Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

HU alpine

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7488 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שאלתי היא כזאת

האם יש דגם של אלפיין שיותר טוב משמעותית מהדגם 9855

בארץ\חו"ל

תודה מראש

למכירה , מגבר 2 ערוצים , 2מגברים 4 ערוצים , 2 מגברים מונובלוק, מחשב נייד ,קרוס 3 WAY , פורטים , מידים אילייט , רמקולים פולק אודיו לבית , בקיצור הכל לחץ כאן

פורסם

בקטגוריה הרגילה (לא היי-אנד) אין , יש רק את ה-DVA-9965 שהוא עם אותם פונקציות כמו ל-9855 רק ב-DVD התצוגה היא צבעונית .

תנסה לבדוק את ה-F1

מש"ק זרזור

פורסם

משמעותית יש הרבה לדוגמאת הדנון 100, או נאקימיצ'י לסוגיו תלוי בדגם וכמובן F1STATUS לסוגיו של אלפיין.

ויש את אקליפס.

מבחינת פיצ'רים וכו' הם חסרים( הדנון \נאקאמיצ'י ,ללא התצוגות וכל השאר).

יש עוד מכשיר שמתחרה עם האלפיין 9855.

וזה הקלריון 955MC.

הבעיה היחידה שהוא לא פועל בתדרי הרדיו האירופאים(ישראל), אך ניתן למצוא את המקבילו האירופאי במחירים מרקיעי שחקים.

במחיר והתמורה של ה9855, אין לו מתחרים.

השאלה היא מה אתה מחפש, אם לא מעניין אותך התצוגות וכו', אז כמובן שיש את הדנון\נאקאמיצ'י ועוד נגנים ברמה גבוהה.

under construction..

פורסם

אם השאלה אכן כזאת, אז לא היה יותר קל להיכנס לאתר החברה ולבדוק שם? :idea:

פורסם
שאלתי היא כזאת

האם יש דגם של אלפיין שיותר טוב משמעותית מהדגם 9855

בארץ\חו"ל

תודה מראש

ובכן ביפן קיים דגם cda-9939j - (דומה חיצונית ל-9835 ) הוא מתומחר כמעט כפול מה-9855 -לגבי הבדלים מה-9855 דיי קשה להבין היות וזה ביפנית:smile: .

http://www.alpine.co.jp/alpine/products/audio/1dinhu/cda-9939j.html

cda-9939j.jpg

פורסם

מחירו של ה 9939 באמת מרקיע שחקים למרות שלא ממש הבנתי מה היתרון שלו

אני יחדד\ישנה קצת את השאלה

יש דגם מומלץ יותר מה 9855 של אלפיין ?

אבל שיהיה בטווח ה 500$

למכירה , מגבר 2 ערוצים , 2מגברים 4 ערוצים , 2 מגברים מונובלוק, מחשב נייד ,קרוס 3 WAY , פורטים , מידים אילייט , רמקולים פולק אודיו לבית , בקיצור הכל לחץ כאן

פורסם
עזבו אותכם משטויות תביאו 9853.
9853 זה מכשיר שאסור לגעת בו גם עם עט לייזר

לשלם בארץ (למי שקונה בארץ) איזה 2500 שקל למכשיר עם רמת ממשק ותצוגה של פיוניר סידרה 0.5 מתחילת שנות ה60

גועל נפש ובושה לאלפיין שהוציאו מכשיר עם תצוגה כזאת...לא רוצים להשקיע במסך LCD לא צריך...תשימו תצוגה פלורסנטית בסיסית - אבל שתראה נורמאלי ראבק

• חודש מאוחר יותר...
פורסם
9853 זה מכשיר שאסור לגעת בו גם עם עט לייזר

לשלם בארץ (למי שקונה בארץ) איזה 2500 שקל למכשיר עם רמת ממשק ותצוגה של פיוניר סידרה 0.5 מתחילת שנות ה60

גועל נפש ובושה לאלפיין שהוציאו מכשיר עם תצוגה כזאת...לא רוצים להשקיע במסך LCD לא צריך...תשימו תצוגה פלורסנטית בסיסית - אבל שתראה נורמאלי ראבק

פרט והסבר בבקשה כי אני מעוניין במכשיר הנ"ל.
פורסם

ה9853,הוא מכשיר מעולה(אומנם התצוגה לא פרטנית כמו ב55)היה לי אותו,ולמי שמכיר את אלפיין אין בעיה להסתדר איתו.

למי שרוצה לחסוך 500-700 שקל לעומת ה55 אז ה53 עדיף,וההבדל בPREOUT מאוד זניח (היה לי מכשיר של אלפיין עם 5V PREOUT ובאמת שאין הבדל עם אותה מערכת בדיוק כאשר החלפתי ביניהם).

איתי לגבי השאלה שלך,מאלפיין אני לא חושב שתזדקק למשהו מעבר ל55,ה53 היה מעולה עם המון פיצ'רים ובאמת סאונד טוב ויפה אז אין לי ספק שתהיה מאוד מרוצה מה55.(ועברו אצלי כמה אלפיינים טובים ופיונירים עם DSP למיניהם).

CONTROL IS NOTHING WITHOUT POWER - GT35R

פורסם

לגבי האמינות

רבים ציינו כי המכשיר מאד אמין. האם הדבר נכון במיוחד כאשר יש לו פנל חשמלי.

ואם כן אז לפי דעתי אולי כדאי לחסוך את ה500 שקל ולקנות לא את הדגםR.

על הפאנל גם כך לא תהיה אחריות, נכון?

ה9853,הוא מכשיר מעולה(אומנם התצוגה לא פרטנית כמו ב55)היה לי אותו,ולמי שמכיר את אלפיין אין בעיה להסתדר איתו.

למי שרוצה לחסוך 500-700 שקל לעומת ה55 אז ה53 עדיף,וההבדל בPREOUT מאוד זניח (היה לי מכשיר של אלפיין עם 5V PREOUT ובאמת שאין הבדל עם אותה מערכת בדיוק כאשר החלפתי ביניהם).

איתי לגבי השאלה שלך,מאלפיין אני לא חושב שתזדקק למשהו מעבר ל55,ה53 היה מעולה עם המון פיצ'רים ובאמת סאונד טוב ויפה אז אין לי ספק שתהיה מאוד מרוצה מה55.(ועברו אצלי כמה אלפיינים טובים ופיונירים עם DSP למיניהם).

• תוכן חדש...