Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7496 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אחרי תיקון פחחות, המוכניק הדביק את פס הקישוט לדלת וחיזק עם מסקינג-טייפ (רגיל, חום).

כשהורדנו אותו אחרי 24 שעות, נשארו על הדלת כתמי דבק גדולים ומכוערים. עם איזה חומר שלא פוגע בצבע אפשר לנקותם ? חלף מאז זמן, והדבק התייבש לחלוטין בשמש הישראלית והתקשה כהוגן.

פורסם

קיבלת 3 תשובות שונות להפליא, הייתי הולך עליהן בסדר עולה - מהקל אל הקשה.

ספוג הפלא הוא פתרון קצת קשה מידי לטעמי

הייתי מנסה קודם את הווקס ואחר כך את הWD 40

ואם זה לא הולך - הייתי חוזר אל המוסכניק שישבור את הראש.

אם כל זה לא הלך - אולי אולי אולי שווה לשקול את הספוג - אם כי שוב - הבנתי שהוא מאוד גס - אז בזהירות

רון.

oo==00==00

למכירה אגזוז SEBRING אובלי, כניסה 2.5', פרטים בה"פ

פורסם

אציטון

מה שכן, כ"כ התעצבנתי עליו שהוא לא עונה אז שאלתי אותו אם הוא רוצה למצו# לי אז הוא ענה שהוא נעלב והוא לא מדבר איתי יותר, הזכיר לי את אישתי :lol:
פורסם

אפשר גם דלק. מנסיון (95 מוריד)

מסיר צבע.

אני מנסיון צבאי (קירוסין) מוריד צבע.

שמן ברקס.

גלגלצ: דיווחי תנועה ביציאה ממצרים. עומס תנועה ענקי ממחלף סיני עד מחלף ים סוף, משה תיזמן 40 שנה. תודה לך משה.

מודעת מכירה ................ פרויקט איטום על הרכב שלי

פורסם

שמן ברקס ? פוגע בצבע ללא ספק.

קרוסין הוא נפט. לא פוגע בצבע.

אציטון יפגע ככל הנראה בצבע , לפחות כזה ששכבת ההגנה שלו נפגעה.

אין מצב שדלק יפגע - תאר לך שאחרי כל תדלוק היית צריך לצבוע את הרכב :idea: .

• תוכן חדש...