Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מחפש רכב ספורטיבי עד 50,000

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7493 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם!

אני מחפש רכב ספורטיבי (לא ספורטיבי כבד, אלא משהו קליל כזה שיודע לתת ויהיה מהנה לנהיגה עם התנהגות טובה!). דרושה אמינות ממוצעת לפחות, שנת 97 ומעלה, ידני, ותקציב עד 50,000 (אולי אפשר חריגה קטנה, רצוי שלא..)

חשבתי בכיוון של 106 ראלי/GTI אבל עקב קשיים במציאת רכב כזה והגדלת התקציב ל50,000 החלטתי להיות פתוח לאופציות אחרות.. יש לכם משהו מעניין להציע?

תודה מראש!!

• תגובות 53
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

הרכבים שחשבת לכיוונם אינם רכבים לנהג חדש !

מה שגם לפי דעתי 50K זה בזבוז כסף על אוטו ראשון , נסה לקנות משהו פחות יקר שתוכל להתרגל עימו לכביש (106,205,גסטי,סוויפט ועוד...) - הגרסאות הלא ספורטיביות כמובן..

לידי כל המעות שלכם , עכשיו !!!

פורסם

מישהו אמר שאני נהג חדש?

וגם אם כן, על סמך מה הקביעה שהם אינם רכבים לנהג חדש? ובכלל מה זה רכב לנהג חדש?! אם מישהו נהג חדש זה לא בהכרח אומר שהוא לא נהג טוב!

הודה לכם מאד אם פשוט תציעו לי רכבים על פי הקריטריונים שביקשתי ללא כל קשר אם אני נהג חדש או לא.

אני לא מחפש מכוניות עם התנהגות קיצונית, שמתאימות רק לנהגים מנוסים מאד, אבל אני גם לא מחפש מכוניות של "נהגים חדשים" שנטולות כל ריגוש והנאה מנהיגה.

שוב, תודה מראש לעוזרים!

פורסם

רכבים לנהג חדש הם כאלו שמלמדים אותך לנהוג יותר טוב כמו 205 ג'וניור או סובארו ג'אסטי... מה, לא ידעת שהבעלות על ג'אסטי תהפוך אותך לנהג טוב יותר מאשר בעלות על 205 GTI?

שאם תתנייד בפקקים בפיאט אונו 1400 תהיה נהג הרבה יותר חכם וזהיר מאשר נהג חדש שיתנייד בפקקים בקליאו ספורט?

בקיצור, הטענה הזו מצוצה מהאצבע.

גם נהגים שיש להם רישיון 5 שנים מרסקים מכוניות, בעיקר אותם הפלצנים שחושבים שהם יודעים לנהוג.

בשביל לדעת לנהוג כמו שצריך אתה חייב ללמוד לנהוג כמו שצריך ואת זה גם 20 שנה של רישיון לא יעשו - את זה תלמד אך ורק בקורסים של נהיגה מתקדמת, נקודה סוף.

אם תלמד לנהוג כמו שצריך ותשתמש בראש שלך כדי לנהוג כמו בן אדם ולא כמו אידיוט אתה יכול גם לקחת אימפרזה טורבו בתור אוטו ראשון וגם S2000, מיאטה, מאהששראלי, ועד כמה שהנקודה לא מובנת גם טויוטה סופרה סינגל טורבו של 850 כ"ס.

הכל בראש.

מוטי

פורסם

בקשר ליונדאי, חשבתי בכיוון, אבל:

א. מנוע 2000 = ים דלק!!

ב. אני לא מת על המראה שלה..

ג. יש ל 2 חברים שלי כאלו אז אני מעדיף משהו פחות נפוץ/יותר מיוחד (לא אומר שהיא מכונית נפוצה, אבל באיזור שלי...)

רכבים לנהג חדש הם כאלו שמלמדים אותך לנהוג יותר טוב כמו 205 ג'וניור או סובארו ג'אסטי... מה, לא ידעת שהבעלות על ג'אסטי תהפוך אותך לנהג טוב יותר מאשר בעלות על 205 GTI?

שאם תתנייד בפקקים בפיאט אונו 1400 תהיה נהג הרבה יותר חכם וזהיר מאשר נהג חדש שיתנייד בפקקים בקליאו ספורט?

בקיצור, הטענה הזו מצוצה מהאצבע.

גם נהגים שיש להם רישיון 5 שנים מרסקים מכוניות, בעיקר אותם הפלצנים שחושבים שהם יודעים לנהוג.

בשביל לדעת לנהוג כמו שצריך אתה חייב ללמוד לנהוג כמו שצריך ואת זה גם 20 שנה של רישיון לא יעשו - את זה תלמד אך ורק בקורסים של נהיגה מתקדמת, נקודה סוף.

