Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7540 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

יש לי פיג'ו 106 ראלי דור שני,ואחותי נוסעת לפריז ב 23 לחודש....:-P

מה כדי לי להביא!? אני רוצה קאמשפט חם!

מישהו מכיר רחובות של חנויות שמוכרות כאלה דברים?

בכל מקרה,תתנו לי רעיונות מה להביא...פעם בחיים יש כזאת הזדמנות!

DSCF901111111105_resize1.jpg
פורסם

אם אתה לא רוצה לחרב לאחותך את הטיול, עזוב אותה מלהסתובב בעיר שלא מדברים בה אנגלית ולנסות לתקשר עם מוסכניקים וחנויות חלפים. חבל על הזמן שלה בחו"ל, זה לא שווה את הכמה לירות דמי משלוח שעולים חלפים קלים (ובכל מקרה היא לא תוכל לעלות למטוס עם בלוק מנוע במזוודה).

בקש ממנה פאקט סיגריות מהדיוטי פרי ותזמין מה שאתה רוצה מהאינטרנט.

פורסם

צרפתים לא ממש אוהבים לדבר אנגלית...

אני עם הצרפתית העילגת שלי הסתדרתי שם הרבה יותר טוב מההורים שלי שניסו לדבר אתם באנגלית רהוטה.

יש אנשים שמוציאים ממך את המיטב, אנשים נפלאים ונדירים. אני קוראת לו אהובי - אסף.

פורסם

הצרפתים כעיקרון נגד אנגלית, לא ידידותיים במיוחד לתיירים שמדברים אנגלית,

בטח לא ליהודים מישראל... (האנטישמיות שם מאוד מוחצנת)

יש אפשרות מעניינת שאומרת שתמצא חנות צרפתית שמוכרת באינטרנט, תמצא שם את

מה שאתה מחפש ותשלח את החבילה למלון בו אחותך תשהה.

כל שאר האפשרויות - כמו שנאמר לך כבר - תוותר.

Race Smart

פורסם

באיזורים התיירותים הם עושים את עצמם לא מדברים אנגלית. במוסכים וחנויות חלפים... תחשוב על תייר שנכנס לפרוחזאד ומנסה לקנות משהו. :-D

בכל מקרה מנסיון שלי, חנויות חלפים היא לא תמצא באיזורי התיירות. היא תצטרך לשאול ולחפש ולהתרוצץ עד שהיא תגיע לאיזה איזור מוסכים בפרברים ושם תצטרך להתברבר בין חנויות שלא מבינות מה היא רוצה מהחיים שלהם. חבל על העצבים והזמן שלה בחו"ל.

אם אין לך מיקום מדוייק של חנות ומק"ט מדוייק של מוצר לא ייצא מזה כלום אם היא לא מבינה בחלפים לפיז'ו, מוכנה להשקיע בזה איזה יומיים של חיפושים וטלפונים הלוך חזור אליך לארץ כל הזמן.

אם אתה יכול לסגור על עסקה דרך האינטרנט והטלפון מהארץ ולשלוח אותה רק לאסוף - זה סבבה. אם זה לא מאורגן מראש ככה, היא סתם תסתבך.

גם ככה הלו"ז בחו"ל צפוף ורוצים להספיק מה שיותר לכייף. חבל על התיק הזה.

נצל את הזמן כדי להיות סגור על מוצר וחנות ואם יש לך משהו מדוייק וספציפי וחנות שנוח להגיע אליה ושבה המוצר כבר מחכה כי הזמנת אותו מראש טלפונית, אז טרטר אותה לשם. אם זה משהו לא קריטי או משהו שהמשלוח עליו הוא כמה עשרות שקלים, תן לה לעשות עוד סיבוב בשאנס אליזה בסבבה שלה.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7540 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.
  • תוכן חדש...