Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7555 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
ואולי הסקאלה עשתה כבר הקפה מלאה פעם אחת?... :hihi:

(לפי המספר אצלי - סביר מאוד שזה קרה...)

:twisted: חולה~הגה :twisted:

לפני איך שהספרות נראות שחוקות - אני מתקשה להאמין שמדובר בסיבוב ראשון.

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

• תגובות 40
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם
האם מישהו ברר מה גורל המיסוי כשרכב "מוחזר" ארצה?
לפחות במקרים של רכב עם רישוי ישראלי שיצאו אותו לאירופה, הוא חזר ללא מיסים, ואני מניח שגם במקרה הזה.

​מועדון סאאב ישראל - ברצף משנת 1983

משתי פעימות ועד לטורבו

[email protected]

פורסם
לפחות במקרים של רכב עם רישוי ישראלי שיצאו אותו לאירופה, הוא חזר ללא מיסים, ואני מניח שגם במקרה הזה.
זה לא המקרה, כי כאן ברור שמדובר ברכב שיוצר מלכתחילה לצורך יצוא, ומעולם לא עבר רישוי בארץ.

זאת משתי סיבות:

1) הסמל שמופיע על מכסה המנוע הוא הסמל של דגמי העצוא של סוסיתא.

2) הספידומטר של הרכב הוא במיילים.

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

פורסם

הסוסיתא מפלורידה יפיפיה - אבל מדובר בסוסיתא סטיישן ולא סברה סוסיתא.

האוטו הוא מודל 1960 ולא 1961 כפי שמצויין - כנראה שזו אחת המכוניות שהגיעה מישראל לארה"ב בייצוא מסודר של סוסיתות. כנראה הטעות של שנת הייצור נובעת מטעות בניירת.

ברצוני לציין שבשנת 1961 החזית של הסוסיתא הייתה גריל מלבן (ולא גריל עגול).

לגבי צבע הדשבורד - הוא אמור להיות בצבע אפור.

אני אשמח מאוד אם מי שיקנה אותה יהיה ישראלי שישיב אותה לארץ האם.

מאחל לכולם שנה טובה - שנת עשייה ואספנות פורייה.

יורם מקובר.

פורסם

יורם, בעניין השם אתה טועה כי ב 1960 יוצא הרכב לארה"ב תחת המותג סברה. השם שונה לסוסיתא עם התחלת תכנון מכונית הספורט.

אלבום התמוונות של המוסטנג 1966 והפלקון 1960 ושני אוטובוסי הטייגר 1965 ו-1975, ראו כאן:

http://www.flickr.com/photos/benihasp/

פורסם
היא נסעה 5090 במשך כל החיים שלה אבל רק במשך 25 שנה 4800

והיא לא עם מנוע מקורי

והיא עושה 35 מיילים לגלון כמה זה יוצא בקמ"ש

וכל זה רק ממה שהיה כתוב בעיברית

לא כתוב בפרטי המכרז שהמנוע לא מקורי. כתוב שהוא שופץ

פורסם

ייבוא הסוסיתא לארץ.

יש לי מכר (שמבקש להשאר אנונימי) שמיתכוון לייבא את הסוסיתא הנ"ל ארצה.

(אל תדאגו זה לא אני ב 100K היתי מסיים את הפיאט קונה קוביה רגילה בארץ ופורד F-1).

לאחר התגובות בפורום ברור שהו יצטרך לשלם מס אז לפי מה יחשבו את המיסוי על הרכב?

תודה:

משה אזולאי.

אני בקושי נכנס לפה. אפשר למצוא אותי בפייס ביוזר:

Moshe Azulay

משה :)

פורסם
לאחר התגובות בפורום ברור שהוא יצטרך לשלם מס אז לפי מה יחשבו את המיסוי על הרכב?

מאחר והמותג לא מופיע במחירון קראוס, אז... לפי הערכת-שמאי של המכס?

:?::?: :?:

:twisted: חולה~הגה :twisted:

פורסם

אומנם עדיין לא מבין בענייני המיסוי בארץ

אך מחכה לראותה פה בארץ !!!

סעו בזהירות, כדי שנשוב וניפגש

:roll:

סאאב ל(ה)נשמה.

