Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

נסיעה ברנו קליאו 16V בארץ

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8435 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולכם. חבר שלי סיים סוף סוף את הפרויקט הארוך והקשה של החלפת מנוע ל16V. אחרי כל הכיוונים וההתאמות ושיפור המנוע עצמו ועוד חלקים אחרים שנועדו בעיקרון שהכל יתנהל כמו שצריך,הוא סיים את זה(הלוואי עליי 16V בראלי) מה אני יגיד לכם זה שונה לגמרי מהמנוע הקודם. לאוטו נהיה הרבה יותר כח הוא ממש חזק המנוע הזה,התחלתי בהילוך 2 מעמידה והאוטו ממש סוחב כמו ראשון. הרבה מומנט בנמוכות. ואחרי נסיעה קצרה שהוא עשה לי אם כמה עיקולים האוטו מהיר מאד בסיבובים,כי פשוט יש לו יותר כח בהרבה להיכנס לסיבוב ולצאת מימנו.בקיצור הוא עשה לי התקפת לב :lol: אני נהנתי מאד וראיתי לראשונה את ההבדלים בין 8V ל16V משופר. ויש הבדל אוי כמה שיש הבדל תאמינו לי אני לא צוחק. הדבר הזה פשוט נתן לי לחשוב לגבי האוטו שלי ובאמת אם יתאפשר מבחינת כסף (עוד הרבה זמן) זה הדבר הראשון שאני יעשה. יש למה עוד לשאוף עליו. אהה ועוד משהו הקליאו בצבע צהוב :p

Image66.jpg

Image70.jpg

Image62.jpg

פורסם
לאוטו נהיה הרבה יותר כח הוא ממש חזק המנוע הזה,התחלתי בהילוך 2 מעמידה והאוטו ממש סוחב כמו ראשון. הרבה מומנט בנמוכות.

זה קרה בכוונה או שטעית בהילוך? :twisted:

:lol:

אם כך אתה מודד כח, כנראה שמנועי דיזל הם הם המנועים

הכי חזקים בנמצא. :roll:

:hihi:

MCS 2008

פורסם
לאוטו נהיה הרבה יותר כח הוא ממש חזק המנוע הזה,התחלתי בהילוך 2 מעמידה והאוטו ממש סוחב כמו ראשון. הרבה מומנט בנמוכות.

זה קרה בכוונה או שטעית בהילוך? :twisted:

:lol:

אם כך אתה מודד כח, כנראה שמנועי דיזל הם הם המנועים

הכי חזקים בנמצא. :roll:

:hihi:

כמובן שעשיתי את זה בכוונה. רציתי לבדוק את המומנט. ותאמין לי שהאוטו הזה בשני הוא כמו הראלי שלי בראשון.
פורסם

גם לי יש רנו רליאו אר טי אוטומט סידרתי לה את הגיר ועכשיו היא נוסעת נהדר הפואנטה כאן שאם מישהו ממכם רוצה למכור את הקליאו או הצהובה או הכסופה נא ליצור איתי קשר דחוף.

אני מת על רנו קליאו.[

בתודה אמיר אר אס איי :D

פורסם
גם לי יש רנו רליאו אר טי אוטומט סידרתי לה את הגיר ועכשיו היא נוסעת נהדר הפואנטה כאן שאם מישהו ממכם רוצה למכור את הקליאו או הצהובה או הכסופה נא ליצור איתי קשר דחוף.

אני מת על רנו קליאו.[

בתודה אמיר אר אס איי :D

תחליט, RSI או GTI? :p

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם
ותגיד לי משהו עופר.

איך זה שדווקא שיפורי מנוע העלו את יכולת הרכב בפניות?

