Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

רכב לבן 22 עד 130000.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7568 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

עוד מעט אני בן 22 ואני מחפש רכב חדש, אוטומטי, צעיר והכי חשוב שיהיה מרווח כי לפעמים אני נוסע עם חברים.

אילו רכבים יש בתקציב הזה אם בכלל שעונים לדרישות שלי?

תודה לכל העוזרים.

פורסם

אם אתה רוצה משהו צעיר, מה שאומר שאתה לא רוצה משפחתי. ועדיין מרווח יחסית, מגאן קופה עונה לדרישות שלך. ניראית מצויין, יש אפשרות לאוטומטית, ומרווחת יחסית.

אין לך עוד דרישות? נוחות? בטיחות? הנאה מנהיגה? אמינות? משהו?

גיא

פורסם

בוודאי שיש לי עוד דרישות והן: נוחות, אמינות, 4 דלתות והכי חשוב שיהיה מרווח גם מאחור עד כמה שניתן.

פורסם

טיוטה קורולה RUNX יכולה בהחלט להתאים (היא חמש דלתות, ולפי דעתי בעלת דימוי צעיר יותר מאחותה מרובעת הדלתות)

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

פורסם

במקרה ואני לא אמצא שום אוטו אחר שעונה לדרישות אני אלך על runx אבל הפרונט שלו ממש מכוער.

האם יש עוד אופציות?

פורסם

חדשה אמרת?- גולף,אופטרה 5,אסטרה..

אבל כחדשות בתקציב שלך תצטרך להתפשר על המנוע הכי קטן והאיבזור הכי דל (בצמד הגרמניות)

כיד שניה אבל מודל גבוהה, תוכל להשיג גולף וA3..

אם אתה רוצה רכב יותר "מנהלי" תוכל לקנות פאסאט,A4,B4 כיד שניה..

ואם כל מה שרשמתי למעלה לא מתאים לך תוכל ללכת כמו כל עדר ישראל..סליחה, עם ישראל ולרכוש מאזדה 3 חדשה עם ניילונים..אם אתה רוצה להיות קצת מיוחד וצעיר קח את ה5 דלתות, ולא משנה הצבע..כל צבע מייחד אותה ומתאים לה.

1.8T 8)

פורסם

307 , נראית די קרבית. ובצבעים החדשים של פג'ו היא נראית מעולה: כחול , או זהב או יותר יפה ונדיר זה שחור מבריק.

מאוד מרווחת מאחור. גירסת 1.8 אולי אולי תיכנס בתקציב (אני לא יודע) מה שכן ה1.6 תיכנס בטוח יחד עם ג'אנטים מגנזיום ועוד כמה תוספות (123 אלף).

פורסם

1.8? יופי שאתה ממציא דגמים חדשים לפיז'ו. ו-122 אלף עולה הגרסה העירומה לציי רכב, בלי ג'נטים קלים ובלי בטיח.

הבחור מבקש רכב חדש אוטומטי ומרווח במחיר עד 130K. זה משאיר אותנו אך ורק עם משפחתיות משעממות וסטנדרטיות למדי. כך שזה קצת מתנגש עם הבקשה ל"רכב צעיר". מי שמציע לו קורולה מנסה כנראה להזקין אותו באיזה 40-50 שנה, אבל זה לא שמזדה 3 תהיה כל כך שונה בסופו של דבר.

ההמלצה שלי - לחכות מעט עד הגעת הסיאט לאון החדשה, היא נראית נפלא. אם היה יותר כסף ויותר זמן, הייתי מציע משהו בסגנון הסיוויק החדשה (ב-5 דלתות כמובן).

רוני

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם

אני פשוט לא הייתי קונה חדש..סתם חבל לקנות רכב חדש ולספוג כל כך הרבה כסף בירידת ערך.

130 אלף זה תקציב מכובש מאוד לרכב יד שניה, המלצה שלי תהיה גולף MK4 2.0ל' או2.3 ל' אוטומטית בחב' קומפורטליין, ג'אנטים,סאן רופ וכל השטויות..רכב מעולה.

1.8T 8)

פורסם

פורד פוקוס בגרסה המפוארת שלה הינה בחירה מצוינת.

רכב מהנה מאוד לנהיגה, נוחה מאוד, תוצאות מבחני ריסוק מעולים, רמת איבזור גבוהה מאוד, מרווחת מאחור ובקיצור התמורה הטובה לרכב משפחתי חדש במחיר הזה.

לדעתי גרסת החמש דלתות יפה יותר ובעלת מראה "ספורטיבי" יותר.

לגבי התשובה של מתן, גם אני חושב שבדר"כ רכב משומש עדיף על פני חדש, היתרון הנוסף הוא בהגדלת קטגוריות המכוניות שניתן לבדוק.

אבל מכל המכוניות דווקא הגולף MK4? מדובר ברכב צפוף מאוד מאחור, נוקשה ברמה כואבת, יכולת דינמיות לא גבוהות. תחשוב על זה ותראה שהייתרון שבמכונית יד שניה בתקציב כזה, צריך להיות בנוסף ערך מוסף מהמכונית עצמה ואת זה הוא לא ימצא בגולף לעומת הפוקוס החדשה.

בנוסף בגלל מרווח אחריות קצר בפולקסוואגן, הרי שהוא יקנה רכב ללא אחריות.

הדלתא חוזרת! (לא הרומנית, האמיתית)

פורסם
1.8? יופי שאתה ממציא דגמים חדשים לפיז'ו. הבחור מבקש רכב חדש אוטומטי ומרווח במחיר עד 130K. זה משאיר אותנו אך ורק עם משפחתיות משעממות וסטנדרטיות למדי. כך שזה קצת מתנגש עם הבקשה ל"רכב צעיר". מי שמציע לו קורולה מנסה כנראה להזקין אותו באיזה 40-50 שנה, אבל זה לא שמזדה 3 תהיה כל כך שונה בסופו של דבר.

ההמלצה שלי - לחכות מעט עד הגעת הסיאט לאון החדשה, היא נראית נפלא. אם היה יותר כסף ויותר זמן, הייתי מציע משהו בסגנון הסיוויק החדשה (ב-5 דלתות כמובן).

רוני

שלום,

צודק טעות עלתה בידי כשחשבתי שיש מנוע 1.8 משום מה זכרתי שיש כזה או שטעיתי עם ה306.

לגבי :

ו-122 אלף עולה הגרסה העירומה לציי רכב, בלי ג'נטים קלים ובלי בטיח.

יש לי 307 בבית עם התוספות הנ"ל ועם קבלה של 123 אלף.

פורסם

טוב אני משוחד, הייתה לי גולף ויש לי רק זכרונות טובים ממנה, ומבחינתי היא משדרת "צעיר" הרכב עצמו מורכב טוב, הפלסטיקים עמידים ונראים טוב גם אחרי מספר שנים לא קטן, ויש מגוון מנועים וגרסאות לכל דורש, כך שמבחינתי הרכב הזה מומלץ.

נכון שמרווח הרגליים מאחורה לא כזה גדול, אבל הבחור הזכיר שמדיי פעם הוא נוסע עם חברים..אני מניח שהרבה נסיעות יהיו לבד ומדיי פעם לנסוע עם מעט צפיפות זה לא כזה נורא.

שורה תחתונה יכול להיות שיש עסקאות יותר טובות בתקציב הזה, אבל אני משוחד וזאת דעתי.

1.8T 8)

• תוכן חדש...