Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7500 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

לא מזמן התקנתי מערכת שכוללת קומפוננט MOREL HYBRID OVATION 6 (הדגם החדש), מגבר HELIX 5 ערוצים (חדש), וסאב OSIO 12".

עכשיו כשאני מדליק את המערכת יש לי רעש SQUICK כזה מהטוויטרים...

ממה זה בא, ואיך אני פותר את זה?

פורסם

איזה HU מורכב ברכב? ועל איזה רכב מדובר?

שלו.

ליום יום: יונדאי סונטה 1998 3000 סמ"ק V6

אסקורט MK1 בהמתנה לשיפוץ ?

פיג'ו 504SR אוטומטית 1983.

פורסם

אתה מדבר על רעש אלטרנטור! יותר נכון יללת אלטרנטור

יש בפורום הזה ים, אבל יייייייייייםםםםםםםםםם של הודעות בנושא

תכנס לחיפוש ותחפש רעש אלטרנטור...

אתה תמצא שם את מה שאתה מחפש

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

תקרא מהתחלה ואל תקפוץ סתם! "עכשיו כשאני מדליק את המערכת יש לי רעש SQUICK כזה מהטוויטרים..."

אתה מדבר על רעש אלטרנטור! יותר נכון יללת אלטרנטור

יש בפורום הזה ים, אבל יייייייייייםםםםםםםםםם של הודעות בנושא

תכנס לחיפוש ותחפש רעש אלטרנטור...

אתה תמצא שם את מה שאתה מחפש

פורסם

אתה קצת עויין...

אבל לפי מה שאני מבין מדובר ברעש אלטרנטור

אם זה איזה פיק - רעש של קפיצת מתח רגעית מהטוויטרים זה משהו אחר

אבל מה אני אמור להבין מsquick ??? יש לבן אדם עכבר בטוויטרים...

תאר בדיוק את הבעיה...

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

באיזה מגבר אתה מגביר את הסט?

hu - alpine 9877 -->front : boston acoustic pro sixsty + morel elate 8" mid bass ==>rear : mbquart 3 way 150-rms -> amps : alpine pdx150.4 , alpine mrd 1005d ,second gel battery

פורסם

לא אני לא מדבר על רעש אלטרנטור! התופעה מתרחשת גם כשהרכב כבוי, גם כשהווליום על 0 ואך ורק בהדלקת המערכת.

ולגבי הSQUICK אז כן בדיוק כמו עכבר כזה...אין לי דרך יותר טובה לתאר את זה. יכול להיות שזה משהו כמו שלאנוספורס מתאר (קפיצת מתח?) - איך לבדוק את זה?

והמגבר המדובר הוא מגבר של חברת HELIX 5 ערוצים HXA500 (אם אני זוכר נכון), אגב חדש.

פורסם

אתה מן הסתם שומע את זה ברמקולים הקדמיים (אלא אם כן גם באחוריים יש לך טוויטרים) בעיקר...

כך מגבר שני ערוצים כלשהו (הרי אתה בודק את זה גם כשהרכב כבוי - לא משנה כרגע רעשי אלטרנטור)

תחבר אותו לקדמיים במקום ותראה אם זה פתר את הבעיה - אם כן - זה המגבר וגם נראה לי למען האמת, שזה המגבר...

Pioneer TS-X150

פורסם

תבדוק טוב את החיבור של ה rca לפעמים יש נתק קל צמוד ממש לבננה שאתה מנענע קצת את הכבל זה מסתדר, תשמע חלק (ככה זה אצלי בכל אופן)

ואולי גם אצלך....

מגאן קופה 16v 2000

פורסם

האם אתה שומע את הרעש גם כאשר הוליום לא ב0 , כלומר תוך כדי שמיעת מוזיקה?

כדאי לבדוק שהGAIN במקום סביר , ולא במקסימום או מאוד קרוב אליו.

דני

מוסמך ניהול מוסך- E_CAR - 2015

חשמלאי רכבמיזוג אוויר - מוסמך משרד התחבורה,

מומחה התקנות סאונד, נוהל חיווטים, כיוונים סופיים.

עוסק בנדל"ן.

פורסם

אני הייתי בודק את הקרוס של הקומפוננט,

חיבורים או אפילו לבדוק שהוא לא נמצא על יד מחשב או מקור מתח חזק..

בהצלחה

בהצלחה עופר

HU-Alpine 9887R FRONT-rainbow profi line265cs SUB-critical mass ss122 AMP1-zapco refernce 360.4

AMP2-MONO-zapco reference 500.1

• תוכן חדש...