Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7535 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
למה לקנוס? לסגור.

במקום לטפל בבעיה מההתחלה, נותנים לה להתפתח ואז מטפלים בה.

ל'

אה...באיזה מדינה את גרה?....לסגור תחנת דלק?עוד מעט תציעי עיקול על משכורות השרים,סגירת הקפיטרייה בכנסת ותשלום לקופה הקטנה שלהם על קפה ושאר ירקות.למה לעז*זל שירצו לסגור את הפרה החולבת הכי שמנה במדינה?!?!

ורק שיהיה ברור אני מסכים עם כל מילה שאמרת.

ערוץ היוטיוב שלי: BuildiT - DIY Israel.

אם הייתי טוב במתמטיקה, לא הייתי דופק חשבון כל הזמן.

בתאריך 7.5.2025 בשעה 12:58, Night Driver כתב:

ברווז זה עוף ימי. גם מוח של ציפור וגם זיכרון של דג.

פורסם

QUOTE=נהגת שודים]למה לקנוס? לסגור.

זהמתם? סכנתם את התושבים ואת בריאותם? כנראה שלא מגיע לכם לנהל תחנה.

במקום לטפל בבעיה מההתחלה, נותנים לה להתפתח ואז מטפלים בה.

ל'

למה לקנוס? כי עברו על החוק (לא נראה שיכניסו אותם לכלא ע"כ)

עד כמה שידוע לי גם צריך לסגור התחנה באופן זמני !

אבל זה לא הנושא...

שוב, בעלי הממון והתחנות מגוללים עלינו באמצעות הממשלה עוד מס ועוד שליחת יד לכיס שלנו

במקום לאכוף החוק !!!

בעלי התחנות מחוייבים באטימה נאותה אבל הם חוסכים כסף ע"ח פתירת הבעיה (ראה בולדוג תחנת פז פ"ת)

דעתי היא שתאונות דרכים, פשיעה, כנסת ישראל מושב מס' ה 16 (וחוקיו) קורים בגלל שאין גוף שאוכף החוק !!!!

גם בגלל שאנחנו אומרים "ככה זה בישראל" משלמים ושותקים !!!!

ויפה שעה אחת קודם

סעו בזהירות, כדי שנשוב וניפגש

:roll:

סאאב ל(ה)נשמה.

פונטו פונטו פונטו ....צריך להכביר מילים ? :-D

פורסם

יש פיתרונות כדי לא לגרום לזיהומי קרקע בתחנות הדלק זה שהחברות לא משתמשות בהם זו לא הבעיה של הנהגים ואנחנו לא צריכים להוסיף אפילו אגורה אחת ולא חצי גם ככה עושקים אותנו !

כמה אפשר??????

• תוכן חדש...