Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

טסט פנימי

bkantor
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7550 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 36
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

א. טסט פנימי הוא חובה

ב. קוריוז קטן שיש לי לספר לכם הרי הטסט הפנימי באחת מהגרסאות המאוחרות שלו נעשה ע''י מנהל בית הספר.

אבל הבית ספר שלנו באותה תקופה החליף בעלות ואז יצא שעשיתי את הטסט הפנימי שלי עם המורה שלי אז ככה שאצלי זה היה רק דף נייר חתום

רנה דקארט אמר:אני חושב משמע אני קיים

גארי קספרוב אמר:אני טוב כי אני חושב 5 מהלכים קדימה

זיגמונד פרויד אמר:כשאתה חושב על משהו תחשוב עליו דרך כל 4 הכיונים ולא דרך כיון אחד הכיון הישיר

פורסם

אף אחד פה לא שם לב לנק' הכי חשובה בשרשור!

הבחור אומר "28 שיעורים, המורה שלי מניאק מושך שיעורים" חשבתם אולי שצריך לפעמים יותר מ28 שיעורים???

יש לי סיפורי זוועות ממש (מהיכרות עם מורי נהיגה) על תלמידים שלוחצים לטסט למרות שהם לא מוכנים!!! כמה יעלו לך עוד 4 שיעורים שהמורה שלך "מושך" אותך בהם???

בברכה נדב

הפרוייקט הקטן(גדול) שלי למכירה, מכונית מרוץ ישראלית(לחצו כאן)

פורסם

אני מממש לא מאלהלוחת עלו כי אני גם לא רוצה לעשות 28 שיעורים אבל אני מדבר על לעשות

טסט פנימי

הכל לרכב

חנות אודיו ואביזרים לרכב

תחפשו אותנו בעמוד הפייסבוק - הכל לרכב

פורסם

טוב אני ממש לא מבין משהו אחד:

איך יכול להיות שטסט פנימי הוא חובה אם אני לא עשיתי אחד?!

תודה לעוזרים

-לאון חבקין-

:loco:How can I be lost, If I've got nowhere to go?

:loco:

פורסם

יש סיכוי שגם אתה למדת עם המנהל

כי המורה שלי ניסה כל השטסט להתחמק מזה שאני יגדיר את זה טסט פנימי

רנה דקארט אמר:אני חושב משמע אני קיים

גארי קספרוב אמר:אני טוב כי אני חושב 5 מהלכים קדימה

זיגמונד פרויד אמר:כשאתה חושב על משהו תחשוב עליו דרך כל 4 הכיונים ולא דרך כיון אחד הכיון הישיר

פורסם

רק איגור צודק, תפסיקו לדבר שטויות טסט פנימי חובה ואחרי כברת דרך עם המורה לא כדאי לעבור בשביל זה מורה. זה טוב בשבילכם אדם אחר, ובדרכ מי שעושה את הטסט הוא אהמנהל המקצועי (לי בזמנו עלה 100)

ועוד דבר ילדים :

תפסיקו לחשוב שאתם יודעים הכל, רוב התלמידים עושים יותר מ28 שיעורים אבל אתם ישר חושבים שמרמים אותכם ומושכים אותכם (בדיוק כמו שבני ל אומר שכל הישראלים חושבים שכל המוסכים רמאים)

אולי המורה חושב שאתם לא מספיק משופשפים? תנו לו לעשות את שלו, כמו שאתם לא מתווכחים לרופא איזה אנטיביוטיקה לתת לכם

גילוי נאות: אני שתמיד שהמורה אמר שאני נוהג נהדר ואני מבין את הכביש (למעט קצת שטויות שהייתי עושה כי הייתי מחליק אותה) ואני עשיתי 35 שיעורים ועברתי טסטס ראשון אז מה?

ויש לי חבר שעשה 39 (בזמנו)

תפסיקו לעשות תחרות מי עושה פחות שיעורים ושהחברים שלכם אומרים "מה אני תותח אני גבר עשיתי 28 וישר טסט" כמעט בטוח שהם עובדים עליכם הרי רק אתם בין עצמכם יודעים כמה עשיתם באמת.

ודי כבר עם השרשורים הלא מועילים האלה

בהצלחה ברישיון

צום קל וחתימה טובה

יונתן

התמונות של הסובארו שלי

http://yonatans-subaru.pic.co.il

• תוכן חדש...