למה? מה זאת אומרת למה? חשבון פשוט. לאוטו יש שילדה טובה והאוטו מתקשר טוב מאד אם הנהג. הבעיה העיקרית של המנוע הסטדרתי שאין לו כח למצות את השילדה הנפלאה. ובגלל זה הוא החליף את המנוע. יכולת הפניות בסיבובים היא יותר קלה ומהירה בהרבה :!: כי יש לך יותר כח לצאת למשל מסיבוב בהחלקה.
פורסם
ותגיד לי משהו עופר.

למה? מה זאת אומרת למה? חשבון פשוט. לאוטו יש שילדה טובה והאוטו מתקשר טוב מאד אם הנהג. הבעיה העיקרית של המנוע הסטדרתי שאין לו כח למצות את השילדה הנפלאה. ובגלל זה הוא החליף את המנוע. יכולת הפניות בסיבובים היא יותר קלה ומהירה בהרבה :!: כי יש לך יותר כח לצאת למשל מסיבוב בהחלקה.

נראה לי שיש כאן בלבול...

דווקא השילדה של הRSI לא נפלאה.

כוח לא חסר (מנסיוני הדל בשנה האחרונה) לצאת מסיבובים וכו' כי השילדה יחסית מוגבלת.

לגבי כוח לקו ישר וכו' - למקורי אין כוח. אני לא יודע איזו עבודה עשו על הקליאו המדוברת אבל ממה שאני ראיתי זה נראה די חאפרי.

בכל מקרה, אם נעשתה עבודה טובה - התוצאות אמורות להיות מצוינות.

*עריכה*

הרכב לא עגלתי. הוא מטוס. :lol:

וברצינות, לא חסר למקורי כוח בסיבובים ובנהיגה חזקה.

מה שכן, מתרגלים לכוח שלו מהר מאוד והוא מתחיל לא לספק.

כמו כן יש חורים די גדולים בין ראשון לשני ושני לשלישי אבל אפשר לעבוד על זה (צ'יפ פתר את הבעיה).

בקיצר - לרוב הכוח שלו מספק מאוד (יותר חזק לשם ההשוואה מראלי סטנדרטית, וולקן 2.0, פולו 16V וכו' וכו'), אבל כמו שאמר פעם אדם חכם -

תמיד יהיה מישהו חזק יותר! ואותו בחור גם אמר - תמיד צריך עוד כוח!

אותובחור אמר עוד כל מיני משפטים מפגרים אבל אין לי כוח להמשיך לפרט (תודה גרג!)

:-)

פורסם
ותגיד לי משהו עופר.

נראה לי שיש כאן בלבול...

כוח לא חסר (מנסיוני הדל בשנה האחרונה) לצאת מסיבובים וכו' כי השילדה יחסית מוגבלת.

לגבי כוח לקו ישר וכו' - למקורי אין כוח. הרכב די עגלתי.

אני לא יודע איזו עבודה עשו על הקליאו המדוברת אבל ממה שאני ראיתי זה נראה די חאפרי.

בוא נתחיל ככה ידידי.איך הגעת לזה שהכל נעשה חאפרי אם רק ראית את התמונות :?: הוא בא פעם אחד למיפגש אם האוטו וכולם אמרו לו שהוא עשה עבודה מצוינית לגבי המנוע. לא שזה משנה כל כך. כי הבן אדם יודע מה הוא עושה.ותאמין לי שהוא עשה עבודה מצוינת.
פורסם
ותגיד לי משהו עופר.

נראה לי שיש כאן בלבול...

אני לא יודע איזו עבודה עשו על הקליאו המדוברת אבל ממה שאני ראיתי זה נראה די חאפרי.

בוא נתחיל ככה ידידי.איך הגעת לזה שהכל נעשה חאפרי אם רק ראית את התמונות :?: הוא בא פעם אחד למיפגש אם האוטו וכולם אמרו לו שהוא עשה עבודה מצוינית לגבי המנוע. לא שזה משנה כל כך. כי הבן אדם יודע מה הוא עושה.ותאמין לי שהוא עשה עבודה מצוינת.

הי עופר.

