Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7443 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

יש לי אוטו מסוג לנסר GLX 1991 ויש רדיו דיסק 770MP ורמקולים אחוריים פיונייר 350W המוגברים על ידי מגבר SONY EXM-302 שנותן 2*40w rms כאשר יש באס אני שומע פלסטיק רועד.

מה ניתן לעשות כדי שהתופעה תפסיק.

גם הרמקולים מחוברים בצורה חאפארית כי אין מקום בלנסר ולא רציתי לחתוך,איך אפשר לחזק אותם למגש טוב יותר הם מחוברים בהגבהות.

תודה מראש

2013 TOYOTA VENZA LIMETED 3.5 V6

HU: Clarion NX501, AMP1:HIFONICS Brutus 1610d,AMP 2:JL AUDIO XD400 4,Component:Cerwin Vega v-max 65, SUB: JL AUDIO 12W6V2

פורסם

1. אתה יכול להחליף את ההגבהות לטבעות מMDF זה יחזיק יותר טוב ויהיה הרבה יותר עמיד.

2. איטום,איטום,איטום, תריץ חיפוש לגבי "איטום", "DYNAMAT", וכו', דובר רבות על כך בעבר.

under construction..

פורסם

איטום עם דיינאמאט נועד גם להשתקת רעשים וגם לפתרון של גלים אחוריים של הרמקולים שיוצרים עיוותים

ומניעת יציאה של צליל מהרכב וע"י כך בעצם לקבל הגברה טובה יותר.

אם אתה רק רוצה לטפל בבעיה של פלסטיקה מרעישה בלי שום קשר לשיפורי צליל אתה יכול גם להשתמש בספוג רגיל - דיינאמאט וחומרי איטום דומים לו נוטים להיות יקרים - יש גם פתרון זול לטיפול ברעשים

במקום איטום, ריפוד... אבל זה לא ישפר תופעות סאונד ישירות מהרמקולים.

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

כמובן שאפשר להקציף עם קצף פוליארטן אבל זה קצת מסובך למי שלא יודע להשתמש בחומר.

בכל מקרה, ספוגים,דיינאמט ולמקומות שקשה להגיע, ספריי איטום.

כל החומרים הללו עולים כסף והרבה, אבל שווים את ההשקעה, התוצאות מדברות בעד עצמם.

under construction..

פורסם

תודה על התגובות ולצערי זה ירד כרגע מהפרק עשיתי תאונה רצינית שכרגע יותר חשוב לסדר

HU: Clarion NX501, AMP1:HIFONICS Brutus 1610d,AMP 2:JL AUDIO XD400 4,Component:Cerwin Vega v-max 65, SUB: JL AUDIO 12W6V2

• חודש מאוחר יותר...
פורסם

טוב אני עושה UP צ'י האוטו כבר בסדר והבעיה עדין מפריעה לי,

הבעיה היא בכך שאין לי איך לתפוס את ההגבהה המיקום של הברגים לא מתאים כנראה אני אצתרך לקדוח.

הרמקול מחזיק על בורג אחד להגבהה וההגבהה על אותו בורג למדף הרכב.

ככה שבקושי תפוס אם למישהו יש בעיה דומה וסידר את זה בבקשה לומר לי פתוח להצעות.

פורסם

אני מחליף הגבהות לטובות יותר אפשר לנעול תודה על התגובות

פורסם

למרות שאמרת שאפשר לנעול...

1. לא יקרה שום דבר אם תחתוך את הפח - אבל זה כבר הרצונות שלך.

2. הגבהה טובה יותר לא תהיה שווה הרבה יותר אם היא לא תהיה מחוזקת כמו שצריך - יש ממסרים שטוחים שאיתם ניתן להבריג בקלות במקומות כאלו - תוסיף ברגים.

3. בדקתי לאחרונה לגבי חומר איטום שנקרא "סופר טייט אלומיניום" ניתן להשיג אותו דרך האתר של פזקר - יש להם רשימת ספקים - גליל 20 מטר עלה 430 ש"ח שזה מאוד זול - יספיק לך לדלתות, לתא המטען, למדף האחורי ואולי גם לרצפה קצת...

4. הרשתות של הרמקולים עצמם (בתוך המכסה מהפלסטיק) צריכות להיות מהודקות היטב...

5. תשתמש בספוגים או בכל חומר אחר שישתיק לך רעשים.

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

• תוכן חדש...