Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

Morel Millennium 6 נגד Morel Pulse 6

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7491 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לדעתי - וזה מנסיון משום שהיו לי את שתי הסדרות

המילניום יותר טוב - אמנם ההספק שלו יותר נחות והקרוס שלו הוא קרוס עם חוטים מורכבים (פחות מקצועי יותר מועד לפורענויות) הטוויטר של המילניום טוב יותר (למרות שהיום ברוב המקומות כבר מוכרים את המילניום עם הTW1 שזה הטוויטר של הפולס בכל מקרה)

ובנוסף לכך - כשמוראל יצאו לשוק עם סדרת המילניום בשנת 2002 אם אני לא טועה, הם זכו עבורם ועבור סדרת ההיי אנד הביתית שלהם בפרס הוקרה בין לאומי של ארגון ISO על הסאונד הטוב ביותר - עם הפולס המקרה לא נשנה.

וזה כמובן בהתאם למה שהיה רשום באתר הבית של היצרן - כיום הם חידשו את האתר ואני לא חושב שזה רשום שם יותר...

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

אתה מדבר על שנת 2002

אם בשנת 2002 הם היו גם יוצאים עם הפולס הם גם היו מקבלים איזה פרס

מה ההספק של המילניום ד"א?

• תוכן חדש...