Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7483 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

אני מחפש סאב שיוציא באס נקי ולא נפיחות במחיר זול.

יש לכם הצעות? או שאין דבר שכזה בכלל וכל הסאבים של הSQ עם מחירים גבוהים?

תודה.

פורסם

מעוניין גם ביד שניה?

אם כן יש סאב פה בפורום למכירה

סאב של "אדיר-אודיו" סאב SQ

בערך בתקציב שלך..

תעשה חיפוש בפורום תראה תגובות עליו..

בהצלחה

פורסם

הייתי ממליץ לך לנסות סאב 10 אינטש - אבל זה שהסאב נותן לך סתם נפיחות זה נשמע כאילו שאתה רוצה משהו שיפגיז, או שבכלל לא כוונת את המגבר לסאב ושלא בנית תיבה נכונה...

כך בחשבון שSQ לא מדבר על עוצמות אל על איכות - בשביל זה אתה יכול ללכת על סאבים זולים יחסית ופשוטים שיתנו לך תוצאה טובה. סאב 10 אינטש של מוראל עולה כחדש 900 ש"ח

לי בבית יש סאב של ג'יי בי אל cs100 10 אינטש שמפיק צליל נחמד, עדין וגם לא מרוח - ניסיתי אותו פעם אחת אבל לא התאים לי למגש האחורי של הרכב - אז שמתי שתי שמיניות של אינוקס... (מקווה לשפר את זה מתישהו) אבל סה"כ לא רע.

הסאב של הג'יי בי אל עולה בחנויות עם תיבה משהו כמו 500 ש"ח אני הוצאתי אותו ב150 ש"ח במכירה פומבית והוא באמת, אבל באמת לא מאכזב.

לאבא שלי ברכב שי סאב של סאס-בזוקה 10 אינטש בתיבה עם פורט - ממש תענוג - עלה 400 ש"ח

אבל אם אתה ממש מחפש משהו איכותי וחדש - אתה צריך לדעתי להעלות קצת את הרף

ההמלצה שלי לסאב שיחסית למחיר שלו השאיר אותי עם פה פעור - הסאב 12 אינטש של אינפיניטי מסדרת קאפא בתיבה 28 ליטר אטומה - מדהים! כל כך מוזיקלי וכל כך מדוייק שבשביל המחיר הזה זה פשוט העסקה הכי טובה, לדעתי!!! עולה סביבות ה1400 ש"ח - אם אתה יכול לחסוך ולחכות עם זה תעשה את זה - זה ישתלם.

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם
קנה מונו של LIGHTNING AUDIO!!!! דגם B2.250.1

ירים לך כל סאב שתרצה.

מגבר די חלש .

עדיף להתמקד במגבר יד2 .

בתקציב שהוא ציין הייתי הולך על הפאנץ' של רוקפורד .

• תוכן חדש...