Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

גיר אוטומטי ב 307...

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7512 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
בוא ותנסה להשוות את האיכות, הנוחות, הבטיחות והתנהגות הכביש של הפיג'ו, אל מול הטויוטה ואז נראה ונדע מי יעילה וטובה יותר ! ! !

אז ככה אצלנו במשפחה יש משיכה בלתי פוסקת לדגמי P.S.A , לאחרונה שכני שמכרתי אותו לעניין החל לתור אחרי 406, 2.0 סמ"ק ואני די מבין בדגמי הרכב ST ו - SV , השבוע לקח הבחור רכב מדגם SV לבדיקה , והבעלים פירט בפניו את ההבדלים ביו ה - ST ל - SV, כגון : בקרת שיוט מושבים חשמליים, שעון לחץ שמן, והוסיף ואמר לו כי גם סוג המושבים שונה מ - ה - ST, ושאלתי הינה האם אמנם כך, ז"א האם אכן ישנו הבדל כלשהוא בין המושבים ? ואם כן מה הוא? באם ישנם הבדלים נוספים אשמח להתעדכן ולעדכן, בתודה מראש לכולכם.

נדמה לי שאצלך זה עיוורון לדגמי PSA, לא משיכה.

אחרי כ-30 מכוניות שונות של הקונצרן במשפחה , קשה לי להאשים את מכוניות הקונצרן באיכות יתרה , ואם נתייחס באופן סציפי אל ה-307 , גם התנהגות כביש זה לא הדבר שבגללו הייתי רץ לקנות את הקופסה הזו.

נכון , לישנות יותר (עד שהופיעה הספרה 7 במערך הדגמים) יש התנהגות כביש ברמה שרוב היצרנים האחרים רק חולמים , וגם הנוחות הייתה ללא תחרות - אבל כל זה די נעלם.

ל-PSA היום יש אמנם תדמית חדשנית יותר (מגוון צעצועים מרשים) , אבל ההנאה רחוקה מלהיות מושלמת...:?

• תגובות 34
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
בוא ותנסה להשוות את האיכות, הנוחות, הבטיחות והתנהגות הכביש של הפיג'ו, אל מול הטויוטה ואז נראה ונדע מי יעילה וטובה יותר ! ! !

כנראה שמשפט זה הינו מנטרה שרוב בעלי הצרפתיות משננים בלבם בזמן שהם יושבים במוסך ורואים איזו יפנומטית משעממת חולפת על פניהם...

פורסם

למען האמת, שמחתי לגלות כאן בפורום פילוסופים גדולים, שהבנת הנקרא אינה הצד החזק אצלם, אנשים דגולים וגאונים המתיימרים להבין במה שאינם מבינם ובוודאי לא מכירים ממקור ראשון, העניין המוחלט ושאינו שנוי במחלוקת הינו כי במשפחתנו אכן מצויים רכבים רבים של הקונצרן המפואר P.S.A, דבר שאיני מסתיר ואף נוטה אני להתגאות להיות חלק מבעלים של מכונית המגיעה מקבוצה וותיקה ומכובדת במיוחד ובין הנחשבות ביותר בעולם הרכב בכלל, ולעניין אני אישית מעולם לא נתקלתי בבעיה חריגה כלשהיא במכוניות מקונצרן P.S.A , וגם אם קיימת אצל פלוני בעיה כזו או אחרת, עדיין אין הפרט מלמד על הכלל,ואכן סדרה 6 טובה ומשובחת במיוחד, אך מחליפותיה עדיין מציעות הרבה יותר מכל יפנומטית מקבוצתן, לעניין טויטה יאריס 5 כוכבים, תשומת לב חייבת להינתן לגוף שביצע את המבחנים, ולאמינותו כפי שפורסמה, יתרה מכך ההתיחסות הינה לקבוצת הקטנות בלבד, איני מבין את ההגיון ואת המטרה לשמה צוטטי בזמן שבדקתי פרטים לגבי ה - 406 SV בזמן שנאמר כי סדרה 6 הינה טובה יותר מסדרה 7 של פיג'ו שהרי לא התייחסתי שם כלל לדגמי ה - 7 אז מה בדיוק הרעיון !?! מעבר לכל זאת אני איני מתיימר להיות מומחה גדול לכלי רכב בכלל או לפיג'ו בפרט, את עניין המומחיות יש להשאיר למומחים אמיתיים מאירופה ו מ - TOP GEAR , שאת דבריהם המלומדים על P.S.A, מכירים כולנו אזי אם יש כאן מבינים גדולים מהם אני ממליץ להם לשתף אותנו בניסיונם ה א י ש י, או מהיכן שאובה ממוחיותם ברכבי P,S.A, (רס"ן שמועתי ושות') שלי לכל הפחות מגיעה ממקור ראשון, (יתרה מזאת אצלי היתה תק' מסוימת מאזדה 626 עם 78000 ק"מ, שהלכו לה זוג מחזירי שמן, לשמחתי לא מדובר במנטרה אלא במציאות יום יומית של מי שגומע למעלה מ - 200 ק"מ מידיי יום.

