Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מפגש באזור ירושלים

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7503 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

על מנת לא לערבב נושאים,והיות וזה חשוב, אני פותח שרשור נפרד.

אז מי שיש לו להתבטא בעניין, בבקשה כאן.

בני, מנהל הפורום

אלבום התמוונות של המוסטנג 1966 והפלקון 1960 ושני אוטובוסי הטייגר 1965 ו-1975, ראו כאן:

http://www.flickr.com/photos/benihasp/

פורסם

היות ואני לא חבר מועדון החמש ואין לי רכב אפסנות,אז דעתי לא ממש חשובה,אבל ברשותכם הייתי רוצה להביע דעה.

כמובן שאשמח אם יהיה מפגש באיזור ירושלים,כי מכוניות מיוחדות לא חסרות בבירה,לדעתי יהיה המון רייטינג.

מועדון החמש רק ירוויח מזה,כי ברגע שהמודעות תגדל באיזור באמצעות המפגש,יצטרפו עוד חברים מאיזור ירושלים והסביבה.

נכון שירושלים ות"א לא כלכך רחוקות,אבל איזור ירושלים כולל בתוכו המון ישובים ודי קרוב לדרומיים שביננו שלהם כאמור קשה להגיע לאיזור המרכז,אבל יהיה קצת יותר קל להגיע לירושלים.

פורסם

אתה יכול להיות חבר מועדון גם אם אין לך רכב אספנות.

ובכל מקרה, דעתך כן חשובה...

אלבום התמוונות של המוסטנג 1966 והפלקון 1960 ושני אוטובוסי הטייגר 1965 ו-1975, ראו כאן:

http://www.flickr.com/photos/benihasp/

פורסם

אני חושב שיש בעיתיות מסויימת לקיים מפגשים של רכב אספנות בירושלים. מכיוון שאילו שיאנם ירושלמים וירצו להגיע למיפגשים בירושלים יצטרכו לעלות עליות די קשות בדרך לירושלים. לדעתי, דבר שלא יהיה הכי קל לרכב אספנות ובטח שלא יאריך את חייו של הרכב. תקנו אותי אם אני טועה?

שלו.

ליום יום: יונדאי סונטה 1998 3000 סמ"ק V6

אסקורט MK1 בהמתנה לשיפוץ ?

פיג'ו 504SR אוטומטית 1983.

פורסם

לפני כמה וכמה שנים היה בחניה של מלון הילטון של אז, בכניסה לי-ם מפגש מועדון ה-5 יש לי תמונות משם כולל מכוניות מוכרות של החברים.......ניתן לחזור על המפגש באחת השבתות היפות .......רן

פעם האופנועים היו מברזל והרוכבים מפלדה!

פורסם
לפני כמה וכמה שנים היה בחניה של מלון הילטון של אז, בכניסה לי-ם מפגש מועדון ה-5 יש לי תמונות משם כולל מכוניות מוכרות של החברים.......ניתן לחזור על המפגש באחת השבתות היפות .......רן
רק ליד מלון הילטון ירושליים ולא אחר, יש לו בלעדיות.

אירית

פורסם
רק ליד מלון הילטון ירושליים ולא אחר, יש לו בלעדיות.

אירית

אירית,

עד כמה שידוע לי כבר מיזמן אין מלון הילטון בירושליים.

שלו.

ליום יום: יונדאי סונטה 1998 3000 סמ"ק V6

אסקורט MK1 בהמתנה לשיפוץ ?

פיג'ו 504SR אוטומטית 1983.

פורסם

מלון הילטון ירושלים = הולידיי אין ירושלים של היום (מאחורי בנייני האומה)

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

פורסם
מלון הילטון ירושלים = הולידיי אין ירושלים של היום (מאחורי בנייני האומה)
זה היה כמובן באירוניה, כי הילטון היה הרבה לפני המיקום האחרון - כיום קראון פלאזה, גם במקום בו נמצא מלון מצודת דויד - מלון עובר ושב

אירית

פורסם
אני חושב שיש בעיתיות מסויימת לקיים מפגשים של רכב אספנות בירושלים. מכיוון שאילו שיאנם ירושלמים וירצו להגיע למיפגשים בירושלים יצטרכו לעלות עליות די קשות בדרך לירושלים. לדעתי, דבר שלא יהיה הכי קל לרכב אספנות ובטח שלא יאריך את חייו של הרכב. תקנו אותי אם אני טועה?

שלו.

I'm sorry that I'm writing in English, I'm out of the country, and I want to say that you're right, but you forgot one thing.

What about the Jerusalem people that want to get to Tel Aviv meeting?

I think that most of them don't have a helicopter that can take the car and they have to drive them cars back from the meeting, and I'm not talking about the CASTEL in the way to Tel Aviv... My Ford Anglia can't goes on that hill over 40 KAMASH on drive 2.

That's why I recommand to do the meetings in Tel Aviv, Jerusalem, Haifa, and can be in Be'er Sheva (I don't know how much classic cars they have there but it worth to check), once a week, and one big meeting only in Tel Aviv one a month or maybe 2 month and then The Jerusalem, the Haifa and the Be'er Sheva people can get there, because one in 2 month it OK for the car but every week it will kill the car and the person who drive it.

פורד אנגליה 1963 95% מושלמת

פיז'ו 304 קבריולט 1973

מועדון פורד אירופה

• תוכן חדש...