פונטו פונטו פונטו ....צריך להכביר מילים ? :-D

פורסם

הנה יש הזדנמנות לחיים שטיין לקנות אותה, ואז לא יוכל לומר שאין לו דוגמנית למודל הקובייתי שלו.

והיא אפילו עגלגלה במקומות הנכונים...

NSU Club Israel

פורסם
הנה יש הזדנמנות לחיים שטיין לקנות אותה, ואז לא יוכל לומר שאין לו דוגמנית למודל הקובייתי שלו.

והיא אפילו עגלגלה במקומות הנכונים...

אני לא יכול לקנות אותה מסיבה של חוסר במזומנים ועם כבר היה לי את הסכום הזה הייתי משפץ את האהבה הרשאונה שלי מעולם האספנות ולא מוכר אותה

חוץ מיזה הפרויקט של הקוביה עומד על סף ביטול כי אין דוגמנית

פורסם
אני לא יכול לקנות אותה מסיבה של חוסר במזומנים ועם כבר היה לי את הסכום הזה הייתי משפץ את האהבה הרשאונה שלי מעולם האספנות ולא מוכר אותה מה היא?

חוץ מיזה הפרויקט של הקוביה עומד על סף ביטול כי אין דוגמנית אל תבטל אם כבר תדחה הדוגמנית תגיע קצת סבלנות הכל יסתדר

משה..

Moshe Azulay

פורסם

האהבה הראשונה שלי [היא לא סוסיתא או סובארו] כך שאין טעם לדבר על זה

אין טעם לחכות כי איפו שאני הולך הם נעלמות או לא מגיעות לשם יום שלישי נסעתי לישרש ולא מצאתי אותה וזה עוד אחרי חמש וחצי שעות נסיעה באופנים מפ"ת אתמול היתי במפגש ולא היה אפילו חצי [נכון לשעה חמש ורבע שהלכתי מרוב יאוש]וזה אחרי נסיעה של שעה לכל כיון

ועוד דבר משה נתת לי מספר של מישהו מפתח תקוה שיש לו קוביה והוא ישמח לעזור אז לא נראה לי שהוא רוצה לעזור וגם אחרי שהצעתי לו דגם שהיה מקביל לאוטו שלו

ועוד אחרי כל זה אתה עוד אומר לי סבלנות יש עוד עשרות של רכבים שאני רוצה לבנות להם דגם אז למה לי לחכות שיש עוד רכבים רבים שמחכים לדגם [כולל האהבה הראשונה שלי שאני רק צריך לפתוח את הדלת והיא שם]

פורסם
האהבה הראשונה שלי [היא לא סוסיתא או סובארו] מי אמר שזה מה שהיא צריכה להיות?כך שאין טעם לדבר על זה אין טעם לחכות כי איפו שאני הולך הם נעלמות או לא מגיעות לשם יום שלישי נסעתי לישרש ולא מצאתי אותה וזה עוד אחרי חמש וחצי שעות נסיעה באופנים מפ"ת אתמול היתי במפגש ולא היה אפילו חצי [נכון לשעה חמש ורבע שהלכתי מרוב יאוש]וזה אחרי נסיעה של שעה לכל כיון

ועוד דבר משה נתת לי מספר של מישהו מפתח תקוה שיש לו קוביה והוא ישמח לעזור אז לא נראה לי שהוא רוצה לעזור וגם אחרי שהצעתי לו דגם שהיה מקביל לאוטו שלו הבחור בהתחלה התלהב. אבל הבחור פרנואיד שמפחד שיגנבו לו את הרכב. הבנאדם אוכל סרטים על הקוביה שלו בצורה מטורפת שדורשת אישפוז בכפיה.

ועוד אחרי כל זה אתה עוד אומר לי סבלנות יש עוד עשרות של רכבים שאני רוצה לבנות להם דגם אז למה לי לחכות שיש עוד רכבים רבים שמחכים לדגם [כולל האהבה הראשונה שלי שאני רק צריך לפתוח את הדלת והיא שם]

מצטער שאני לא יכול לעזור אבל ברגע שתיהיה לי אחת אני מבטיח שאני מגיע לפ"ת.

משה.

Moshe Azulay

• תוכן חדש...