Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

הארי פוטר, הסרט הרביעי

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7504 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הרבה יותר טוב מהשלישי לדעתי, שם הרגשתי כאילו ידי העורך עבדו יותר מדי וקיצרו כמה קטעים שהופכים את הסרט לפחות מעניין..

הסרט הרביעי אפל יותר משלושת הקודמים (גם הספר), ולמרות שאין שום סיכוי להעביר את כל הספר לתסריט וההתרכזות היא מן הסתם בסיפור המרכזי, הסרט מותח ועשוי היטב.

מוטי, בציפיה לספר השביעי.

פורסם

מוטי?

ואני חשבתי שכבר יש לך רשיון.....

נשוי לשתי חיפושיות 74 1300 האחת ידנית השניה חצי אוטומטית כבר לא חצי אוט' :twisted:.

וגם לסובארו בראט (טנדר ) 81 4X4.

פורסם

אפרופו סרטים, קחו ב-DVD את SIN CITY, או "עיר החטאים" בעברית. סרט נחמד מאוד,אהבתי את הסגנון. סרט אלים ביותר - חלשי הלב-הזהרו.

תומר.

172

פורסם

שמח שהסרט סוף סוף יצא,לקח להם הרבה זמן הפעם

הספר האחרון היה ממש אכזבה מבחינתי,לפי דעתי הוא לא היה איכותי כמו קודמיו

נקווה שהספר השביעי יהיה יותר טוב(דרך אגב זה לא הולך להיות האחרון)

When you're rife with devastation

There's a simple explanation

You're a toymaker's creation

Trapped inside a crystal ball

פורסם

טוב ספרים 1, 2, 3 ו-4 בלעתי הנאה מרובה.... את ה-5 התחלתי, ופשוט התייאשתי אחרי בערך 50 עמודים.. פשוט לא היה לי אכפת מה עומד לקרות... אין לי מושג למה (זה לא שהוא נחשב לפחות איכותי מקודמיו...)

עמוס

It's time to kick ass and chew bubble gum, and I'm all outta gum..

• תוכן חדש...