Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

דיהטסו סיריון

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7548 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ממה שקראתי בפורום הבנתי שהסיריון הוא רכב אמין וחסכוני

אבל באף מקום אף אחד לא אמר איך הרכב הזה ( מנוע 1000) סוחב עם מזגן?

ובכלל האם המזגן שלו מקרר?

פשוט ,מניסיון שלי עם רכבים בעלי נפח כזה, עם מזגן הם לא זזים והמזגן שלהם גם לא מקרר משהו

תודה

פורסם

דגמי השרייד שלפני 25 שנה(!) כבר הוכיחו אחרת, כך שלא ברור מאיפה אתה מביא את הקביעות האלה.

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

פורסם

אז ככה הסיריון , ידנית על מנוע 1000 הוא אחלה אוטו שבעולם ... הסיריון 1300 הוא אוטו בעל נפח גדול יותר ועם הרבה יותר כ"ס ( 103 ) ... בכל מקרה הוא גם רועש יותר ... אם אתה מחפש אוטומט , קח את ה1.3 ואם ידני אז ה1.0 יספיק לך בהחלט ....

פורסם
למה לך מנוע 1000?

קח את ה-1300 בתוספת קטנטנה ולא תישאל שאלות מיותרת.

אגב זהו מנוע נמרץ ביותר ה-1300 הזה, אתה תהנה ממנו.

הבעיה היא ש 1300 אוט כבר לא במחיר שלי

פורסם

גם יש הבדל בצריכת הדלק בין ה1.3 ל1.0....

ה1.0 הידנית נוסעת טוב עם המזגן והמזגן שלה באמת מעולה....

ו1.3 ידנית יש משהו כמו 4 חתיכות בארץ.... ואם אחת מהן תהיה למכירה היא תהיה שלי..........

haters will hate

פורסם
יש ברשותי 1000 ידנית , סוחבת סביר, עם מזגן שמקפיא את הביצים

איזה שנה ?

בוא נגיד שזה לאישתי ושני הילדים אתה ממליץ ?

פורסם
ו1.3 ידנית יש משהו כמו 4 חתיכות בארץ.... ואם אחת מהן תהיה למכירה היא תהיה שלי..........
מלבד ערך הנדירות, מה מיוחד בדגם הזה?
שלחת פקס למשרד ממשלתי ואתה רוצה שיענו לך? אתה עולה חדש? אתה לא מכיר איך דברים עובדים פה?
פורסם
מלבד ערך הנדירות, מה מיוחד בדגם הזה?

102 כ"ס אוט' נוסעת ממש טוב, אז הגיר רגיל נוסעת יותר טוב, לחבר פורום יקר הייתה כזאת לתקופה קצרה, 1.3 ידנית מליסינג...

עכשיו אם לאישה אין בעיה עם גיר רגיל אז ה1.0 מצויינת עבורה, דגם מאובזר 99 יעלה בסביבות ה20K

אם אוט' עדיף את ה1.3, למרות שאם לה לא מפריע אם האוטו סוחב טוב או לא ה1.0 אוט' יכולה דווקא להתאים.

haters will hate

פורסם
102 כ"ס אוט' נוסעת ממש טוב, אז הגיר רגיל נוסעת יותר טוב, לחבר פורום יקר הייתה כזאת לתקופה קצרה, 1.3 ידנית מליסינג...

אתם מתפעלים מזה שיש מנוע ורכב קטנים עם מנוע בעל הספק יפה, אבל מה מעבר לזה?

שלדה?

מתלים?

התנהגות?

יש יכולות מעבר למנוע נמרץ?

שלחת פקס למשרד ממשלתי ואתה רוצה שיענו לך? אתה עולה חדש? אתה לא מכיר איך דברים עובדים פה?
פורסם
איזה שנה ?

בוא נגיד שזה לאישתי ושני הילדים אתה ממליץ ?

ברשותי:

99' ידנית , ממליץ , ועל אחת כמה וכמה אם היא לאישה

זה לא הרכב לחובב הנהיגה ,אלא רכב אמין שעושה את העבודה בשקט

A MACHINE , KEPT ALIVE BY HIS LOVE

• תוכן חדש...