Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7503 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם,

המליצו לי על טיפול תוספים כללי לרכב, הכולל תוסף לשמן, לדלק, ושטיפה (אני חושב באינפוזיה) לסעפת. למיטב הבנתי, מדובר בערכה מבית BG

הטיפול יבוצע ע"י איש מקצוע במוסך. הרכבים הם הונדה סיויק 98 אוט' ופיג'ו 205 96 לעד.

אני, כמובן, לא עושה כלום בלי אישור מחכמי הפורום. מה אתם חושבים?

צבי

פורסם

אני היום ביצעתי טיפול באינפוזיה לרכב שלי ( דייהו) .

חל שיפור ניכר בתגובת המצערת , הרכב יותר דינמי ז"א לא קופץ בעת עזיבת הגז .

עד כמה מומלץ אני לא יודע אך עשיתי זאת לאחר שקראתי את המאמר של איציק.נ .

פורסם

שלום רב לך !

בקשר לטיפול רכב שלך בחומרים אלו , אני לא מזלזל בכלל בחומרים אלו הם טובים

אבל אני מכיר חומר שבאמת מראה ומרגישים את התוצאות וזה הוכח זה נקרא POLADYNE זה חומר שעושה הרבה נפלאות אבל גם הוא יקר בהתאם אני כל 10 אלף עושה טיפול והשמן יוצא באותו צבע שהוא נכנס והרכב נוסע טוב ויש כמעט אפס בלאי !

יקי!!!

פורסם

????? :shock:

יקי הכל בסדר? שמן לא אמור לצאת באותו צבע כמו שהוא נכנס... ממש לא.

ככל שהשמן משחיר הוא עושה את עבודתו נאמנה = לוכד את כל הפיח שנוצר בתהליך הבעירה ולא משאיר אותו בדפנות הצילינדרים.

שמן שיוצא באותו צבע כמו שהוא נכנס = חרא של שמן, כל תוצרי הלוואי של השריפה נשארים במנוע.

איתמר.

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

פורסם

זה מה שיפה פה שאין פיח שנשאר על הצילינדר ! ועדין השמן נשאר נקי שמע לא כמו שהוא חדש אבל אפילו לא מגיע לרמות שהוא נראה כמו דבש אלה הרבה יותר טוב!

יקי!!!

פורסם

ובגלל זה החלפת מנוע?

מאיפה לך שאין פיח במנוע? פתחת את המנוע לראות מה קורה בתוכו?

some people need a high five

in the face

with a chair

פורסם

כן כי ההיתי צריך להחליף את האטם הראש המקורי באחד אחר כי האוטו היה מצלצל והקומפרסיה היתה גבוהה זה ידוע במנועים כאלו כל מנוע שהגיע בזמנו פתחו אותו והחליפו את אטם ראש המנוע לעבה יותר!

והמכונאי אמר לי שהבוכנות שלי ממש נראות טוב!

אבל נחזור לנושא ,אני לא מזלזל בBG זה שיקולים שלו ומבחינה כספית גם זה שיקולים שלו :)

יקי!!!

פורסם

חברים,

בוא נחזור לעניינינו. האם אתם ממליצים על טיפול תוספים כללי, או שמספיק להשמש ב-K44 לדלק?

צבי

פורסם

עוד מעט יופיע צביקה ויצעק בפונט 72 שתוספים זו סתם עבודה בעיניים ופרנסה ליצרנים שלהם ותו לא.

שמן מנוע חצי סינטטי או סינטטי מודרני כבר מכיל בתוכו את כל מה שצריך בכדי לשמור על המנוע ולא צריך להוסיף תוסף.

תוסף לדלק? יש כאלה הטוענים כי זו עבודה בעיניים ויש כאלה הטוענים לשיפור בביצועים. החלטה שלך. בכל מקרה, ה K44 בולט לטובה והוא המומלץ ביותר מכל התוספים לדלק.

לגבי שטיפה, תברר אם מדובר על אינופזיה או על שטיפה פנימית למנוע (פלאשינג), זה לא אותו דבר. לפני 30K השתמשתי בתכשיר פלאשינג של BG ולא קרה שום נזק (הקילומטרז' עמד על 100,000 בערך).

סה"כ BG היא חברה אמריקאית ומוכרת. אם כבר תוספים ותכשירים עדיף ממנה ולא מחברות עלומות שם.

איתמר.

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

פורסם
נו באמת, חברים, אף אחד לא יודע האם התוספים הנ"ל שווים משהו?
צבי ואיתמר שלום רב!

צבי השאלה שאמורה להשאל : האם אני זקוק בכל לתוספים כלשהם?

האם ישנה ירידה בביצועי הרכב, עליה בתצרוכת הדלק, עבודת סרק לא יציבה של המנוע בסרק?!

האם הרכב מצלצל?

אם התשובה לכל השאלות הנ"ל שליליות, כמו שאיתמר רמז וגם אמר, אתה רק עומד לפרנס חברה,

שהתוספים שלה אכן איכותים, אך הכלל האומר שרכב שמתפקד היטב אין לגעת בו, ואין להשקות אותו

בתרופות קסם, תופס גם כאן!

בברכה

צביקה

צביקה נפטר בדצמבר 2016 ועזב אותנו לעולם טוב יותר. יהי זכרו ברוך

ליצירת קשר, בנושא קרבורטורים בלבד , פנה לנייד בלבד:054-4861318

פורסם
האם הרגשת שיפור לטווח ארוך אחרי השימוש בתכשיר הפלאשינג?

לא. את הפלאשינג ביצעתי בגלל שלא ידעתי מה הולך בתוך המנוע ומה עבר עליו ב 100,000 הק"מ האחרונים... קניתי פלאשינג של חברה מוכרת והייתי שקט. לא ביצעתי את הפלאשינג בגלל בעיות לחץ שמן או משהו דומה.

איתמר.

• תוכן חדש...