Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7488 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
אם כבר פתחו תדר על זה אז גם אני רוצה לעשות ככה

ופירקתי את הדשבורד שלי ואל המצת מתחברים שני חוטים עבים וחוט אחד דק יחסים לאחרים

עכשיו חשבתי לחבר לשם כי זה מאחורי הכל ולא יראו כבלים. האם זה אפשרי? (כמובן שיהיה מפסק בדרך)

והאם אחרי זה המצת תעבוד כרגיל?

אני גם רציתי לחבר לשם אין בעיה לחבר בלי שיראו דרך מפצל אם אתה רוצה דבר איתי בפרטי

ואין נורות יש לך שאתה רוצה לחבר??

והכי חשוב מה שאמרו לך שלא תתעסק לבד אני מבין קצת אני לא יודע כמה אתה מבין אבל

אם אתה לא בטוח בעצמך אל תפרק סתם דברים

• תגובות 34
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

כמו שכבר אמרו, תעזוב את המצת...מה נדבקת לזה, זה לא המקור מתח היחידי ברכב.

ואם כבר אתה מחבר שם לדים, תחבר אותם לסוויץ בדלתות, ככה ששפותחים את הדלתות ידלקו הלדים ומתי שסגור יש לך חושך בטוח לנסיעה.

בכל אופן, אתה לא מחבר ככה את הלדים כי הם ישרפו, הלדים לא יכולים לעבוד על 12V, אתה צריך לחבר כמה במקביל, יש עם זה בעיה כי ברגע שלד אחד נשרף כל המקבילים לא יעבדו.

אני מציע לך לערוך חיפוש בנושא בפורום אודיו, כבר קדחנו וחצבנו בזה יותר מידי פעמים, שם אתה תמצא את המידע שאתה זקוק לו.

under construction..

פורסם

לדים יש לי כבר אבל צריך לשים נגד או כמו שאתה אמרת לחבר כמה ביחד

בנורות שאני יביא יש מפסק וגם אני חושב אפשר לכוון את עוצמת האור

או להפעיל לפי מוזיקה

פורסם
כמו שכבר אמרו, תעזוב את המצת...מה נדבקת לזה, זה לא המקור מתח היחידי ברכב.

ואם כבר אתה מחבר שם לדים, תחבר אותם לסוויץ בדלתות, ככה ששפותחים את הדלתות ידלקו הלדים ומתי שסגור יש לך חושך בטוח לנסיעה.

בכל אופן, אתה לא מחבר ככה את הלדים כי הם ישרפו, הלדים לא יכולים לעבוד על 12V, אתה צריך לחבר כמה במקביל, יש עם זה בעיה כי ברגע שלד אחד נשרף כל המקבילים לא יעבדו.

אני מציע לך לערוך חיפוש בנושא בפורום אודיו, כבר קדחנו וחצבנו בזה יותר מידי פעמים, שם אתה תמצא את המידע שאתה זקוק לו.

אצלי הלדים מחוברים לנגד של 1K הואם. והם עובדים טוב ולא נשרפים. ולמה לא לחבר למצת?

הוא לא היחידי אבל הוא הכי קרוב למקום של הלדים ויש לי דם מפסק כך שבנסיעה זה יהיה מכובה על בטוח.

:-) just smile
פורסם

שים לב, חיפוש קצר היה מוביל אותך לתוצאות הבאות:

1.

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=91229&highlight=%E7%E9%E1%E5%F8+%EC%E3%E9%ED

שים לב לתשובתו של תמיר היא מאוד מפורטת וכוללת איורים ואת כל האביזרים שאתה צריך , אומנם שם הרעיון הוא אחר אבל זהה בגישתו.

2.

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=87408&highlight=%E7%E9%E1%E5%F8+%EC%E3%E9%ED

שוב יש תגובות מתאימות הנותנות הסבר מאוד מפורט כיצד ולמה.

G.Mr

under construction..

פורסם

הוא לא הביא אותי לשום תוצאות כי הלדים שלי מחוברים ולא נישרפים. הבעיה היא שאני רוצה לחבר עוד לדים וחבר אותם למצת השאלה שלי היא בסך הכל למה לא כדי למצת ? אני מתכוון מאחורה אל הכבלים שנכנסים למצת.

ואם זה יכול לפגוע בעבודה במצת?

פורסם

מישהו יכול לעזור?

מותר לחבר לדים לחוטים שמספקים מתח למצת?

זה לא יפגע בפעולה של המצת? (נפילות מתח או משהו כזה)?

פורסם

לא תפגע בשום עבודה של המצת, כי הוא לא מבצע עבודה.

מקסימום תעשה קצר, פיצוץ ותאלץ לברוח כל עוד נפשך בך.

וברצינות,

הצענו לך להשתמש בחוטים אחרים, לחבר בצורה יותר הגיונית, אם החלטת בכל זאת לחבר למצת, אז אין לך למה לחבר למצת עצמו פיזית, לא הבנתי מה ההתעקשות, אתה יכול לחבר לחוט שהולך למצת, איפשהו באמצע הדרך, ואתה צריך לחבר פיוז.

אם לא.... אולי תאלץ שוב לנוס על נפשך.

פורסם

אוקיי. ואם אני יחבר ישרות למצבר איזה פיוז צריך לשים?

20 מנורות לד ומפסק יהיו מחוברות עליו.

פורסם

אל תחבר את כל ה 20, אחת תשרף שום דבר לא ידלק לך, לך ב 4-4 או 5-5.

ולא צריך לחבר ישירות למצבר יש מספיק מקומות בתוך תא הנוסעים שאפשר להוציא מהם פלוס.

מה שארז מנסה להסביר לך שעומס על חוטים שלא תוכננו להעביר כזאת כמות של זרם, יגרום לנזק בטווח הארוך ( יחסית).

מה שכן גם חיבור לפיוז בתיבת הפיוזים יחממם את הפיוז, שוב ייצור עומס על החוטים, ושוב נזק לטווח ארוך, והגדלת קיבולת האמפר של הפיוז גם לא תעזור אלא תיצור רק נזק.

אני לא מבין מה הבעייה ללכת לחשמלאי?

לא יעלה לך הרבה בכלל.

פורסם

מה חשמלי זה לא מעניין יותר מעניין לבד.

ואיזה מקומות אפשר לקחת פלוס קבוע בתא הנוסעים?

ואני לא התכוונתי לחבר את כל ה20 ביחד.

פורסם

ואיזה מקומות אפשר לקחת פלוס קבוע בתא הנוסעים?

.

אם יש לך נורת ביקורת,אתה יכול למצוא + קבוע בלי בעיה. תתחיל מאחורי הרדיו,ואם לא בא לך

או שאתה לא מוצא,תמיד אפשר למצוא באזור הצמה הראשית (בד"כ נמצאת מתחת לשטיח כשפותחים את דלת הנהג).

בהצלחה.

פורסם
פלוס תיקח מהמנורה בגג האוטו או הרדיו דיסק(לא מומלץ לדעתי), תעביר חוט + מהמצבר, או מהדיבורית, שים פיוז וזהו :)

כן זה מה שאני יעשה כנראה. רק איזה פיוז צריך לשים?

• תוכן חדש...