Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

לא יודע מה המחירון.........

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7503 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום...

בשעה טובה אני מוכר את רכבי.....ויש לי בעיה שאני לא יודע בכמה לימכור את הרכב.

יש לי שברולט אוואיו שנת 2006 דגם LT אוטומט אשר זכיתי בה בלוטו..עשיתי איתה 6000 קילומטר.

עכשיו אני יודע שכאשר מוכרים רכב בודקים במחירון לוי יצחק..עכשיו בדקתי שם וכתוב שהמחירון של רכב זה שנת 2006 הוא 99500K. היה ניראה לי שזה יותר מידי אז בדקתי במגזין רכב אוטו ושם היה רשום שרכב מסוג זה אבל חדש לגמרי עולה אותו מחיר.

אז בכמה עלי מימכור את הרכב לפי לוי יצחק או פחות?.. הרכב חדש לגמרי אין עליו סריטה...הוא בצבע אדום ..מה שאומר שכיסיתי אותו כל יום...הרכב לא ראה שמש.

בתודה מראש לעונים.

פורסם

זהו, המחירון בכל הקשור לדגם שזוכים בו בתוכנית המנויים של הפיס - לא רלוונטי.

בחודש הבא, יזרקו עוד מאה מכוניות מאותו הדגם לשוק - דבר שיוריד את המחיר כלפי מטה.

לפני כשנתיין וחצי זכה חבר טוב שלי בסיטרואן C3 1.4 אוטומטית בפיס, מחיר המחירון שלה היה דומה למחיר המחירון של השברולט שלך.

הסוחר מול לובינסקי (כנראה שהיתה לו קומבינה עם העובדים הוא ידע תמיד לצוץ בדיוק ברגע המתאים כשהגיע זוכה לקחת את הרכב...) קנה חלק גדול מהמכוניות הללו ב-75K, וסביב המחיר הזה נעו ההצעות.

בסופו של דבר היא נמכרה ב-80K עם 12 ק"מ על השעון...

לפי דעתי זה פחות או יותר המחיר שתוכל לקבל על הרכב שלך.

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

פורסם

למה צריך להוריד מחירון על רכב שזכית בו? זה הרי רכב פרטי לכל דבר. זה לא ליסינג,לא השכרה. בסה"כ קיבלת את זה מתנה ממפעל הפיס, למה שתוריד מהמחירון?

עד מתי ספטמבר 08.:(

פורסם

אז מה שאתה אומר לי זה שאני ימכור אותו ה80K???זה לא קצת מוגזם?

אני יתן עליו 92K וזה הכי נמוך שאני מוכן לרדת....כי הרכב שאני רוצה ליקנות(אלפא 147) עולה בסביבות המאה ולי אין הרבה להוסיף .....

אז אתה אומר לי שאם אני מפרסם אותו ב92K יהיה לי קשה לימכור אותו..?

פורסם

על רכב חדש יש הפחתה של 5% עד שלושה חודשים, ואז חצי אחוז עבור כל חודש נוסף. החישוב הוא עבור רכב שעושה כ17K ק"מ בשנה. אם יותר, אז יש להוריד עוד. תוסיף לזה שהרכב שלך נפוץ מאוד ולא מבוקש במיוחד, ותתחיל להוריד.

לפני 22 שעות, hans כתב:

שטיפה, אגב, מעולם לא עזרה לי מי יודע מה. גם לא מים רותחים. אין תחליף לחיטוט עד שמשתחרר

פורסם

שאלה:

למה צריך להוריד מחירון על רכב שזכית בו? זה הרי רכב פרטי לכל דבר. זה לא ליסינג,לא השכרה. בסה"כ קיבלת את זה מתנה ממפעל הפיס, למה שתוריד מהמחירון?
תשובה:

לפני כשנתיים וחצי זכה חבר טוב שלי בסיטרואן C3 1.4 אוטומטית בפיס, מחיר המחירון שלה היה דומה למחיר המחירון של השברולט שלך.

הסוחר מול לובינסקי (כנראה שהיתה לו קומבינה עם העובדים הוא ידע תמיד לצוץ בדיוק ברגע המתאים כשהגיע זוכה לקחת את הרכב...) קנה חלק גדול מהמכוניות הללו ב-75K, וסביב המחיר הזה נעו ההצעות.

בסופו של דבר היא נמכרה ב-80K עם 12 ק"מ על השעון...

לפי דעתי זה פחות או יותר המחיר שתוכל לקבל על הרכב שלך.

פורסם
אז מה שאתה אומר לי זה שאני ימכור אותו ה80K???זה לא קצת מוגזם?

אני יתן עליו 92K וזה הכי נמוך שאני מוכן לרדת....כי הרכב שאני רוצה ליקנות(אלפא 147) עולה בסביבות המאה ולי אין הרבה להוסיף .....

אז אתה אומר לי שאם אני מפרסם אותו ב92K יהיה לי קשה לימכור אותו..?

אתה בהחלט יכול לנסות, א-ב-ל קח בחשבון שכל חודש יש שמונה מכוניות כאלה וכמעט כל הזוכים רוצים למכור אותן...מכיוון שהם לא שילמו על הרכב את מחיר המחירון ורוצים לממש מימוש מהיר, הם יותר מישים במחיר ממוכר רגיל - ותאמין לי שמפעל הפיס לא היה סוגר דיל טוב עם היבואן של דייהולט אם היבואן היה יכול למכור את הרכבים האלה בשוק במחיר המחירון שלהם.

נכון לעכשיו תוך רפרוף במספר אתרים יש 5 מכוניות כמו שלך עם בין 0 ל-8000 ק"מ - תרים טלפון, בדוק את השוק - ותגלה (לצערך) שאני לא רחוק מהמציאות.

אגב המצב בחודש הבא יהיה הרבה יותר קשה - אז כדאי שתזדרז...

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

פורסם

לדעתי תתחיל מ90 ותהיה ילד טוב אולי יתנו לך, את הסיבות כבר קיבלת.

זה רכב לא מבוקש (רכב זכייה, למה תצפה) ויש יותר היצע מביקוש וזה אומר שעם הזמן המחירון שלה ירד. תמכור ומהר.

אנשים רוצים למכור מהר גם כי לחלקם אין ממון לשלם את המס (25 אחוז)

התמונות של הסובארו שלי

http://yonatans-subaru.pic.co.il

פורסם

אגב כבר מצאתי סוכנות משנה שמוכנה למכור לי אוויאו 4 דלתות חדשה לגמרי (הקונה יד ראשונה) ב-92000 ש"ח...(ולא מדובר בהזדמנות חד פעמית...)

רמז: http://www.kibbutzim.co.il/info/cars/meida/051113_catalog1.pdf

ולא צריך להיות חבר קיבוץ כדי לקנות דרכם, צריך רק חבר.

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

• תוכן חדש...