Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מחפש רכב ספורטיבי עד 50,000

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7502 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 53
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
רכבים לנהג חדש הם כאלו שמלמדים אותך לנהוג יותר טוב כמו 205 ג'וניור או סובארו ג'אסטי... מה, לא ידעת שהבעלות על ג'אסטי תהפוך אותך לנהג טוב יותר מאשר בעלות על 205 GTI?

שאם תתנייד בפקקים בפיאט אונו 1400 תהיה נהג הרבה יותר חכם וזהיר מאשר נהג חדש שיתנייד בפקקים בקליאו ספורט?

בקיצור, הטענה הזו מצוצה מהאצבע.

גם נהגים שיש להם רישיון 5 שנים מרסקים מכוניות, בעיקר אותם הפלצנים שחושבים שהם יודעים לנהוג.

בשביל לדעת לנהוג כמו שצריך אתה חייב ללמוד לנהוג כמו שצריך ואת זה גם 20 שנה של רישיון לא יעשו - את זה תלמד אך ורק בקורסים של נהיגה מתקדמת, נקודה סוף.

אם תלמד לנהוג כמו שצריך ותשתמש בראש שלך כדי לנהוג כמו בן אדם ולא כמו אידיוט אתה יכול גם לקחת אימפרזה טורבו בתור אוטו ראשון וגם S2000, מיאטה, מאהששראלי, ועד כמה שהנקודה לא מובנת גם טויוטה סופרה סינגל טורבו של 850 כ"ס.

הכל בראש.

מוטי

אשאל אותך ידידי שאלה אחת: האם לבתך (ואני לא יודע אם יש לך או לא...) היית מאשר, ללא כל צל של חשש או דאג, להכנס לרכב ספורטיבי הנהוג ע"י ילד שזה עתה הוציא רשיון?

פורסם

שמעתי שהטיגרה אוטו לא משהו בכלל.. צפוף, לא נוח, ביצועים לא משהו.

יש איזו גרסא ספורטיבית של קליאו בשנים 98-2000? כי הבנתי שאת הRSI הפסיקו להביא ב97 ואת הקליאו ספורט התחילו ב2001(?) יש משהו בין השנים האלה ששווה לשקול?

פורסם
אשאל אותך ידידי שאלה אחת: האם לבתך (ואני לא יודע אם יש לך או לא...) היית מאשר, ללא כל צל של חשש או דאג, להכנס לרכב ספורטיבי הנהוג ע"י ילד שזה עתה הוציא רשיון?
אני עדיין לא נשוי ככה שאין לי ילדים (לפחות לא כאלה שאני יודע על קיומם, בתקווה שלא תדפוק על הדלת איזה אקסית יום אחד עם איזה ילד ותגיד לו "תכיר, זה אבא" :lol:).

השאלה שלך היא לא ממש דוגמא מקבילה, דוגמא מקבילה תהיה "האם לבתך היית קונה רכב ספורטיבי כרכב ראשון?" והתשובה כאן היא כן.

הייתי גם מצפה ממנה שברגע שהיא עולה לרכב עם נהג או נהגת שאופי הנהיגה שלהם לא בטיחותי שפשוט תרד ממנו ותיקח מונית כמו שאני אישית עשיתי כשהייתי בגיל העשרה והחבר'ה התחילו להוציא רישיון... היה לי חבר טוב, אסף, שהייתה לו אופל אסטרה אוטומטית מאפנה של אמא שלו, אוטו לא ספורטיבי איך שאתה לא מסתכל עליו, נו אז? אתה חושב שזה מנע מאסף לנהוג כמו אידיוט מושלם? אתה חושב שאם היו נותנים לו אימפרזה טורבו הוא היה נוהג עוד פחות טוב?

אתה טועה.

בפעם השניה שעליתי לרכב של אסף (הפעם הראשונה הייתה קצרה מדי) זה היה בליל שישי בדרך הביתה ממועדון, אחרי שתי דקות אמרתי לו לעצור בצד, ירדתי מהרכב ולקחתי מונית הביתה.

החיים שלי הרבה יותר חשובים מעוד כמה שקלים.

