Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7508 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם

לפני כחודש חדר למחשבי וירוס קטלני שהרס לי את כל ה- wimdows. אחרי שניסיתי את כל הפיתרונות הכוללים סריקה של הדיסק הקשיח לאיתור שגיאות, איחוי של כל הכונן, סריקה במצב בטוח לאיתור וירוסים וסריקה לאיתור תוכנות ריגול, החלטתי לפרמט את המחשב ולהתקין הכל מחדש.

הפירמוט וההתקנה בוצעו בהצלחה, כולל התקנת דריוורים להתקנים אך היו מותקנות במחשב עשרות תוכנות שנמחקו, כדוגמת ICQ, מסנג'ר, דפדפן בגרסת 6, קאזה, אימיול וכ', שאח"כ הורדתי אחד אחד מהאינטרנט.

ובקיצור: האם ניתן לצרוב את כל תוכנות ההתקנה על דיסק רגיל שאני צורב בו שירים (דיסק של 700MB) כך שאם יקרה לי מקרה דומה אני יוכל להתקין צ'יק צק את כל התוכנות?

לאיזו אפשרות אני נכנס בנרו?

תודה על כל מידע,

גיא.

פורסם

בטח שאפשר אני עשיתי על DVD כל התוכנות שלי

פשוט תבחר ב DATA CD, ועדיף לשים כל תוכנה בתיקיה נפרדת

פורסם

יש תוכנה שניקאת GHOST, היא מגבה את הדיסק הקשיח שלך...

אבל...

אתה צריך כונן אחד שיהיה FAT32 כדי ליכתוב אליו את הגיבוי...

אתה יכול להכין כונן כזה ע"י partition magic...

אחרי שאתה מתקין את כל המחשב מחדש אתה יכול לעשות GHOST ואחרי זה ליצרוב את הגיבוי...

אם אין לך צורב DVD אתה יכול לחלק את הקובץ גיבוי (תיקרא טיפה באינטרנט על התוכנה, לא מסובך מידי)...

שווה ליבדוק אם הגיבוי באמת עובד ע"י שיחזור פעם אחת לפחות...

בהצלחה!

גילי

מחפש בלוק מנוע V8 לתרומה וגם מחסן למכוניות שלי

האם זה נכון שחמישה מכל ארבעה אנשים מתקשים במתמטיקה ?

הציבור מטומטם, ולכן הציבור משלם...

פורסם

לא הכי מומלץ לצרוב תוכנות כאלה, זה תוכנות שכל הזמן יוצאים להם שידרוגים וגרסאות חדשות ככה שפעם הבאה שתרצה להתקין יש סיכוי שתאלץ להוריד כי יצאה גרסה חדשה יותר.

some people need a high five

in the face

with a chair

פורסם

תודה! ושאלה נוספת:

אם יש לי דיסק מקורי של אופיס 2000 ואני רוצה לשכפל אותו על דיסק אחר. ניתן?

הבעיה היא שיש לי רק כונן אחד. זהו צורב DVD של LG עם CD ביחד.

אמרו לי שאני צריך לעתיק את תוכן הדיסק למחשב ורק אח"כ להעתיק אותו לדיסק ריק. כיצד?

פורסם

אתה בוחר COPY DISK , ומכניס את המקורי.

התוכנה תיצור בעצמה IMAGE זמני , ותבקש ממך להחליף דיסקים לאחר ההעתקה.

כמו שתומר אמר - אם זו לא תוכנה ייעודית - חבל על המאמץ. יש עדכונים כל הזמן.

פורסם

אני אתן פה המלצה נוספת למי שיש את האפשרות.

לשים 2 כוננים קשיחים במחשב, אחד סביב 30 גיגה בתור כונן C שיכיל בו את החלונות אופיס וכ"ו. ועוד כונן גדול לכל המידע שברצונך לשמור.

מה שקורה זה שכשאני רוצה ולא משנה מאיזו סיבה אני מפרמט רק את C שהוא כונן נפרד וככה שום מידע לא נמחק לי כי כל המידע נמצא על D שהוא הכונן השני שאותו אין לי צורך לפרמט. לצורך העניין כונן D אצלי הוא 120 גיגה וכמובן שניתן לקנות קשיח עם נפח גדול יותר. חשוב שהקשיח של כונן C יהיה כמה שיותר מהיר

in the face

with a chair

פורסם

תומר השיטה שלך טובה, אבל ניתנת גם ע"י חלוקת דיסק אחד ל-2 מחיצות.

הבעייה היא שאם קיים נזק פיזי לדיסק, שתי המחיצות יאבדו.

בכל מקרה, עם הדיסקים הגדולים של היום, רצוי לחלק את הכונן ללפחות 2 מחיצות - אחת למערכת הפעלה ותוכנות מותקנות (program files) ושנייה למסמכים, דרייברים, סרטים, שירים וכו', כך שבמקרה של פירמוט המחיצה הראשית, אין צורך לדאוג לגיבוי שאר המידע.

פורסם

זה לא רק נזק פיזי, בתור נזק אני יכול להגיד לך שגם ברמת התוכנה ניתן לעשות נזק ולך תתחיל לשחזר מידע ולא תמיד אפשר לשחזר הכל וכ"ו.

ככה כל מחיצה בקשיח שלה ואם יש בעיה היא נקודתית לקשיח שלה.

in the face

with a chair

פורסם

לפצל למחיצות זה טוב.

מה שבאמת טוב זה גוסט כמו שגילי אמר.

בפרמוט הבא אחרי שכל ההגדרות והדרייורים מותקנים עושים גוסט ופעם הבאה תוך 20 דקות מקסימום יש לך מחשב מאותחל כאילו בילית איתו כמה שעות טובות.

התמונות של הסובארו שלי

http://yonatans-subaru.pic.co.il

פורסם

רק רציתי להזכיר לכל הגאונים (כן, אלה שמתקינים את הווינדווס במחיצה אחת ואת התוכנות באחרת)

שצריך את ההתקנה של התוכנות.. לא את הספריות ב PROGRAM FILES :)

וגוסט זה דבר אדיר.

תתקין את כלללל המחשב, עם כלללל התוכנות שאתה רק רוצה, תגיע למצב שהמחשב שלך במצב הכי טוב שאתה חושב שהוא יגיע. ואז , תעשה GHOST (רצוי לדיסק קשיח אחר קטן אותו תשים בצד), ובכל פעם שתהרוס משהו, תוכל לחזור למקור.

נ.ב אם אתה מתקין עוד תוכנות ומעדיף לעדכן, רצוי שתיצור גוסט נוסף ולא תמחק את הישן. מי יודע מה כבר הרסת בדרך לעוד תוכנות.

• תוכן חדש...