Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7512 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכול חברי הפורום

יש לי רכב מסוג סיטרואן סי 15

יותר נכון היה לי והצגתי אותו למכירה ובאמת מכרתי אותו

אבל פתעום עלתה בעיה שבסניף הדואר לא היה ניתן לעשות העברת בעלות משום שהמחשב לא קלט

כך נאמר לי שם

אולי משום שהרכב ללא טסט {אני לא מבין בזה}

ועשיתי טעות ונתתי את הרכב לבנדם לא העברת בעלות שיכך את הרכב כחלקים

והוא אמר שהוא יעשה העברת בעלות והאמנתי לו

וכיום עבר הרבה זמן והרכב עדיין על שמי מה ניתן לעשות בנידון?

מבקש עזרה מכול המבינים פה

אולי ללכת למשרד הרישוי או למישטרה כי אני באמת לא מבין בזה

תודה לכול העוזרים

פורסם

קודם כל, טוב שאתה מודע לעובדה שאתה אדיוט, ולא בקטע של לצחוק עליך, זה אומר שלמדת לפעם הבאה.

עכשיו ככה:

אם הבנאדם מפרק את הרכב לחלקים, אתה יכול פשוט ללכת למשרד הרישוי, ולהודיע שהרכב הורד מהכביש.

אם הוא מתכנן להשמיש אותו, אתה בבעיה.

אור מעבר לדלת, שירותי פריצה לבית ולרכב 24/7

פורסם

אתה יכול להדפק בקטע של קנסות וכאלה. תנסה ליצור קשר עם הבן אדם שוב ולהזכיר לו להעביר בעלות, אם הוא לא מסכים, תפנה למשרד הרישוי ותספר להם את המיקרה שלך, אני מאמין שימצאו איך לעזור לך

עד מתי ספטמבר 08.:(

פורסם

כדאי לבדוק האם הרכב באמת פורק לחלקים, אם כן הסר דאגה מלבך, אך אם הרכב כשיר תקין ונוסע כדאי לפנות לבעל הרכב כדי לבקש ממנו בדרכי נועם להעביר את הרכב בעלות.

ל'

תגיש כזאת תביעה אזרחית ואחרי שבוע עוד תוכל להראות לחברים שלך את טביעת הנעל של השופט על התחת שלך לאחר שהוא בעט אותך החוצה מבית המשפט.

פורסם

נהג רגוע הציע רעיון נחמד

לי יש יותר טוב:

האם הרכב על הכביש כיום?

מתי בוצעה המכירה?

האם יש לך איך ליצור קצר עם הבחור?

אם כן אמור לו לבצע העברת בעלות ולהיפגש איתך ולא אתה תוריד את הרכב מהכביש.

אם הרכב נוסע היום אה בבעיה, מה גם שלידיעתך אי אפשר לעשות לו טסט בלעדיך אפילו אם ישלמו את האגרות ( צריך חתימה שלך ות.ז. שלך )

אם הרכב לא נוסע אז זה לא כל כך משנה אבל עדין לא בטוח

במידה ועשיתם העברת בעלות אז יופי, הצדדים באו על סיפוקם

אם לא לך למשרד הרישוי הקרוב לביתך, תוציא רישיון רכב חדש בטענה שנאבד לך (אני מניח שנתת לו את הרישיון) ואחכ בחר:

א. ללכת למשטרה ולומר שהרכב נגנב

ב. במשרד הרישוי להפקיד רשיונות ולומר שהרכב הורד מהכביש

תקווה שעד היום לא ביצעו עבירה עם הרכב כי הכל עליך, מאידך עכשיו עדין אתה יכול לעשות עם הרכב מה שאתה רוצה כי הוא עדיין רשום על שמך.

להבא אנא ממך לטובתך אל תעשה דברים כאלו, עד שבעלות לא עוברת לא משחררים רכב.

התמונות של הסובארו שלי

http://yonatans-subaru.pic.co.il

פורסם
תודיע למשטרה שהוא גנב לך את הרכב וכהוכחה, תראה להם שהרכב על שמך.

אז הוא כבר יעשה מה שתבקש ממנו

אתה מודע לזה שיש אלמנט פלילי בתלונת שווא במשטרה שמטרתה סחיטה באיומים?

אם לקונה יש זכרון דברים על המכירה לא בעיה להוכיח שהוא לא גנב. ואז המתלונן דווקא בבעיה.

תפסיקו עם עצות אחיתופל, תחשבו לפני שאתם כותבים.

פורסם
אתה מודע לזה שיש אלמנט פלילי בתלונת שווא במשטרה שמטרתה סחיטה באיומים?

אם לקונה יש זכרון דברים על המכירה לא בעיה להוכיח שהוא לא גנב. ואז המתלונן דווקא בבעיה.

תפסיקו עם עצות אחיתופל, תחשבו לפני שאתם כותבים.

טוב לא כתבתי את זה בטון רציני כלכך...

חוצמזה אין פה סחיטה באיומים, אתה לא סוחט פה משהו שלא מגיע לך. זה כמו שמישהו שילם לך בצ'ק שחזר, אתה לא סוחט אותו אם תתלונן בהוצאה לפועל. הרי מגיע לך שיעביר בעלות כפי שהתחייב. אם בזכרון דברים שהם עשו מופיע שהקונה התחייב להעביר בעלות מייד, אתה יכול לפנות עם המסמך לבית המשפט ולסגור עניין.

לגבי תלונות שווא לא ראיתי שעושים משהו לכל הבנות שמעלילות על אנשים שביצעו בהם מעשים מגונים. נראה ששם מדובר בשיטת "מצליח", או שהן הצליחו להכניס את הגברים לכלא לשנים רבות, או שמקסימום לא. (לא קרה לי אישית)

פורסם

הנושא די פשוט.

גש לנוטוריון ותצהיר שהרכב הועבר / נמכר ל..., בתאריך..... ת.ז ......

שמור היטב על המסמך בתקווה שלא תזדקק לו בעתיד.

פורסם

לעניות דעתי, גם עם הרכב פורק לחלקים אתה בבעיה.

בהחלט יתכן שיתקשרו אליך, כבעלים החוקי של הרכב, כדי שתפנה את מה שנשאר ממנו - זה עלול להיות עסק לא פשוט. מה גם שיכול להיות שהקונה זרק את שאריות הרכב לאתר זבל לא חוקי, אז אתה יכול לצפות לכתב אישום פלילי - ולך תוכיח שאין לך אחות.

• תוכן חדש...