Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7529 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

1.עם איזה סמרטוט אתם עושים ווקס לאוטו?

עם ג'ילדה ? קרעים מטי שירט מכותנה ? מבגד פוטר (FUTER) ? מהסמרטוטים האלה של SANO ?

או שבכלל מוכרים בד מיוחד לזה ?

תודה לעונים.

2. יש לי רכב שחור, ועשיתי לו ווקס לפני שבוע (CARPLAN בקופסא עגולה 25 ש"ח באוטו הייטק). שאלתי את המוכר אם הווקס מתאים לרכב שחור והוא ענה שכן.הרכב יצא מבריק לחלוטין אבל !!!

כל השריטות שהיו, התמלאו בצבע לבן ירקרק (צבע המשחה) וכעת הרכב נראה יותר גרוע (מבחינת השריטות בלבד). לכן, חשבתי לעצמי שבטוח יש ווקס איכותי בצבע שחור. השאלה היא האם יש? ואם יש איזה הכי מומלץ ? והאם התוצאות שלו פחות טובות מווקס הרגיל ?

פורסם

עקרונית יש מטליות מיוחדות - שווה לקנות אפילו פעם אחת, להבין איזה בד מחפשים מבחינת רכות, אורך סיבים, מגע, ואז פשוט לחפש תחליפים זולים יותר.

את המריחה אני עושה עם ספוגית קטנה של מייק-אפ [רעיון ששאלתי מבת הזוג] .

מדובר בספוגית ממש קטנה - 3*4 ס"מ, אבל מכיוון שהיא כל כך קטנה אני יכול לוודא שהגומיות לא יקבלו כתמים של וקס, וגם לא שום חלק בעייתי אחר.

לגבי הניגוב - שוב, אחרי קניה של מטלית יעודית ובחינה מדוקדקת הגעתי למסקנה שיש שני בדים נפוצים עיקריים שיכולים לשמש לה תחליף:

1. הצד הפנימי של פוטרים - זה שנראה כמו לבד עדין קטיפה

2. הצד הפנימי של גרביים איכותיות - שוב, מלא לולאות צפופות ורכות.

אני לא ממליץ להשתמש בטי-שירט כי אחרי כמה ניגובים שאריות הווקס שיורדות מהאוטו ממלאות את כל החללים בין הסיבים של הבד ופשוט גורמות לו להחליק על הצבע. בהתחלה זה לא מפריע אבל לאורך זמן זה מאיט את הקצב וגם עושה שריטות קטנות בציפוי שאתה מורח.

הכי טוב זה להשתמש במה שציינתי למעלה - ולא לשכוח להחליף צד אחרי כל כמה ניגובים ואחרי כשמטלית מתמלאת - לנער ולאוורר את הסיבים שלה, ורק אז להמשיך.

בהצלחה

רון.

oo==00==00

למכירה אגזוז SEBRING אובלי, כניסה 2.5', פרטים בה"פ

פורסם

החתיכות הירוקות ירדו עם השטיפה הבאה.

השתמש במטליות רכות לווקס.

עם אחד מרח את הווקס ועם כל השאר נגב אותו. אני משתמש בכ-8 מטליות כאלו.

"החיים הם לא קו ישר" - פיזבן

"If you want to test a man's character, give him power" - Abraham Lincoln

פורסם

בזמנו רכשתי ספריי התזה ווקס של מותג HOLTS בצבע כתום (מיכל כמו K300 בגודלו ) אני רק רוצה לומר לכם הזה עוד לא ראיתי משחה שמוציאה ברק והגנה ברמה הזו ...

העבודה בכלל ללא מאמץ ..

בהצלחה

נניח ואתה נוסע במהירות האור מה יקרה אם פתאום תדליק אורות.....

איך הנהג של המפלסת שלג מגיע לעבודה ביום מושלג....

it's better to die on your feet than to live on your knees

פורסם

אז חבר'ה עידכון :

קניתי ווקס שחור של TURTLE עם "ליפסטיק" שחור שממלא שריטות ב 45 ש"ח בהום סנטר.

עשיתי רק מכסה מנוע בינתיים ויוצא סוף הדרך!. הליפסטיק ממש מילא שריטה רצינית שהייתה לי ובסוף העברתי על זה ווקס ורואים שהיה שם משהו רק ממש מקרוב, ולפני הייתי רואה את זה מהחלון בבית !!!

פורסם

לביצוע ווקס/פוליש מומלץ ביותר להשתמש באפשרויות הבאות-

1. סמרטוטי ניגוב אבק צהובים מ- 100% כותנה (פלנל). נמכרים בחבילות של 3 בניילון.

2. סמרטוטים עשויים ממיקרופייבר. יש לחפש את העבים והשעירים ביותר שיש למצוא.באוטו דיפו/אייס מוכרים סמרטוטים כאלה ביוקר רב, כ- 30 ש"ח לגודל 20 על 30. הסמרטוט רצפה של סנו-סושי העשוי מיקרופייבר הוא תחליף טוב למדי- זול ועושה בדיוק את אותה העבודה. עלות כ- 17 ש"ח לגודל 50 על 70.

את סמרטוטי האבק אי אפשר למחזר וצריך לזרוק לאחר השימוש. את סמרטוטי המיקרופייבר מכבסים בכביסה עדינה והם טובים לשנים רבות. אני מנגב באמצעותם את האוטו לאחר השטיפה וגם את משטחי הויניל בתוך האוטו. הם נהדרים לניקוי שמשות! כל כך טובים שלא צריך חומר לניקוי שמשות!

המיקרופייבר מוריד לכלוך מהצבע כמעט כמו פוליש. החומר סופג מים בצורה פאנטסטית.

בחנויות שמוכרים ציוד לבית בסיטונאות מצאתי סמרטוטי מיקרופייבר איכותיים, עבים ושעירים במחירים מצחיקים. לא כולם יודעים מה זה ועל כן המחירים עדיין נמוכים. אם מצאתם- אל תספרו למוכר מה היעוד האמיתי .... פן יעלה המחירים לבא אחריכם :-)

BMW Car Club Israel

Official BMW Club

• תוכן חדש...