Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7531 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אולי אני אקנה את האיביזה הזו ויירד עם המוכר במחיר בגלל כל המכות בפח והשריטות.

כל זאת בתנאי שאני אמצא את הרכב תקין מכאנית.

הצבע שלה אדום מטאלי...

עשיתי חיפוש הבנתי שהמחיר בין 2000-8000,אז פתחתי אשכול חדש והצגתי את המצב החיצוני של האיביזה הזו שאני שוקל לעשות לה פחחות...

תודה לעונים

פורסם
אתה מוזמן לתת פרטים.
פירטתי...צבע אדום מטאלי...איביזה...מכות קטנות בכל האוטו..הפח נראה גרוע...ויש גם שריטות פה ושם...
פורסם

מה הקשר לשנה שלה? הוא שאל על מחיר פחחות ואין סיבה שיהיה שוני במחיר לפי שנת הרכב.

פחחות וצביעה כללית באיכות טובה יכולה לעלותמ3500 ומעלה תלוי איפה ורמת הגימור, אבל אם אתה לא מעוניין להשקיע יותר מידי והאוטו בכל מקרה ישן אפשר למצוא גם מקומות שיעשו פחחות כללית ב2500 שקל והתוצאה תיהיה סבירה.

תמונות של הבובה http://Ami18.pic.co.il :razz:

פורסם
מה הקשר לשנה שלה? הוא שאל על מחיר פחחות ואין סיבה שיהיה שוני במחיר לפי שנת הרכב.

פחחות וצביעה כללית באיכות טובה יכולה לעלותמ3500 ומעלה תלוי איפה ורמת הגימור, אבל אם אתה לא מעוניין להשקיע יותר מידי והאוטו בכל מקרה ישן אפשר למצוא גם מקומות שיעשו פחחות כללית ב2500 שקל והתוצאה תיהיה סבירה.

משנה, אם מדובר ברכב חדש יחסית, אז אין טעם לעשות זאת, אלא לחפש אקזמפלר נורמלי אחר. אם זה ישן ואין כאלה הרבה, ואתה רואה שמצבה המכאני טוב ויש רק בעיות פחחות, אז זה משהו אחר

עד מתי ספטמבר 08.:(

פורסם

האוטו שנת 94.

תודה.

בדיוק שעה אחרי שפירסמתי את האשכול,המוסכניק השכן אמר לי שהמרכב של איביזה הוא גרוע ואם אני ייצבע אז אחרי שנה וחצי שנתיים הצבע ייתפוצץ וחבל.

פורסם
האוטו שנת 94.

תודה.

בדיוק שעה אחרי שפירסמתי את האשכול,המוסכניק השכן אמר לי שהמרכב של איביזה הוא גרוע ואם אני ייצבע אז אחרי שנה וחצי שנתיים הצבע ייתפוצץ וחבל.

אני חושב שפחח טוב מבין בצבע לרכב טוב יותר מהמוסכניק .

כמו כן לא רציתה איזה 306 ?

אטרקציות לאירועים

פאביה על כביש זה כמו צ'אק נוריס בקטטה בבר.
פורסם
אני חושב שפחח טוב מבין בצבע לרכב טוב יותר מהמוסכניק .

כמו כן לא רציתה איזה 306 ?

וואלה..

רציתי 306,אבל ההורים התחרטו בגלל הטיפולים היקרים,זה אוטו משפחתי לא רק שלי...

פורסם

זה לא שייך למרכב בכלל, אלא לטיב עבודת הפחחות והצבע.

אם תעשה פחחות וצבע ב-2000 ש"ח, הצבע אכן יתפוצץ זמן קצר אחרי יציאת הרכב מצבע.

אם תשקיע בסביבות 4K כבר תקבל עבודה סבירה לגמרי שתחזיק לא מעט שנים.

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

פורסם

"אם תעשה פחחות וצבע ב-2000 ש"ח, הצבע אכן יתפוצץ זמן קצר אחרי יציאת הרכב מצבע."

לא תמיד נכון חבר שלי עשה פחחות וצבע לרכב שלו (פגו 306) ב2000 שקל וכבר עברו שנתיים מאז ותנחש מה הצבע נראה מצוין.

אם אתה מאזור הצפון ומעוניין בשם הפחח הודע לי ואבדוק לך.

ליטר1 ל 15 מטר ..... :lol:

• תוכן חדש...