Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7499 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם.

בעוד שבועיים ידידה שלי חוזרת לעבודה לאחר חופשת לידה והילד נשאר עם מטפלת. היא רוצה לשים מצלמת מעקב בדירה.

האם יש כאן מישהו שמבין בתחום, כי ראיתי ב zap (ובעוד אתרי השוואות מחירים) שיש מבחר מצלמות ממגוון חברות וזה מאוד מבלבל.

מה מומלץ? האם אני חייב להקליט ולהחליף קלטות או לשדר את זה לאינטרנט/מחשב? איזה עוד אפשרויות יש (אלחוטי/קווי)?

כמובן שלעלות המצלמה חשיבות. היא מעונינת להשקיע כ 1000 ש"ח לשני חדרים.

תודה רבה ואני מקווה שזו לא בקשה מוזרה מדי...

"יושב לי כאן ומחכה לך, כמו עורב על עץ. ולא חבל לך על תפוח, שנפל והתפוצץ. הרחוב ריק, הלילה קר הגשם כבר שטף את כולי. אני יבש כמו מדבר, הרסת אותי שברת לי את הכלי." (תמוז)

פורסם

"חברה"... "ידידה"....

תגיד את האמת, אתה רוצה לשים את זה לאחותך וליראות אותה מיתלבשת...;-)

לעניין...

יש מצלמות אל-חוטיות, מבוססות IP, הן יקרות להחריד. לא מישתלם.

יש מצלמות "רגילות", מצלמות WEB שמחוברות ע"י USB. אתה יכול לשים 2-3 כאילו במקומות "אסטרטגיים" בבית ולחבר אותן למחשב.

יש תוכנה שרואה אם יש תזוזה ואז היא "מקליטה"....

הבעיה היחידה היא החוטים...

אם מישהו מהחברים שלך טס למיזרח בקש ממנו לקנות לך מצלמות כאילו, הן מגיעות שם עם כרטיס ל4 מצלמות, ויש כאילו שהן אל-חוטיות. המחירים? שווים ביותר! ה"בעיה" שלהן היא שהן מוציאות AV-OUT...

גילי

מחפש בלוק מנוע V8 לתרומה וגם מחסן למכוניות שלי

האם זה נכון שחמישה מכל ארבעה אנשים מתקשים במתמטיקה ?

הציבור מטומטם, ולכן הציבור משלם...

פורסם

הים הגיע לנו עיתון בדואר ובעמוד הראשון היה חנות בראשון לציון בשם "מרכז התחביבים והטכנולוגיה " ויש להם גם מצלמות.

לדומה מצלמה בגודל חצי שקל בעובי של סנטימטר אלחוטית ב700 שח.

יש להם המון סוגים של מצלמות במחירים שונים (יש גם יותר זולים)

מקווה שעזרתי לך להציץ רז...

פורסם

מלצר (אם אני לא טועה בשם) בתחנה המרכזית הישנה של ת"א.

מוכר אותן בחצי מחיר בערך.

עשיתי מערכת כזאת לחבר בעסק.

4 מצלמות וכרטיס למחשב.

אייל

• תוכן חדש...