Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

עזרה בבחירת שם לכלבה.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7531 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 67
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

ימים פופולרים

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

פאזה, ואזה, לוסטרה, שלבה (כמו שלבי רק קצת שונה), נסטי, קטי, קלי, קממבר, מיני, מלי, מונה...

אולי תנסה לקרוא לה "איפה את"... יהיה מעניין... :-P

דרך אגב חומוס זה שם מפגר לכלב... אבל באמת...

פורסם

היתי יכול בכיף לתת לך שמות של כלבות די רציניות, אבל אני מתחתן. לא צריך כאבי ראש.:roll:

לגבי השם- מה אתה שואל אנשים כמו לאטך? תמציא לה איזה שם שבא לך וזהו.

כשאנחנו הלכנו לאמץ כלבה התווכחנו כל הדרך על השם.אני רציתי לקרוא לה אווה (על שם אווה בראון) או ואגינה וזוגתי טענה שזה לא מצחיק ורצתה לקרוא לה באיזה שם של פייגעלעך.

בסוף בכלל יצאנו עם חתולה.כשהמתנדבים הסטלנים בצער בעלי חיים שאלו אותנו מה לכתוב ב"תעודת זהות" אמרתי שאין לי מושג. מצידי תקראו לה מתיתיהו.

אז קראנו לה מתיתיהו...

מושר השכל? תקרא לה איך שבא לך, היא תבוא בכל מקרה. שם של בעל חיים זה כמו הרפס-זה יצוץ מעצמו ברגע שהכי לא ציפית וישאר איתך לכל החיים.

גברים ממאדים ונשים מפגרות על כל השכל.

פורסם

קבל שם מקורי - לכלבה שלנו קוראים "תוכי"... וזה הולך אחלה... למרות שאם תשתמש בו אז הוא כבר לא יהיה כ"כ מקורי... :wink: ובתכל'ס באמת, מה זה משנה? תמצא לך איזה שם... אני בטוח שיש אתרים עם שמות לכלבים... 8)

פורסם

[quote name=gadik6

דרך אגב חומוס זה שם מפגר לכלב... אבל באמת...[/quote]

:-D :-D

ניחא. חומוס מספר לחבר'ה שלו שלבעלים שלו קוראים "שמר" וגם הם נקרעים מצחוק.

גברים ממאדים ונשים מפגרות על כל השכל.

פורסם

מיצי.

שאוורמה.

לאפה.

בייגל.

שניצל.

גולדסטאר

(יכול להיות שאני רעב?)

נעל (ככה קראו לכלבה שלי)

בואי (זה תמיד עובד)

כלב

Ford Taunus GXL 2300 v6 ידנית 1972 - [][ ]O=o=O[ ][]

Ford Fiesta CL 1988

CJ8s 1987 O|||||||O

Ford Focus Estate 2.0 2010

פורסם
מיצי.

שאוורמה.

לאפה.

בייגל.

שניצל.

גולדסטאר

(יכול להיות שאני רעב?)

נעל (ככה קראו לכלבה שלי)

בואי (זה תמיד עובד)

כלב

:roflmao::roflmao::roflmao::roflmao:

היסטרי..!

אור.

פורסם

דרך אגב חומוס זה שם מפגר לכלב... אבל באמת...

:-D :-D

ניחא. חומוס מספר לחבר'ה שלו שלבעלים שלו קוראים "שמר" וגם הם נקרעים מצחוק.

שנספר לך איזה צחוקים היו רצים במפגשים בר"ג - איזה בן אדם קורא לעצמו 106אוראלי ?

אגב , חומוס זה פיצוי לכלב המסכן. הילדים רצו לקרוא לו "חומי". החלטתי שכלב בן חודשיים לא יעמוד בטראומה.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7531 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.

• תוכן חדש...