קודם כל לא באתי לתקוף.

לא אמרתי שהכל נעשה חאפרי אלא שזה נראה די חאפרי - לא התמונות, אלא הרכב.

ראיתי אותו לפני שבועיים או שלושה במפגש, דיברתי איתו בערך רבע שעה.

המנוע נראה רע, העבודה שנעשתה נראתה רע. אין ספק שיש דברים שנראים רע ומרגישים חזקים מאוד - אני דיברתי רק על מראה עיניים כי לנסוע בכרב לא יצא לי.

האנשים שראו אותו במפגש ואמרו שהוא עשה עבודה מצויינת לגבי המנוע - הם עשו זאת כמוני על סמך מראה עיניים בלבד, לא נסעו ברכב.

למראית עין - העבודה לא נראית טוב, תגיד מה שתגיד.

מעבר לזה - הוא אמר שהוא נשאר עם המחשב המקורי ואת רוב החלקים מעבר למנוע הוא לא החליף.... זו עבודה חאפרית לעניות דעתי.

עוד דבר - ניתן להגיע בהרבה פחות כוח לאותו הספק. למנוע הזה אמור להיות (על הנייר) 137 כ"ס.

אני מעריך שעם עבודה נכונה ניתן להגיע לאותה רמה גם על המנוע המקורי.

פורסם
ותגיד לי משהו עופר.

נראה לי שיש כאן בלבול...

הי עופר.

קודם כל לא באתי לתקוף.

לא אמרתי שהכל נעשה חאפרי אלא שזה נראה די חאפרי - לא התמונות, אלא הרכב.

ראיתי אותו לפני שבועיים או שלושה במפגש, דיברתי איתו בערך רבע שעה.

המנוע נראה רע, העבודה שנעשתה נראתה רע. אין ספק שיש דברים שנראים רע ומרגישים חזקים מאוד - אני דיברתי רק על מראה עיניים כי לנסוע בכרב לא יצא לי.

האנשים שראו אותו במפגש ואמרו שהוא עשה עבודה מצויינת לגבי המנוע - הם עשו זאת כמוני על סמך מראה עיניים בלבד, לא נסעו ברכב.

למראית עין - העבודה לא נראית טוב, תגיד מה שתגיד.

מעבר לזה - הוא אמר שהוא נשאר עם המחשב המקורי ואת רוב החלקים מעבר למנוע הוא לא החליף.... זו עבודה חאפרית לעניות דעתי.

עוד דבר - ניתן להגיע בהרבה פחות כוח לאותו הספק. למנוע הזה אמור להיות (על הנייר) 137 כ"ס.

אני מעריך שעם עבודה נכונה ניתן להגיע לאותה רמה גם על המנוע המקורי.

קודם כל יש עוד כמה דברים "קטנים" שהוא צריך לסיים,לגבי המחשב פרילנג כיוון את המחשב המקורי למנוע. למנוע אין 137 כח יש לו יותר כי הוא שיפר את המנוע. לך זה נראה רע סבבה כל אחד יכול להגיד מה שהוא חושב.זה לא שאני נעלב מזה כי אני לא עשיתי את הפרויקט הזה. אני יודע שהוא נוסע חזק כי נסעתי איתו והאוטו שונה לגמרי.
פורסם

וממתי גיא פרילינג קוסם???

לפי מה שאני יודע (וזה די מבוסס) המנוע אמנם הוחלף כמו שכולנו יודעים אבל :

סעפות מקוריות (או שנעשו התאמות על המקוריות), צמה בייצור עצמי (מעניין....) ומחשב מקורי.

זה שפרילינג עבד על המנוע מקורי זה טוב ויפה אבל ממש ממש לא מספיק.

בקיצר- הפרוייקט מבורך, הלוואי עלי ביום מן הימים - אבל אם עושים אז עד הסוף.

לא מחפפים באמצע ועושים אילתורים לא רציניים.

• תוכן חדש...