Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

לוח שעונים רועש

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7472 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכל החברים,

הרכב - דייהו רייסר 94 לוח השעונים מעולם לא פורק או תוקן.

יש רעש מאוד חזק ממד המהירות- כלומר הרעש הוא בהתאם לתנודות המחוג...

לדעתי יש גוף זר בגלגלי השיניים שמניעים את המחוג

מישהו נתקל בתופעה ויכול לתת לי טיפים לסידור הבעיה?

תודה לעונים

יש 3 סוגי אנשים אלה שיודעים חשבון ואלה שלא

פורסם

ייתכן וכבל ספידומטר בדרך לגן-עדן הספידומטרים

או שישנה בעיה במד עצמו, בגלגלי השיניים.

אם אתה מאזור המרכז, מיקי ספידומטר תיקן לי את הכבל ואת הספידומטר עצמו

ב-205 ראלי שהייתה לי, במחיר שווה לכל נפש.

http://www.d.co.il/3402650/28270/

דניאל

MCS 2008

פורסם

מכיוון שהרכב ישן סביר מאד כי אחד או יותר מהגג"שים נשבר. היתה לי תופעה זהה בסקודה. שים לב כי התיקון לא אמור לעלות לפי דעתי יותר מ200 ש"ח.

פורסם

במקום שאליו מתחבר הכבל של הספידומטר חייב להיות גריז,יכול להיות שעם הזמן הגריז נעלם מהמקום וכתוצאה מכך יש רעשים(בזמן הנסיעה הכבל מסתובב),תנסה לפרק את הלוח השעונים ושים קצת גריז על הקצה של כבל ספידומטר ולהכניס בחזרה ללוח השעונים ולשמוע אם עדיין נשאר הרעש.

זה כמו שחסידה תבלע צפרדע, תכניס אחרי זה את המקור שלה לת$ת ולצפרדע תיהיה סירקולצייה, כך החסידה לא תיהיה רעבה לעולם.
פורסם

נאמר כי הלוח לא פורק והקבל כנ"ל, לכן אין סיבה שהגריז סתם ככה יעלם. הרעש לא משם, נקודה. לבחור נשבר הגג"ש שמניעה את המד מרחק.

במקום שאליו מתחבר הכבל של הספידומטר חייב להיות גריז,יכול להיות שעם הזמן הגריז נעלם מהמקום וכתוצאה מכך יש רעשים(בזמן הנסיעה הכבל מסתובב),תנסה לפרק את הלוח השעונים ושים קצת גריז על הקצה של כבל ספידומטר ולהכניס בחזרה ללוח השעונים ולשמוע אם עדיין נשאר הרעש.
פורסם

מאיפה לך לדעת שהגריז עדיין שם??? מה יש לו גומייה כמו לצירייה ששומרת עליו? בחייך,שיבדוק קודם אולי זו הבעיה לפני שהוא ניגש למכון ספידומטרים,חבל שישלם סתם כסף אם ניתן לעשות בדיקה פשוטה זו לבד בבית.

זה כמו שחסידה תבלע צפרדע, תכניס אחרי זה את המקור שלה לת$ת ולצפרדע תיהיה סירקולצייה, כך החסידה לא תיהיה רעבה לעולם.
פורסם

בכל מקרה גם אם תפרק את הלוח עדיין תצטרך רכיבים שאותם ניתן למצוא אצל בעל מקצוע. הדבר היחיד שאתה יכול לעשות זה לפרק את הלוח ולהביא אותו למכון, כך זה ייצא לך יותר זול.

שלום לכל החברים,

הרכב - דייהו רייסר 94 לוח השעונים מעולם לא פורק או תוקן.

יש רעש מאוד חזק ממד המהירות- כלומר הרעש הוא בהתאם לתנודות המחוג...

לדעתי יש גוף זר בגלגלי השיניים שמניעים את המחוג

מישהו נתקל בתופעה ויכול לתת לי טיפים לסידור הבעיה?

תודה לעונים

פורסם

אם מה שאתה שומע אלו תקתוקים/דפיקות שמתגברים ככל שהמהירות עולה - הגריז שבכבל התייבש.בדוק.

פורסם

תודה על כל הדברים,

איפה בדיוק נמצא הגריז? מאחורי הלוח? ליד המחוג?

לפרק את הלוח אני יכול, יש משהו שיכול להדפק בפירוק?

כלומר יש חיבורים עדינים ברכבים מסויימים האם זה כמו פירוק של רדיו דיסק - מעין גוף שלם עם חיבורי חשמל? או בעל קליפסים וזרועות עדינות?

יש 3 סוגי אנשים אלה שיודעים חשבון ואלה שלא

פורסם

הגריז נמצא בחיבור של הכבל ללוח. בכדי לפרק את הלוח נדרשת סופר עדינות וזהירות. משיכה או תנועה חזקה \ גדולה מדי עלולה לקרוע את כבל הספידומטר, חוטי חשמל הנכנסים ללוח ועוד פיצ'פקס.

אם אתה לא בקיא בסדר הפירוק - עדיף שתיתן למכון ספידומטרים לשבור את הראש.

איתמר.

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

• תוכן חדש...