Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

בעיות עם ביטטורנט.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7551 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אהלן.

כשאני מנסה להוריד משו לאחרונה בביטורנט, ישנה פעליות של הורדה אולם לאחר כמה דקות ישנה עצירה של פעילות.

למראית עין הכל נראה פעיל אבל החיבור לא מראה שום פעילות ובנוסף אין כל שינוי בנתונים.

משיהו נקל בבעיה זו/יודע איך לעזור?

בתודה מראש, אור.

פורסם

תנסה את תוכנת Azureus.

בכל תוכנת שיטוף קבצים יש עצירות מדי פעם.

הרי אתה מוריד מאנשים אחרים שלפעמים לא מחוברים לאינטרנט.

עם EMULE אני לא מצליח להגיע למהירות של Azureus

אייל

פורסם

לי פעם הייתה בעיה עם התוכנה שלי. (היא הייתה מהגרסאות הראשונות שיצאו).

הבעיה הייתה דומה למה שאתה מתאר כאן, לאחר כחצי שעה של עבודה היא הייתה נעצרת, ולא ממשיכה להעביר מידע החוצה או פנימה.

זה אולי ישמע נדוש, אבל השתדרגתי לגירסא חדשה יותר, ומאז הכל עובד חלק, גם מאחורי הראוטר... אולי תנסה גם, אני לא ניסיתי את Azureus, אבל אנשים (גם כאן) תומכים בה. אני משתמש ב Bittornado.

גדעון.

!AWDSOME

פורסם

כולכם צריכים ללמוד מה זה SABABADC , התוכנה הזו אדירה... אבל חייבים לשתף , תשתף יותר? תוכל להיכנס ליותר האבים וליותר תכנים ויותר אנשים, מהירות ההורדה שם לא קטנה מ 100K/S כיון שמורידים מבערך 50 איש בוות אחת :)

http://sababadc.6x.to/

פורסם

קודם כל, תודה לכולם על התגובות.

כרגע אני עם LH-Bittorrent, והאמ הסתדרה לי הבעיה אבל תודה בכל מקרה..

אורן פליקס, התוכנות שהמצלצתם, הן על אותו העיקרון של ביטורנט?

או שישנם עקרונות שונים?

תודה חברה, שוב..:)

אור.

פורסם
כולכם צריכים ללמוד מה זה SABABADC , התוכנה הזו אדירה... אבל חייבים לשתף , תשתף יותר? תוכל להיכנס ליותר האבים וליותר תכנים ויותר אנשים, מהירות ההורדה שם לא קטנה מ 100K/S כיון שמורידים מבערך 50 איש בוות אחת :)

http://sababadc.6x.to/

צודק...

אנשים תתעוררו..!

Skoda Fabia 2010 Manual - SOLD

Seat Ibiza 2018 Manual - SOLD

Seat Ibiza 2024 - totaled

Skoda Fabia 2025 

פורסם

אורן פליקס, התוכנות שהמצלצתם, הן על אותו העיקרון של ביטורנט?

אור.

התוכנה שעליה המלצתי היא קליינט של ביטורנט, כלומר כמו שיש LH ביטורנט, יש גם ABC ביטורנט (למשל כמו שבאימיול יש סיווקה מוד, וכ"ו).

כמו כן זה גם תלוי מאיפה אתה מוריד. ישנם אתרים מאוד מהירים, אבל להיות חבר בהם זאת בעיה. :)

פליקס

ROOONEEYY

פורסם
לדעתי התוכנה מספר 1 כיום היא : BITCOMET

זוהי ביטורנט שמאפשרת חיפוש קבצים והורדה במהירויות מטורפות בלי צורך לשתף

יותר טוב מזה? לא חושב שיש.

הוצאת לי את המילים מהפה.

כרגע אני מוריד את הפרק האחרון שפורסם בפיינלגיר לטופגיר.

55 kbps, אבל זה כי אני עושה מס' פעולות אינטרנט בו זמנית, כולל הורדה של דברים אחרים על אותה תוכנה ועל תוכנות אחרות.

אה כן, פיינל חזרו לקשר לפרקים של טופגיר, הללויה!

יש רק ביאוס אחד...

אי אפשר להוריד כמעט דברים ישראלים - אני עדיין לא מצאתי כלום בעברית על הטורנט.

למכירה - פולריס ריינג'ר. 2002. פרטים בה"פ או כאן:http://carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=129096

פורסם
צודק...

אנשים תתעוררו..!

התקנתי אותה ואני לא מצליח לתחיל להוריד.. ואני גמלא מבין גדול במחשבים..

בבקשה עזרו לי..

בפרטי.. או באיסיקיו 271906999 או במנסגר: [email protected]

• תוכן חדש...