Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מיים מזוקקים?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7534 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

האם אפשר לשים מים מזוקקים במנוע בנוסף למים הירוקים ?.

אני שואל את זה כי נגמר לי המים הירוקים היום ולא יצא לי לקנות.

תודה לעונים

===================================

---- ---- ---- ---- ---- ---- ----

===================================

פורסם

לא מומלץ, אבל בתור פתרון זמני או למקרה חירום זה אפשרי. תריץ חיפוש עם "מים מזוקקים" - דויין על זה רבות.

איתמר.

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

פורסם

אני שאלתי במספר מוסכים כולל מורשים ונאמר שכן עדיף לשים מים מזוקקים מאשר סתם מים עם מוסיפים אותם לנוזל הקיים (נכון שרובם לא עושים את זה מתאמי חיסכון) כמו כן על הקופסאות של חלק מהנוזלים המקוריים כתוב לערבב עם H2o שזה אומר מים נטו ולא מים מברז.

וגם אם מישהו יסביר לי מה ההבדל בין מי מזגן למים מזוקקים כי לדעתי זה אותו דבר. כי שניהם נטולים חומרים כלשהם

פורסם

מים מזוקקים אלו מים נטו. H2O.

מי מזגן אלו מים שהתעבו על המזגן מהאדים והלחות שבאוויר. בתאוריה מדובר במים מזוקקים - בפועל יש באוויר עוד גורמים מזהמים, אבק וחלקיקים, בצינור הניקוז של המזגן (וגם בתוכו לפעמים!) צומח עובש. כך שאלו לא מים מזוקקים - אבל אין בהם אבנית שקיימית במי ברז.

היהודים עם אופטימי, לפני שיודעים מה הגודל הם חותכים.

גילוי נאות - אני חבר במועדון פיאט

פורסם

מים מזוקקים זה לא H2O.

תהליך הייצור של H2O

תרתיח מים בקנקן ותאסוף את האדים של המים הרתוחים,לאחר שהאדים יהפכו למים אזי יש לך H2O.

איזה כייף לי :)

פורסם

מים מזוקקים הם חומציים יותר ממים רגילים-לא רצוי.

כבר עדיף להשתמש במי ברז שעברו הרתחה והם רכים יותר.

פורסם

קח מים מזוקקים ממעבדה לכימיה. Ph7 בדיוק.

מים למגהצים אלו לא מים מזוקקים.

היהודים עם אופטימי, לפני שיודעים מה הגודל הם חותכים.

גילוי נאות - אני חבר במועדון פיאט

פורסם

הבעיה עם מים מזוקקים זה לא החומציות אלא שהם עם מטען שלילי כתוצאה מתהליך הזיקוק.

הם יכולים לחזר את המתכת ולפגוע ברדיאטור ובמנוע.

פורסם
האם אפשר לשים מים מזוקקים במנוע בנוסף למים הירוקים ?.

אני שואל את זה כי נגמר לי המים הירוקים היום ולא יצא לי לקנות.

תודה לעונים

אני תמיד משתמש במים מזוקקים ומוהל את מי הקירור התקניים. אצלי זה +G12 וזה יוצא יופי. אין שום בעיה. כמובן לא להגזים ולא לנסוע על מים מזוקקים בלבד, אבל לדעתי אם לערבב אם נוזל קירור יעודי זה הרבה עדיף על מי ברז שהם ג'יפה של ממש, חרא מים עם אבן ובוץ. פעם אחרונה שהחלפתי נוזל קירור המים שהוחלפו היו נקיים מאוד ללא חלודה וללא ג'יפה, זה אומר שהמערכת נשמרת כמו שצריך. לאקלים שלנו אני מערבב 1 ל-1.

במקרה שלך כדאי אולי לעבור לנוזל קירור איכותי מהול במים מזוקקים במקום המים הירוקים מתוצרת ???עזה??? ואיכות ???עזה??? שיכולים להיות הרבה יותר גרועים מסתם מי ברז שלנו.

Seat Leon FR 2.0 (190bhp) DSG 2019

• תוכן חדש...