Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

ביקור ראלי קפריסין + סקופ...התאונה ...

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7548 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם,

לפני שנתיים השתתפתי בראלי קפריסין כחלק מצוות מכונאי הסטייג'ים של נהג הראלי הישראלי, נדב דותן. מה שאומר, שאנחנו משיגים את הנהג בכל סטייג שני (יש עוד צוות לסטייג'ים האי-זוגיים), פורסים עמדה ומחכים לבואו בתום סטייג'. שם, עושים בדיקה של הנקודות החלשות הידועות ברכב, בדיקת צמיגים, מתלים, כיווני בולמים ועוד בדיקות שונות וכמובן, מחליפים ומתקנים בהתאם את מה שצריך, תוך דקות ספורות וגם זה בהגזמה...

יום לפני המרוץ, נדב מתאמן עם רכב האימונים שלו, סובארו GT בתצורת ראלי, מפלצת מטורפת. עושים כמה פוזות בשביל צילומים למגזין אוטו, עוברים סטייג' סטייג' לאימון, מתרגלים וחוזרים למלון בסוף היום, לארוחה מטורפת של בשרים על האש....

ביום למחרת, יום הראלי, מתמקמים, נדב מזנק והראלי יוצא לדרך. היום הראשון הסתיים כשנדב ממוקם לא רע בראשית הטבלה. בבוקר שאחרי, אותו ראלי הפך לרע-לי, כשנדב דותן, לאחר כמה סטייג'ים, ממש בסיום סטייג', נסע בקטע מעבר על שביל עפר ואיך נאמר זאת בעדינות....לא ממש זכר שבקפריסין נוסעים בנתיב השמאלי...ולא בימני...מאוחר יותר הוא טען שבאחריות הנהלת הראלי לוודא שאין נהגים בין הסטייג'ים, אך כולם יודעים שבין הסטייג'ים הכבישים והדרכים הם דרכים ציבוריות ולעיתים עירוניות....

התוצאה? "are you the team of israeli subaru??" שאל אותנו הנהג שהגיע שני לסטייג... כן, עניתי לו "go go go, your man had a boom..." העמסנו הכל במהירות לרכב וטסנו לכיוון סוף הסטייג'... שם מצאנו מבחן התרסקות מסוג קצת שונה... סובארו מטורפת, אשר נבנתה בסדנת PRODRIVE באנגליה בסטנדרטים מטורפים, מעוכה לתוך רכב כבישטח קפריסאי (נו, ברח לי השם של הדגם....)... הגענו ממש כמה דקות לאחר שזה קרה, ראינו את נדב עומד בהלם לצד הרכב והנווט שלו ממלמל באנגלית עם מבטא ייווני קללות בייוונית, עם פא@# יו בין יתר הקללות.... ברור היה לכולנו שהסובארו הזו לא תמשיך משם לשום מקום...רועי רבינוביץ ("אוטו פח"), אשר אחראי על תיקוני הפח במקרים כאלו, קבע את מותה הרגעי של מכונית הראלי הנפלאה הזו.... למעט פח ופגוש נפגעו עוד מספר רכיבים אשר חייבו הזמנת גרר...

חזרנו למלון, נחנו עוד לילה במלון. למחרת בבוקר, גרר העמיס את הסובארו בדרך לשדה התעופה וחזרה לישראל. את מכונית האימונים מישהו היה צריך להחזיר למקום האחסון שלה...כ-100 ק"מ מהמלון... מי מתנדב? אני, כמובן... סובארו GT בתצורת ראלי, נהוגה על ידי אחד מהצוות בחצי הדרך ועל ידי בחצייה השני, לרבות קטע עפר של כ-15 ק"מ, "קיצור" דרך לביתו של הנווט הקפריסאי... איך ההרגשה לנהוג במכונית ראלי מקצועית? כמו לז&&ן שחקנית פורנו.....

חזרנו הבייתה, עייפים אך מרוצים :)

ליאור.