פורסם

אוקיי. ביקשת מקור ראשון :

2 2CV.

1 דיאן.

3 BX.

1 קסנטיה.

1 206.

1 306.

1 ZX .

1 307.

1 205.

2 ויזה.

2 C15.

מספיק לעת עתה ? אגב , חלק גדול מאוד מהטיפולים נעשים אישית על ידי , ולא אף אחד אחר - אז נדמה לי שאני יודע דבר או שניים על הקונצרן, או לפחות על הטיפול במכוניות שמתוצרתו.

אגב, שלא תבין לא נכון - אני לא מחליף את הצרפתיות הללו בשום רכב אחר (יש בחנייה לאנטיכס מהעבודה , מחזיקה הרבה יותר טוב - לא אפס תקלות כמובטח, אבל תאמין לי שהיא מחזיקה) - אבל לא בגלל איכות הייצור והאמינות המופלגות.

פורסם

שמר שיחקת אותה אין לי מלים, אך יחד עם זאת בתור מי שביצע בעברו טיפולים לבד ובאופן שוטף ב BX ' ו ב - 309, אני יכול לחלוק עליך ולומר שזה שהחלפתח לרכב פילטר שמן, אוויר, פלגים, או שמן ירוק במע' ההידראולית, עדיין לא הפך אותי למומחה ענק לצרפתיות, גם לא לאחר שביצעתי ניקוז אוויר מהמערכת וריענון שמן גיר ונוזל קרור, אז ככה שמומחיות כתוצאה מהמפואט לעיל אינה מובטחת כתוצאה מהיכולת לטפל ברכב באופן עצמאי אלא ידכ חשוב ותו לא, מומחיות הינה הכרת הסכמות, תרשימים ומבני מערכות הרכב, שלדה, חשמל, מתלים, בולמים וכיו"ב באופן יסודי שתדע לאתר תקלה מיד עם הופעתה ומבלי לפרק חצי רכב תוך ניסוי וטעיה.

פורסם
ולעניין אני אישית מעולם לא נתקלתי בבעיה חריגה כלשהיא במכוניות מקונצרן P.S.A , וגם אם קיימת אצל פלוני בעיה כזו או אחרת, עדיין אין הפרט מלמד על הכלל,

אם כך ישנן 2 ברירות: או שאתה טיפש או שאתה סתם עיוור (ויכול להיות שהניסיון האישי שלך הוא אפסי ליד אנשים אחרים).

איציק

Deepal S05 MAX MY26 272Hp 
   Citroen Berlingo XTR MY17
 1.6
HDi 100Hp Automatic

פורסם

לכל המלעיזים ששומעים על תקלה בפג'ו אחת ומחליטים שכל הרכבים האירופאים החל משנת ייצור 1800 לפנה"ס דפוקים....

רק רציתי לציין שהנני בעל 307 כ-4 שנים ועברו כ-100K ללא תקלות וביצוע של טיפולים שוטפים בלבד.

בהצלחה עם היפניות המכוערות.

פורסם
לאיציק "החכם באדם" אינני מבין איך אדם אינטלגנטי שכמוך לא מביא דוגמאות וקבלות לדבריו, או יותר נכון קשקושיו. לפחות שמור על מקוריות ואל תתנהג כמו מי שעוסק בטיפוס על עצים וזורק קליפות של בננות.

אינני עוסק בטיפוס על עצים ואינני זורק קליפות של בננות.

אינני מתכוון לתת דוגמאות וקבלות לדבריי מאחר ואני עוסק בתחום הנ"ל, תחום שקשור באופן נקודתי ומאוד ספציפי לרכבי פג'ו-סיטרואן. כמובן שמקום העבודה שלי יותר חשוב לי ממך, כך שאני לא מתכוון להתקשקש איתך בנושא על גבי הפורום (להזכירך, הפורום פתוח לציבור... לכל העולם).

אני רק יכול לומר שההעדפה שלך לרכבי פג'ו-סיטרואן היא מובנת לי לחלוטין ואתה ממש לא צריך לתרץ אותה, זכותך המלאה להעדיף כל מכונית או מותג שרק תבחר... מה שכן, מפריעה לי הקביעה שלך שאומרת ש"מעולם לא נתקלתי בבעיה חריגה כלשהיא במכוניות מקונצרן P.S.A" מאחר והיא שגויה ומטעה את הקוראים בפורום. טיפ קטן: קרא את השירשור על הגיר של ה 307.

