Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7491 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אמרו לי במוסך שאני צריך להחליף מיסב אחורי שמאלי ברכב (יונדאי אקסנט 2002)

יש למישהו מושג כמה הדבר אמור לעלות? וכמה עולה עבודת התקנה?

יכול להיות שהרעשים ששמעתי בזמן בלימה הגיעו מזה בעצם?? לפני שבועיים נגמרה לי האחריות על הרכב ואחרי אין ספור פנויות בנושא הרעש פתאום הם אומרים לי שיש בעיה במיסב.. זה מריח רע

פורסם

המיסב כולל העבודה אמור לעלות בסביבות ה 200 ש"ח

לא סיפור רציני

מיסב לא תקין עושה המון רעש בנסיע (לגבי הבלימה נשמע לי מוזר )

What's the first rule when into a man's car ?

RESPECT a man's car the man RESPECT you !

פורסם

אכן הסיפור קצת תמוה.רעש מהמיסב לא אמור להופיע אך ורק בבלימה.האם הרעש הופיע סתם כך?או שאכלת איזו מכה שם בגלגל?בכל אופן הייתי ממליץ לך לפני החלפת מיסב לקבל חוות דעת נוספת..

בהצלחה.

פורסם

בגדול, אפשר להרחיב קצת מה יכול לקרות עם מיסב לא תקין?

חוץ ממה שציינתם לגבי רעש בנסיעה, ישנם עוד גורמים שמושפעים מכך?

פורסם

לי תמיד הולך המיסב האחורי ברולרבליידס שלי לפני השאר... גמרתי כבר ים של מיסבים ותמיד המיסב האחורי נגמר ראשון.

אני מניח שהעובדה שאני מבצע פאוור-סטופס כל הזמן תורמת לכשל של המיסב (בגלל שהעומס הוא על הבלם - מאחורה)... לא נראה לי שזה בגלל הקפיצות כי כל הגלגלים חוטפים את המכה בנחיתה במכה אחת.

מה אני בעצם מנסה להגיד?

שלמרות שאתה נותן רמז לגבי הבעיה כדאי שיהיה קצת יותר פירוט בכותרת כמו נגיד סוג הרכב.

מוטי

• תוכן חדש...