Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7484 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לאיזה 6x9 יש את הבאסים הכי טובים והכי קרובים לסאב ?

עצות יתקבלו בשמחה רק אם שמעתם אותם ולא אם ככה אומרים.

אין צורך להתחשב במחיר.

תודה....רם

פורסם

אבל אם בכ"ז יש לך מגבלות של מקום לסאב, אז יש כאן משתמש בפורום שמוכר שני סאבים 6X9 של ג'נסיס שעושים עבודה נפלאה, תחפש בפורום קניה ומכירה.

איציק.

פורסם

אם הייתי רוצה סאב הייתי קונה סאב.....שאלתי ספציפית על 6x9

אז מה אתם שמעתם שאמרתם "וואו איזה באס" ?

פורסם

לקנווד יש רמקולים אובליים 7*10 שעולים היום משהו בין 700 ל 900 ש"ח

לגבי השאלה עצמה - זה גם תלוי ברמקול וסוג הבאס שהוא מפיק - אתה פשוט צריך ללכת ולשמוע

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

הרמקולים 6X9 עם הכי הרבה באס שאני שמעתי (ושמעתי גם את הפיוניר הסידרה הצהובה) הם סידרה

פאוור של רוקפורד , באס ממש חזק .... נשמעים ממש מדהים לטעמי ...

(הם מוצהרים כ 100 RMS אם אני לא טועה...)

אני רוצה עכשיו להביא כאלה :-)

• תוכן חדש...