Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

עזרה בבחירת שם לכלבה.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7532 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לכל חברי הפורום שלום רב.

לאחרונה התחדשתי במפלצת חדשה לביתי, המפלצת החדשה עונה להגדרה "כלבה" העיניין עוד בבדיקה, אבל לפי ממצאים של וטרינר כנראה שהיא אכן כלבה ולא איזה יצור עויין שבא להשתלט על העולם.

אני מחפש לה שם כבר כמה ימים, פשוט כל מה שאני שומע לא נתפס לי באוזן, ומשום מה לא מתאים לה.

חרשתי את אתרי בע"ה את רשימת השמות, פורומים, שיגעתי אנשים, וכלום, פשוט לא מוצא לה שם.

כאן אני מבקש את עזרתכם, איך לקרוא למפלצת הקטנה הזאת ?

צירפתי תמונה שאולי תעזור ותיתן פה למישהו מוזה איך לקרוא לה.

חג שמח,

איתי.

picture5878vj.jpg

גם לי יש סיוויק שחורה, רעה, ושמורה בקנאות מטורפת.

• תגובות 67
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

ימים פופולרים

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

פילפלת

מאי

אפריל

נולי

עוזה

אם בעניין מכוניות אז אני היתי הולך על מודנה (של פרארי)

אני יכול להביא לך שמות של סוסים אבל לא נראה לי יתאים לכלבה חוץ מכמה שמות בודדים.

some people need a high five

in the face

with a chair

פורסם

ידעתי שחולי הגה כמוכם יזרקו לי שמות של מכוניות, אני לא רוצה לקרוא לה ככה, זה לא מתאים.

אני מחפש שם קצר קליט ופשוט, גם שלא יהיה נשי מידי, אומנם היא נקבה, אבל השם לא צריך להיות מרוח כמו "מילקי" ודומיו.

פורסם

טוב אני אתן לך שמות של סוסים אם מתאים קח, לא מתאים תברח.

סנטה

גרייס

קרן

ספארי

ליידי

סיון (שלי)

כרמן

גלורי

יסמין

ירדן

זה השמות שעוד אולי יתאים כי כל השאר לא לעניין בכלל.

some people need a high five

in the face

with a chair

פורסם

אמממ, תודה על ההשקעה עדיין אין פה משהו שתפס לי את העין, אולי גרייס, אבל זה עדיין נשי מידי.

אני מדבר על שמות קליטים כמו צי'טה או משהו כזה.

פורסם

מילקי דווקא יתאים לה....

רק זה יהיה קצת מוזר אם תעבור ברחוב ותחפש אותה ותקרא בקול רם .. מילקי , מילקי איפה את?

(כנ"ל גם לגבי שוקו , פרילי , חומוס ..וכל השמות המתחכמים )

צריך שם כלבי מובהק , אני הייתי קורא לה עלמה

A MACHINE , KEPT ALIVE BY HIS LOVE

פורסם

דניאל, תודה, אין לי מושג איזה גזע היא, היא מעורבת, לפי הגדרת הוטרינר היא "כנענית" :-D .

היא נמצאה ברחוב ע"י מישהו שפירסם את תמונתה ואני התאהבתי בתמונה שלה, האמת שהתמונה עושה לה עוול (אני צנוע).

השמות האלו לא יושבים לי טוב (אולי דיקי, אבל זה קצת מצחיק לקרוא לכלבה על שם איבר רביה, לא?).

זאק, אתה צודק לחלוטין, זה לא מוזר זה אפילו מטומטם...

עלמה קצת לא מתאים לה, לאופי שלה.

אנשים אני מצטער שאני שולל הרבה, אבל אני אמרו לי לא פעם, אני צריך להידלק על השם ישר ולא להתפשר אחרת זה לא שווה כלום.

פורסם

אוטו בינקה :D נישמע מתאים.

חפש בגוגל אני זוכר שהיה אתר שלא סתם הציע שמות של כלבים, אלא נתן גם שמות שמתאים על פי הצליל לכלב(בכדי שהכלב לא יתבלבל עם פקודות אחרות כגון :"שבי","ארצה" וכו'. השמות צריכים להיות קליטים לכלב.

עלה לי שם לראש(ככה קוראים לכלבה של אחי) - בטי :idea:

עד מתי ספטמבר 08.:(

פורסם
עלמה?! אני מכיר מישהי קוראים לה ככה... והיא לא בת 90....

דבר ראשון, תתחדש, יצור מופלא...

אם אתה גר באזור גדרה אני יכול להמליץ לך על ווטרינר טוב...

לענינינו, שם... לכלבים קשה להגיב לשמות ארוכים, שם כמו "קונסטנטינופול" יכול להיות מרשים אלא שהכלב יגיב לכל משהו שנישמע דומה (כמו כוסעו... למשל ;-))

נסה למצא שם שחביב עליך, עדיף שם עם משמעות והצהרה... היה לי חבר שקרא לכלב שלו "רבי"... ("גם אני רוצה להגיד לדתיים מה לעשות... "רבי, שב!"...." :-))

אני הייתי הולך על "לייקה" (הכלבה הראשונה בחלל)

גילי

מחפש בלוק מנוע V8 לתרומה וגם מחסן למכוניות שלי

האם זה נכון שחמישה מכל ארבעה אנשים מתקשים במתמטיקה ?

הציבור מטומטם, ולכן הציבור משלם...

פורסם
מילקי דווקא יתאים לה....

רק זה יהיה קצת מוזר אם תעבור ברחוב ותחפש אותה ותקרא בקול רם .. מילקי , מילקי איפה את?

(כנ"ל גם לגבי שוקו , פרילי , חומוס ..וכל השמות המתחכמים )

הלו , אתה מסתבך עם הכלב שלי...

humus.jpg

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7532 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.

• תוכן חדש...