Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7512 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

או שזה ממש ממש מנוע חלש והרכב לא זז ועדיף לחשוב על ה1.4?

יש אחת במגרש בפ"ת עם נפח 1.3...

אני הבנתי שאיביזה זה רכב כבד ועם ה1.4 קשה לאוטו לזוז מחיפושים בפורום...

רציתי לדעת מה ההבדל בצריכת הדלק והביצועים של ה1.3 וה1.4

תודה רבה לעונים :)

פורסם

לי היה אביזה 94 1300 וגם 1400

אני יכול להגיד לך שאין הבדל רב בין שתי המנועים המנוע 1300 חסכוני מאוד ,אומנם הרכב באמת כבד אבל הוא נוסע טוב ואפילו יש לו סחיבה טובה

פורסם
לי היה אביזה 94 1300 וגם 1400

אני יכול להגיד לך שאין הבדל רב בין שתי המנועים המנוע 1300 חסכוני מאוד ,אומנם הרכב באמת כבד אבל הוא נוסע טוב ואפילו יש לו סחיבה טובה

וואלה תודה רבה.

יש עוד דיעות?

פורסם

אמרת שה1300 ממש ממש חלש, ואולי עדיף לחשוב על ה1400..... שהוא...... מטוס?

היה לי 1400, והוא מטוס בהילוכים ראשון ושני, שהינם קצרים כהילוך ראשון במייסי 240, בLOW.

פורסם
אמרת שה1300 ממש ממש חלש, ואולי עדיף לחשוב על ה1400..... שהוא...... מטוס?

היה לי 1400, והוא מטוס בהילוכים ראשון ושני, שהינם קצרים כהילוך ראשון במייסי 240, בLOW.

אמ...אם זה משנה אז אני צריך את הרכב ביום יום בעיר.

ומדי פעם...נגיד פעם בשבוע ליסוע מפ"ת לת"א או להרצליה...

אם המנוע של ה1300 ייעמוד בעומס הזה ואפילו יהיה יותר חסכוני בדלק אז אני אלך על ה1300.

פשוט גם היה נראה לי מוזר שהפסיקו את הייצור של ה1300 אחרי שנה וייצרו רק 1400 ו1600

פורסם

אהה ..כן שחכתי רק דבר אחד וזה ההגה הוא קשה ברמות !! סיוט לנהוג ברכב בעיר אני ממליץ לך לחשוב על ה1600 שבא עם הגה כוח

פורסם
אהה ..כן שחכתי רק דבר אחד וזה ההגה הוא קשה ברמות !! סיוט לנהוג ברכב בעיר אני ממליץ לך לחשוב על ה1600 שבא עם הגה כוח
עד כדי כך סיוט?

כמה שנים נהגת באיביזות בלי ההגה כח?

פורסם

גם ה1400 עם הגה כח, 1400 קיים עד שנים מאוחרות במחירים מגוחכים, למה דווקא ללכת על 1300?

תעשה סיור קצר בYAD2 ותראה את המחירים.

פורסם

לך על ה 1.6..אבל תדע לך שאין להם שוק בכלל לסיאט איביזה בשנים הללו

הילוך חמישי 150 קמ''ש... אתה מוריד לרביעי מגיע ל-180 מכניס חמישי וסגרת...

הונדה

האם אתה בנויי לזה?

• תוכן חדש...