Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7520 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

קוואליר 2200 95. זו פעם שניה שזה קורה לי. אני נוסע נסיעה רגילה ארוכה כ 1/2 שעה וכשאני מגיע לרמזור האוטו נכבה על DRIVE. אני מניע שוב מעביר ל DRIVE והאוטו מקרטע ונכבה. הנעתי שוב העליתי טורים גבוה ועשיתי זינוק חזק והאוטו האיץ ולא נכבה שוב. מה יכולה להיות הבעיה?

* אולי יעזור : באוטו אין טרמוסטט ביטלו לי אותו ללא סיבה מיוחדת אלא מניסיון.

פורסם

שלום,

הבעיה שציינת יכולה לנבוע ממספר לא מועט של גורמים.

האם הרכב מטופל בצורה סדירה? מתי הוחלף לאחרונה מסנן הדלק?

אם לא הוחלף זמן רב, או שמא הרכב גמע מספר רב של ק"מ מאז החלפתו האחרונה, הייתי מתחיל כנסיון ראשוני לפתרון הבעיה בהחלפתו (השקעה כמה עשרות שקלים ומספר דקות עבודה).

חמור מכך, לא ברור לי המשפט שכתבת:

"* אולי יעזור : באוטו אין טרמוסטט ביטלו לי אותו ללא סיבה מיוחדת אלא מניסיון."

אם לא הייתה סיבה מיוחדת לביטולו, מדוע הוא אינו מותקן?

מציע לך לקרוא את הודעתי בנושא:

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?p=773817#post773817

דבר אחרון: אין צורך להקפיץ הודעות בפורום. היה סבלני.

אפי.

תנו חיוך, הכל לטובה.

פורסם

ביטול טרמוסטט דווקא מקצר את חיי המנוע שפועל בטמפ' נמוכה מדי.

בגלל זאת גם מחשב נהול המנוע מקבל נתון טמפ' מיים נמוכה מדי ממה שצריך ואז כל פעולת ההזרקת דלק אינה נכונה.

דאג להרכיב בחזרה טרמוסטט ושיהיה המתאים לפי נתוני היצרן ויתכן שגם בעיתך זאת תיפתר בזאת.

בברכה - רפי לין :-)

פורסם

לדעתי צריך לבדוק האם הנשם של המיכל לא סתום וכמובן משאבת הדלק עודף חום יוצר בעיות :-D

נניח ואתה נוסע במהירות האור מה יקרה אם פתאום תדליק אורות.....

איך הנהג של המפלסת שלג מגיע לעבודה ביום מושלג....

it's better to die on your feet than to live on your knees

פורסם

כפי הנראה גם למכונאי הזה יש כמה איברים שהוא לא צריך, ולכן אפשר להסיר אותם (מוח, למשל...)

מי שחשב על איברים אחרים - אולי מוטב שיחליף פורום בשעות האלו...

• תוכן חדש...