לצערי, אין הרבה תמונות...שכן הייתי עסוק בלהנות.....ולא בלצלם... ;-)

היום הראשון, נדב עושה פוזות דריפטינג בשביל תומר פדר, צלם מגזין אוטו

ra1.jpg

תמונה מפחידה קצת...הרכב לא ממש אמור לפנות לכיוון הזה וכיוון הגלגלים לא נראה ממש מפצה בזמן..אבל...רגע אחרי, בפול גז ושבירה שמאלה, הרכב התיישר...

ra2.jpg

ra3.jpg

זינוק הסטייג' האחרון של היום הראשון (מי מזהה את המכונית הלבנה? אחת המכוניות החזקות בראלי קפריסין!!!)

r1.jpg

r4.jpg

ארוחות השחיתות בלילות....רק בשביל זה שווה להיות חלק מהצוות :) (זה, והסרבלים/כובעים/אביזרים של צוות ראלי סובארו...) אני זה שקופא במעיל העור השחור במרכז התמונה...

ra4.jpg

היום השני לראלי, קטע הרע-לי.... כמה דקות לאחר ה"אופס, בקפריסין נוסעים בנתיב השמאלי...לא בימני..."

ra5.jpg

אני יודע שאני לא אמור לחייך...אבל מה לעשות...יצא לי :-D

ra6.jpg

כן אני יודע שהתמונה מרוחה :roll:

r3.jpg

חלומות נועדו להתגשם

http://www.BackOnTwo.com

פורסם

oh what a great time u did im sure, great great trip

p.s

nice pictures

* צריך לבצע תמיד ברמה גבוהה יותר מאחרים זהו סימן ההיכר של מקצוען אמיתי

* המקום היחידי שבו הצלחה מופיעה לפני עבודה קשה הוא במילון

* ברגע שאתה מתחיל לדבר על מה שתעשה כשתפסיד, הפסדת

* אל תשקיע בהירהורים על העבר, אך אל תשכח אותו

פורסם

אור, האינטרקולר נפגע?

האינטרקולר להזכירך באימפרזה יושב מתחת לכונס ... איפה שכתוב הSTI באדום בתוך המנוע בתמונה עם התא מנוע פתוח.

הוא דווקא נראה לי שלם מאוד.

ליביו

If living is for learning

Then dying is forgetting

פורסם
אור, האינטרקולר נפגע?

האינטרקולר להזכירך באימפרזה יושב מתחת לכונס ... איפה שכתוב הSTI באדום בתוך המנוע בתמונה עם התא מנוע פתוח.

הוא דווקא נראה לי שלם מאוד.

ליביו

אופסי, טעות שלי, התבלבלתי..:? (גם אני אנושי..)

תודה על התיקון.

אור.

פורסם
איזה סיוויק

אתה שתוי זאת פוקוס!

פוקום עם מדבקות של הונדה וצורה של סיוויק האצ'בק....

נראה לי שאתה קצת שתוי...:).

תסתכל שוב בתמונה ותראה את הממצאים.:)(תחזור אלנו עם ממצאים).

בכל מקרה , אחלה תמונות, התמונה של הדריפט עם החזית הפוכה קצת מפחידה, אך בכל מקרה לגבי הפגיעה זה לא נראה יותר מידי נזק קריטי..

ציפיתי לראות גוש כחול שפעם היה אימפרזה.:).

under construction..

פורסם

ליאור

יופי של חוויה .

לפי המספרים על כלי הרכב מדובר בראלי מקומי בקפריסין ולא WRC ...

נדב עם אימפרזה מספר 8 שזה גבוה בדירוג ה-WRC...ושמור בדרך כלל לקבוצות היצרנים...נדמה לי שמספר 8 השנה זה הצוות של מרטין ומייקל פארק ז"ל ...

מס'-9 זוהי הונדה סיביק 1600 קפריסאית משופרת ומדהימה שמובילה את הקטגוריה שלה שם כבר שלוש שנים בערך , אם אני זוכר טוב מהתקופה שביקרתי שם ושוחחתי עם הנהג יש שם משהו כמו 200 כוחות סוס או אולי טיפה פחות .

הוא היה מתחרה בדרך כלל מול גבי סרוגו , כאשר לגבי היתה הפיז'ו הצהובה ( השנייה ) .

דובי מילר

נ-ב :- אגב , יש לי הרבה תמונות ראלי מקומיות מקפריסין , גם של ישראלים

הבלוג שלי- כעת ב-באזר, בלוגים של ספורט .

• תוכן חדש...