Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

רעידות בדשבורד

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7503 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

יש לי יונדאי אקסנט 95 וכמו כל בעל יונדאי כזאת גם הדשבורד שלי סדוק

אני עדיין לא מכיר את האוטו שלי טוב התחלתי ללמוד נהיגה לפני שבועיים אבל כבר מזמן אני נוסע על האוטו שלי

ברגע שאני מניע האוטו מתחיל לרעוד וכשאני לוחץ טיפה על הגז זה נחלש ממש ברגע שאני משחרר

את הגז האוטו חוזר לרעוד ובניוטרל בכללל האוטו רועד

האם זה בגלל הסדקים בדשבורד או שזאת בעיה מכנית ???

אם זה מהדשבורד איך אני יכול לסתום את הסדקים כדי שלא יהיו רעידות?

פורסם

אוטו משנת 95.. נראה לי אתה צריך להחליף תושבות מנוע..

אין שום קשר לסדקים בדשבורד..

גולף...כי לא כל אחד יכול להרשות לעצמו אחת כזאת :wink:

פורסם

עוד תגובות?

ציטוט: " התחלתי ללמוד נהיגה לפני שבועיים אבל כבר מזמן אני נוסע על האוטו שלי "

, מה? אתה נוהג ללא רשיון?

מוסמך ניהול מוסך- E_CAR - 2015

חשמלאי רכבמיזוג אוויר - מוסמך משרד התחבורה,

מומחה התקנות סאונד, נוהל חיווטים, כיוונים סופיים.

עוסק בנדל"ן.

פורסם

כן דני הרי הוא פסיכו קילר והוא הורג את כל מי שבכביש ובמילים אחרות "ילד בן 16 שלא רואה בעינים", ישר כח כל הכבוד.

ובקשר לרעידות אולי הטורים שלך נמוכים מידי (סלד סרק)

ואולי התושבות דפוקות.

ואולי תפסיק להתלהב ותרד מהעץ ואל תנהג בלי רישיון - סע לנחשונית ילד

התמונות של הסובארו שלי

http://yonatans-subaru.pic.co.il

פורסם

ציינת שהרעידות מופיעות אחרי שאתה מניע. אני לא מכיר את הרכב המדובר ספציפית, אבל בד"כ במיוחד ברכבים ישנים, כשמתניעים את האוטו כשהמנוע עדיין קר הוא לא עובד "עגול" ויש צורך לפתוח את הצ'וק כדי לתת למנוע תערובת עשירה יותר בדלק, מה שעוזר לו להתחמם ולטורים להתייצב.

אם הבעיה הזו מופיעה כל פעם שאתה מתחיל נסיעה, גם אחרי עמידה ברמזור, או שהטורים בסרק נמוכים מידי או בעיה אחרת כלשהי, כמו מה שהציעו מעליי.

מה שכן, חבל שאתה נוהג בלי רשיון, ועוד מתגאה בזה כל כך. חייך הם בידיך אבל חייהם של אנשים אחרים שעלולים להפגע ממעשייך - אין לך זכות לקחת אותם. סע בטוח, חוקי וזהיר - אין טוב מזה.

ערב טוב.

Chevrolet Sonic RS 2014, 1.4T

פורסם

קודם כל אני רוצה להרגיע אותכם ולהגיד לכם שאני לא מתלהב אני נוסע בשטח סגור בדרך כלל עם מבוגר

או חבר עד השטח הזה אני לא נוסע בעצמי כי אני לא מחפש שלילה ולא לגרום נזק למישהו

השטח מגודר סגור וריק מאנשים

ו Mr. MAG אין לי צ'וק יש לי הזרקה ולא נראה לי שזה קשור למנוע קר

כמה בערך תעלה לי בדיקה לכל האוטו מקיפה לכל המערכות??(במוסך מורשה)

ונראה לי שאבא שלי מתכוון לעשות לאוטו טיפול 10,000 בזמן הקרוב אז עושים בדיקה לפני הטיפול??

פורסם

בטיפול שאל על סלד סרק נמוך או תקין תושבות מנוע.

בדרכ לבד לא בודקים

ואם אתה נוסע או לא נוסע זה לא ענין שלנו וגם בשטח זה לא חוקי. ץעשה מה שאתה רוצה אבל אל תבוא לנופף בפורום על כך.

מה הבעיה לכתוב שיש רעידות בלי לציין שאתה נוהג באוטו בלי רישיון.

התמונות של הסובארו שלי

http://yonatans-subaru.pic.co.il

פורסם

כי רצית להגיד שאני כבר נסעתי על האוטו וזה לא פעם ראשונה אז אני רק מדמיין שהאוטו רועד

או שהאוטו של המורה שלי חדש יותר ושלי ישן אז אני רגיל לאוטו שקט יותר

בקיצור סתם הודעה מיותרת

עוד שאלה קטנה איך אני סותם את הסדקים?

פורסם

מאוד מוזר לי שאף מנהל לא סגר את ההודעה שלך..הרי אחד מחוקי הפורום הוא שאסור לפרסם הודעות אלא רק לבעלי רישיון..ניחא.

ולבעיתך זה לא קשור לדשבורד אלו (כנראה) כמו שאמרו קודמי תושבות מנוע.ובקשר לסדקים יש חומר מיוחד שממלא את הסדקים.תריץ חיפוש.

ליטר1 ל 15 מטר ..... :lol:

• תוכן חדש...