם יחדיו במחיר די זהה ליונדאי שפשוט חבל שלא לקנות (בדרך כלל ביונדאי

הם מציעים הנחה..)

גם שטח-גם כביש בלי שום ויתור על אחד הצדדים-Toyota LANDCRUISER 256,000 (עבור מנוע 3000 דיזל , גירסא ארוכה).

Lexus CT200H

פורסם

מצטרף להמלצות החמות על הרקסטון - כיף על הכביש ובכלל לא פראייר בשטח (יש לחבר שמבלה לפעמים גם בטיולים שלא על אספלט).

"הצלחה פירושה לעבוד בחריצות שמונה שעות ביום, עד שתקבל קידום ותוכל לעבוד שתיים-עשרה שעות ביום." (רוברט פרוסט)

פורסם

x trail הוא ג'יפון והוא ממש לא מתחרה בכלים הגדולים יותר כגון הטארקן והרקסטון, אלה ברכבים כמו טויוטה ראב 4 ויונדאי טוסון, ג'יפונים למינהם שהיכולת בשטח רציני די נמוכה, והם מאוד רגישים בשטח טכני בגלל הרבה פלסטיקה ומכלולים פגיעים מאוד. לעומת זאת בכביש הם הרבה יותר טובים מאשר הג'יפים full size.

פורסם

השתתפתי במבחן השוואתי בין טראקאן לרקסטון (אוטושטח גיליון 25, אם זה מעניין אתכם לקרוא). התוצאה היא שהרקסטון עדיף לרוב תנאי הנהיגה, כאשר רק בשטח טכני באמת לטראקאן יש עדיפות. בכל מקרה מומלץ לעשות נסיעות מבחן לפני ההחלטה.

רוני

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

• תוכן חדש...