איציק

1.6
HDi 100Hp Automatic

פורסם

איציק קודם כל קבל את התנצלותי הכנה באם חשבת כי בתוכן תגובתי היה משהו משמיץ, זו לא היתה כוונתי ולא היה באופי תגובתי דבר שכזה, מעבר לכך אל תצפה לתגובות בריטיות כאשר הינך בתור מנהל פורום כותב למשתמשים שהינם טיפשים . . . . . היות ודעתם נוגדת את קו המחשבה האישי שלך ,מקצועי זה לא נראה ! במיוחד שהינך מנצל את יכולתך למחוק הודעות של משתמשים אחרים, למיותר לציין כי לא כתבתי את דבריי סתם אלו נכתבו לאור ציטוטים מדויקים שלך בהם חזרת על תגובות שכבר הועלו לגבי הנושא, ושוב באם נפגעת אני מתנצל בשנית.

פורסם
איציק קודם כל קבל את התנצלותי הכנה באם חשבת כי בתוכן תגובתי היה משהו משמיץ, זו לא היתה כוונתי ולא היה באופי תגובתי דבר שכזה, מעבר לכך אל תצפה לתגובות בריטיות כאשר הינך בתור מנהל פורום כותב למשתמשים שהינם טיפשים . . . . . היות ודעתם נוגדת את קו המחשבה האישי שלך ,מקצועי זה לא נראה ! במיוחד שהינך מנצל את יכולתך למחוק הודעות של משתמשים אחרים, למיותר לציין כי לא כתבתי את דבריי סתם אלו נכתבו לאור ציטוטים מדויקים שלך בהם חזרת על תגובות שכבר הועלו לגבי הנושא, ושוב באם נפגעת אני מתנצל בשנית.

אין צורך להתנצל, הדבר היחידי שצריך לעשות הוא להתייחס נקודתית לנושא.

אתה בכלל לא מכיר אותי, אתה לא יודע מה הדרישות שלי מהרכב, אתה לא יודע מה הרצונות שלי מהרכב, אתה בכלל לא יודע מה הפשרות שאני מוכן לקבל ברכב - אז מה זה משנה איזה אוטו יש לי ?

זה יראה לך רציני אם אני יגיד לך "לחתיכת פח המעפנה עם ה 4 גלגלים שרשום עליה המספר 406 אתה קורא מכונית ?" - אני בטוח שלא.

עובדתית אמרתי לך שלא איכפת לי מה אתה רוצה לקנות ומה אתה בוחר לאהוב בחיים שלך. אתה אוהב פג'ו ? לבריאות, רק אל תנסה לשכנע את כל העולם שזה האוטו הכי טוב בעולם - מכל הבחינות.

איציק

1.6
HDi 100Hp Automatic

פורסם

התקלה הזו הופיעה אצלי בסי-5 עוד לפני שהרכב סגר עשרים-אלף, ולמרבה המזל תוקנה באחריות.

הטופס שביקשו ממך לחתום עליו הוא סטנדרטי לחלוטין. מיקי דרש ממני דבר דומה, אז הוספתי בכתב יד הסתייגות מסוימת, והוא בכלל לא קרא את זה. אבל האמת היא שהחתימה שלך לא ממש מחייבת משפטית, כי הכריחו אותך לחתום כדי שהתיקון יוזל. הניסוח בטופס כל-כך כולל ומפגר שאף בר-דעת לא ייקח אותו ברצינות.

ולגבי מיקי לא הייתי מכביר במילים. הכרתי טוב את שלמה שהיה לפניו, שהיה פשוט נחמד וסימפטי. מיקי, לעומת זאת, הוא ילד קטן. בשיחה הראשונה איתו הוא התלוצץ על חשבוני, זרק תפוח על חבר לעבודה, והיה מאד מבסוט מעצמו. אחר כך כתב לי מכתב עילג, שגם הוא לא הצליח להסביר למה הוא התכוון בו. אז עברתי לדבר רק עם גיל, המנהל שלו.

ודרך אגב, אין דבר כזה שלא מוכנים לדבר איתך. אני כתבתי לסיטרואן בצרפת, וגם לדורי מנור המנכל, ופתאום גיל התקשר בעצמו. צריך קצת ללחוץ לפעמים.

וכשלא תמיד חזרו אליי מהר, ביקשתי ממנהל המוסך שלי להתקשר לגיל. יש לו זכות קדימה שם, כי הם צריכים לקבל אישורי תיקון בזריזות. ודרך אגב, יש בחיפה ארבעה מוסכים מורשים ברדיוס של חמישה קילומטרים. תבחר טוב...

• תוכן חדש...