אם תלמד לנהוג כמו שצריך ותשתמש בראש שלך כדי לנהוג כמו בן אדם ולא כמו אידיוט אתה יכול גם לקחת אימפרזה טורבו בתור אוטו ראשון וגם S2000, מיאטה, מאהששראלי, ועד כמה שהנקודה לא מובנת גם טויוטה סופרה סינגל טורבו של 850 כ"ס.

הכל בראש.

מוטי

תודה!!! סוף סוף בן אדם שמבין על מה אני מדבר!

אולי אתה תוכל להסתכל על הבקשה שלי באופן אוביקטיבי ולהציע לי את מה שאני מחפש?

פורסם
בקשר ליונדאי, חשבתי בכיוון, אבל:

א. מנוע 2000 = ים דלק!!

ב. אני לא מת על המראה שלה..

ג. יש ל 2 חברים שלי כאלו אז אני מעדיף משהו פחות נפוץ/יותר מיוחד (לא אומר שהיא מכונית נפוצה, אבל באיזור שלי...)

תודה!!! סוף סוף בן אדם שמבין על מה אני מדבר!

אולי אתה תוכל להסתכל על הבקשה שלי באופן אוביקטיבי ולהציע לי את מה שאני מחפש?

רנו מגאן קופה, אומנם מנוע 2 ליטר אבל עם תיבה ידנית ונסיעה רגועה היא לא תיקח לך הרבה דלק

גם הרכב לא נפוץ כמו היונדאי והאיביזה, התנהגות כביש מעולה ומראה קרבי

תחשוב גם על הכיוון של MX3 (מאזדה) חלפים יקרים אבל רכב מעולה אני לא מכיר אותו הרבה

אבל ידוע לי שהוא די נדיר בארץ

מאזדה מיאטה דור ראשון 2 מושבים גג ניפתח הנאה אחורית

גם מנוע 2 ליטר אבל לא זללן והרכב בעל ביצועים טובים

בנוסף תחשיב את זה שמאזדה זה רכב אמין...

כשיש לך דאבל וופר 8 אינצ' בכל דלת אתה מתחיל לחשוב פעמיים,

אם בכלל אתה צריך לשים סאב.

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=455879

פורסם

רנו מגאן קופה יש גם 1.6. הוא הרבה יותר נפוץ מהיונדאי קופה. הוא אמר שהוא לא רוצה מנוע 2000. הmx3 באה במנוע 2000. אם אני לא טועה המיאטה היא 1800. בהצלחה בקנייה, אופק.

פורסם

מוטי אני חושב שאתה טועה , קורסי נהיגה מתקדמים זה דבר מומלץ מאוד , אבל אי אפשר להשוות את זה לבין הניסיון של החיים האמיתיים , שילוב של שתיהם ילמדו אדם להיות נהג טוב .

רכב ספורטיבי לנהג חדש , זה רעיון רע מאוד ,צעירים אוהבים לבדוק גבולות

ובמכוניות כאלו שניתן להגיע איתם למהירויות גבוהות מאוד תוך שניות , יכניסו את הצעיר הפוחז למצבים שמהן הוא לא יוכל לצאת בשלום עקב חוסר נסיון

ואתה צודק בזה שזה יכול לקרות גם למנוסים וותיקים , אבל זה לא כל כך קשור , is it?

A MACHINE , KEPT ALIVE BY HIS LOVE

פורסם

הבנתי שה HGT רכב לא יציב במיוחד..

mx3 אין בשנים שאני מחפש וmx5 זו רק 2 מושבים (אני מחפש לפחות 4).

אני יבדוק את הכיוון של המגאן קופה. תודה.

עוד הצעות?

פורסם
רנו מגאן קופה יש גם 1.6. הוא הרבה יותר נפוץ מהיונדאי קופה. הוא אמר שהוא לא רוצה מנוע 2000. הmx3 באה במנוע 2000. אם אני לא טועה המיאטה היא 1800. בהצלחה בקנייה, אופק.

יש גם מיאטה 1600 עד שנת 93.

היו שתיים למכירה לא מזמן בלוח פוקוס.

שמוליק

המכוניות שלי : Lantis-F 98 -> מאזדה מיאטה 95

המכוניות של אשתי : יונדאי אקסט 95, מאזדה 3 2006, מיאטה NB 2003, סיטרואן C3 2017

המכוניות ליסינג שהיו לי : מאזדה 3 2010, סוזוקי סוויפט 2014, סוזוקי ויטרה 2016, רנו גרנד קופה 2019, סקודה קאמיק

החלום : RX8

פורסם

המגאן קופה באמת מהנה לנהיגה כמו (או קרוב ל..) 106 ראלי? איך היא באופן כללי (אמינות, יציבות, בטיחות וכו')? על איזו גרסא הייתם ממליצים, ה1600 או ה2000?

ד"א, מה אתם אומרים על האיביזות הספורטיביות? קופרה אולי? מומלץ?

תודה מראש!

• תוכן חדש...