Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מחפש רכב ספורטיבי עד 50,000

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7503 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שיפורים הם הדבר האחרון שאני מחפש.

בכל אופן האלפא היא אפשרות מעניינת, השאלה היא כמה קשה יהיה למכור אותה (ואיזה הפסד כספי זה ידרוש) כשנגיע לרגע.. עד כמה שאני יודע אלפא היא מכונית עם שוק בעייתי.

האיביזה בפוקוס נשמעת מעניינת, אולי אני יוכל להוריד לו קצת את המחיר+להשיג חריגה קטנה.. השאלה היא עד כמה היא מהנה לנהיגה. מביקורות שקראתי באתרים שונים הבנתי שהיא דיי מהנה, ואף משווים אותה לקליאו ספורט (אם כי היא תמיד מפסידה בהשוואה). הייתי מאוד שמח לשמוע את דעתכם בנוגע אליה. (הנאה, התנהגות, יציבות, בטיחות, אמינות).

הרשו לי גם לנצל את ההודעה ולהגיד תודה לכולם שבאמת עוזרים לי למצוא את מה שאני מחפש!!

• תגובות 53
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

מה זה מהנה לנהיגה? הכל יחסי.

נכון ,יחסית ללוטוס אליז האיביזה היא עגלה עם סוס.

מנסיון עם האיביזה היא מספיק מהנה לנהיגה ,אם יש לך בעיה עם ירידת ערך ,האלפא גדולה עליך בכמה מידות היא יקרה לאחזקה והערך שלה יורד מהר בערך כמו מד דלק ב STI על מסלול.:wink:

לדעתי קח את האיביזה לא תצטער. רק קח בחשבון את הדלק.

nissan silvia s14

פורסם

לפי דעתי אתה עושה טעות שאתה פוסל רכב על סמך שנתון.

רכב לא צריך להיות חדש בשביל להיות אמין ,ולהפך.

תחזוקה-תחזוקה-תחזוקה.

בכלל, מנקודת המבט שלי מדובר בטעות לבזבז סכום "מלא" על רכב ביניים בהגדרתו.

לשיקולך.

די... מספיק. נגמרה התקופה הזאת.

פורסם
לפי דעתי אתה עושה טעות שאתה פוסל רכב על סמך שנתון.

רכב לא צריך להיות חדש בשביל להיות אמין ,ולהפך.

תחזוקה-תחזוקה-תחזוקה.

בכלל, מנקודת המבט שלי מדובר בטעות לבזבז סכום "מלא" על רכב ביניים בהגדרתו.

לשיקולך.

הקטע הוא שהכסף בא מאבא, ואבא לא מסכים לקנות רכב ישן יותר משנת 97.

בקשר לVTR ממה שקראתי אז היא הגרסא המקבילה ל106 ראלי, רק חלשה יותר, ואפילו מרגישה קצת חסרת כוח לפעמים.. אם כבר אני הולך בכיוון הזה אני מעדיף לחכות קצת ולקחת 106..

כרגע אני בכיוון של ה106/306, למרות שהאיביזה נשמעת מעניינת.. איך היא מבחינת צריכת דלק? יש דעות של אנשים עם ניסיון איתה?

פורסם

איזה רכב יש לך כרגע?

VTR לא מרגישה חסרת כוח לפעמים. מטוס היא לא, אבל הכוח בהחלט סביר. בכל מקרה ההבדל מול 106 ראלי לא משמעותי, ומי שבאמת רוצה מהירות, לא ירכוש גם 106 ראלי. מה גם שאין מבחר אדיר של 106 ראלי למכירה בשביל שתוכל להיות בררן. חפש ראלי או VTR (או VTS ו106GTI) תקנה את הראשונה שתמצא במצב שפוי.

אגב, איפה בדיוק קראת ש-VTR מרגישה חסרת כוח?

גיא

פורסם
איזה רכב יש לך כרגע?

VTR לא מרגישה חסרת כוח לפעמים. מטוס היא לא, אבל הכוח בהחלט סביר. בכל מקרה ההבדל מול 106 ראלי לא משמעותי, ומי שבאמת רוצה מהירות, לא ירכוש גם 106 ראלי. מה גם שאין מבחר אדיר של 106 ראלי למכירה בשביל שתוכל להיות בררן. חפש ראלי או VTR (או VTS ו106GTI) תקנה את הראשונה שתמצא במצב שפוי.

אגב, איפה בדיוק קראת ש-VTR מרגישה חסרת כוח?

גיא

אני לא זוכר, חיפשתי עכשיו ואני לא מוצא את זה..

בכל מקרה שתי ה VTR ב PSI לא במצב משהו.. אחת עברה תאונה והיא משופרת (אני רוצה סטנדרטית), והשניה דווקא נשמעת טוב במודעה אבל מישהו אמר שהקילומטראז' ממש גבוה.. אני יתקשר לברר בקשר לזה.

עדיין מחכה לדעות על האיביזה (1.8 טורבו 01).

תודה..

• תוכן חדש...