יש לי עוד חבר, בחור בשם דייב, בן 39, עבר קורסים לנהיגה מתקדמת ובעל רישיון מירוצים, ללא ספק מישהו שלפי התיאוריה שלך כבר אמור להיות בוגר ואחראי מספיק כולל ניסיון בנהיגה ספורטיבית, אחד כזה שאין בעיה לעלות איתו לנסיעה מנהלתית, לדייב יש בסה"כ פורד פוקוס 4 דלתות אוטומטית, נשמע כמו מישהו שאין איתו בעיה, נכון?

אז זהו, שגם כאן אפשר לדחוף את התיאוריה לת*ת... בחיים אני לא אעלה לרכב כשהוא יושב מאחרי ההגה כי גם הוא נוהג כמו אידיוט, חותך, מתפרע, נוסע יותר מדי מהר לתנאי הדרך וכו'...

נהגים אידיוטים יש בכל מקום וזה פשוט לא משנה איזה רכב יש להם.

זו שאלה של בגרות וחינוך.

תלמד מישהו או מישהי לנהוג כמו בני אדם ואת כל מה שקשור בשליטה ברכב תוך כדי הצבעה על סיכונים ותקבל נהג/ת שאין שום בעיה לתת להם כל רכב, מי שנוהג כמו אידיוט ימצא את עצמו מתרסק במוקדם או במאוחר, וזה פשוט לא משנה באיזה רכב זה יקרה.

מוטי

פורסם
שלום לכולם!

אני מחפש רכב ספורטיבי (לא ספורטיבי כבד, אלא משהו קליל כזה שיודע לתת ויהיה מהנה לנהיגה עם התנהגות טובה!). דרושה אמינות ממוצעת לפחות, שנת 97 ומעלה, ידני, ותקציב עד 50,000 (אולי אפשר חריגה קטנה, רצוי שלא..)

חשבתי בכיוון של 106 ראלי/GTI אבל עקב קשיים במציאת רכב כזה והגדלת התקציב ל50,000 החלטתי להיות פתוח לאופציות אחרות.. יש לכם משהו מעניין להציע?

תודה מראש!!

הונדה הצבק 1400 טורבו

הונדה הצבק 1600 160 כח סוס VTI נדיר למצא אבל שווה לחפש

פורסם

אכן, אין דגם כזה... ידוע לי על אחת של מישהו מהפורום שבנה אותה לבד.

יש גם מיאטה 1600 עד שנת 93.
יש גם אחרי 93, יש אפילו מיאטות NB (דור שני) עם מנוע 1600 רק לא בארה"ב (או בארץ).

מוטי

פורסם
הונדה הצבק 1400 טורבו

הונדה הצבק 1600 160 כח סוס VTI נדיר למצא אבל שווה לחפש

סיויק נחשב אוטו מהנה לנהיגה? :? זה לא בדיוק מה שאני שמעתי...

בנתיים נראה כאילו האופציה הטובה ביותר היא להמשיך לחפש 106, או אולי אחת מהגרסאות הספורטיביות של ה306. למרות שגם המגאן קופה נשמע מעניין..

פורסם
שמעתי שהטיגרה אוטו לא משהו בכלל.. צפוף, לא נוח, ביצועים לא משהו.

שמועות לא יעזרו לך, צור קשר עם בעל טיגרה, בקש ממנו יפה סיבוב על הרכב ותתרשם בעצמך.

פורסם

אני לא מבין את זה אבל יש יותר מדי "חכמים" כל פעם שמדובר בטיגרה...

אנשים פשוט נותנים טיפים על סמך שמועות ובטח מבלי להתנסות... וזה, בתור בעל טיגרה, מרגיז אותי מאוד!!!

נכון שהרכב הוא לא ספורטיבי כמו אסטרה GSI או VR6 אבל מדובר ברכב מספיק חזק, נראה מצויין, אמין וגם (ואת זה אני אומר מנסיון) מהנה לנהיגה...

The New Opel Astra :grin: Trust Your Eyes

www.opel.de

• תוכן חדש...