Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

Mad Max עצבני במיוחד.....

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7555 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

החברה שנוסעים על סקייט-בורד ורולר-בליידס בכבישים ובגנים ציבוריים נופלים לעיתים קרובות ושוברים ידיים , רגליים ופותחים ראשים.

רוכבי האופניים "המקצועניים" נוסעים על כבישים ציבוריים – וכל כמה זמן מישהו מהם נהרג.

בפורומים של האופנוענים למיניהם תמיד יש נר זיכרון וירטואלי לעוד רוכב אופנוע שמת באוכף.

בכל שנה בעונת הרחצה בים טובעים כמה וכמה אנשים.

הטוסטוסאים של תל אביב נוסעים עם קסדת חצי על הראש. וחצי מנהגי הארץ מדברים בסלולארי באוטו ללא דיבורית.

עכשיו אף אחד לא בודק אותך בכניסה לים אם אתה יודע לשחות... ואם לא , שיש לך מצופים.

אף אחד לא עוצר את שליח הפיצה או את ההוא על הקאוואסקי 1100 ומכריח אותו ללבוש כפפות, קסדה סגורה וחליפת קבלר עם מגנים.

אף אחד לא תופס רוכב אופניים בכביש 4 ומעלה אותו לניידת ומחרים לו ת'אופניים. לאנשי הסקייטים מקסימום פונה איזה זקנה פולניה וצועקת שילכו למקום אחר.

אבל לי יש מכונית ספורט. ואני עבריין רק בגלל זה. עוצרים אותי "לבדיקת רישיונות" אקראי לפחות פעם בשבוע – כולל פתיחת מכסה מנוע. בודקים שחס ושלום אין לי פילטר אויר קונוס. כי זה קנס + הורדת הרכב המסוכן מהכביש לשם בדיקה חוזרת במכון טסטים. אוי ואוי אם היציאה של מערכת האגזוז שלי מבריקה. אלוהים ישמור אם יש לי ספוילר או כונס אויר על מכסה המנוע....אני הופך מייד לקונקרן של זאב רוזנשטיין. ג'אנטים יפים – גוואלד!

עד כמה שזכור לי, כל שנה נהרגים בתאונות דרכים בכבישי הארץ כ – 500 אנשים. גברים , נשים , ילדים ותינוקות. מישהו יכול לבדוק מכל ההרוגים בשנה שעברה – כמה נהגו במכונית ספורט? בכמה תאונות דרכים קטלניות היו מעורבים מכוניות ספורט בכלל? אני זוכר שניים או שלשה – אולי.

כל השאר זה אוטובוסים , מיניבוסים, טנדרים, משאיות, אופנועים, טוסטוסים ומכוניות עממיות לחלוטין.

מה שאני טוען זה שנהגי מכוניות ספורט, לא כולם אבל לרוב - הם נהגים יותר טובים. הם יותר מודעים לסביבה, למפגעים בכבישים, למכוניות שבאזורם ולתנאי השטח.

הם יותר מבינים במכונית שלהם ולפחות אלו שאני מכיר, מוועדים לעיתים קרובות מצב הצמיגים , בלמים ואורות שלהם - כך שהאוטו במצב בטיחותי ותקין. הם יודעים מתי לנהוג הגנתי ומתי אגרסיבי.בטח ובטח הם יודעים לא לשתות ולנהוג.

אני לא אומר שהם שומרים על כל חוקי התנועה, אבל לרוב הם בתחום "הבסדר".

ועם זה אין לי כל בעיה, כי אם שוטר יתפוס אותי נוסע מהר מדי.... מגיע לי דו"ח. אם עשיתי מרוץ רחוב "רייס" ועוצרים אותי על חם – מגיע לי עונש עונש. אם עברתי באדום, עברתי קו הפרדה רצוף, לא עצרתי בעצור –קח לי את הרישיון עד למשפט.

אבל אל תפריע לי סתם ככה אם לא ראייתה אותי עושה משהו נגד החוק – רק כי יש לי מכונית ספורט!!

=============================================================

אני שם את הrant הזה בפורום מקס-טונינג הפתוח ובקארס-פורום. לאחר כמה ימים שאני אראה את תגובותיכם אני מתכוון ללקט הכול ולערוך מחדש – ולהגיש את זה כמכתב למערכת בכל העיתונים .... ואולי אחד מהם אף יוסיף ויפרסם את זה.

אז אנא, לפני שאתם לוחצים על הenter בדקו אם מה שכתבתם באמת ראוי

תודה

Eריק

http://www.scci.co.il/

The Sports Car Club of Israel

פורסם

מסכים איתך מילה במילה. לא פעם ולא פעמיים עצרו אותי רק בגלל שיש לי לא משפחתית אפרורית (מגאן קופה)... לא לזלזל - שוטרים רואים ברכב הנ"ל איום משום מה...:roll:

הייתי מוסיף עוד דברים אבל הבהרת את הנושא כל כך טוב שלא נשאר לי להוסיף כלום...

Veni Vidi Vici

פורסם

המשטרה במקום להילחם במחלה, נלחמת בסטיגמות של המחלה.

במקום להסתכל על הסטטיסטיקות שהיא עצמה מפרסמת, היא נילחמת במה שהכי קל.

קיימות הרבה מכוניות עם ספויילרים,כונסי אוויר וצמיגים מוגדלים שצריך להוריד מהכביש, אבל אותם צריך להשאיר למשטרה האופנה.

כמה פעמים עצרו אותי לבדיקה, ולי אפילו אין שום אוטו ספורטיבי, סה"כ אימפרזה רגילה אבל אין מה לעשות, סובלים מהסטיגמות.

כל זה רק חלק קטן מהבעיה, המדינה הזאת נהפכה לדבר שהוא האוייב הכי גדול של עמנו - סטיגמה.

יש אנשים שלא נכנסים לדיסקטוקים בגלל - סטיגמות.

יש אנשים שמתייחסים לאנשים אחרים בזלזול בגלל - סטיגמות.

ואת הרשימה אפשר עוד להמשיך...

לסיכום, כל זה נובע מסטיגמות, ובהן אפשר להילחם רק ע"י הסברה. אין אפשרות אחרת.

ולכן לדעתי, מה שאתה mad max עושה, מבורך בהחלט.

פורסם

אריק שלום,

בתור התחלה , דע לך , שאתה לא רק צודק בכל מילה, אלא מתאר את חיי היום יום של רבים מאיתנו,

אך אריק ... קח בחשבון שלכל מטבע יש 2 צדדים

האחד אומר: שאנחנו דואגים מאוד לרכבים שלנו, אוהבים שיש לנו ברקסים בריאים שעוצרים (ברמבו ? רק תביא..) אוהבים בולמים שמחזיקים אותנו טוב (קוני !) אוהבים כיסאות ובקטים שיחזיקו אותנו היטב במושב ולא רק יענגו את אחורינו (ספרקו ..) וכו וכו

אך צד שני של המטבע אומר:

הונדות (מצטער על ההכללה, אבל כולנו יודעים שזה הרוב) שכוללות: ספויילר של פרודרייב (לרוב) , גאנטים 17" מוגזמים או 16" שנגנבו מאיביזה (לרוב) , מדבקות שונות , הן על צדי הרכב והן על השמשה הקדמית אשר מסתירה את הדרך (לרוב) , אורות נאון שמרתכים מתחת לרכב (לרוב) , אגזוז פתוח שמורכב בשביל האגו והצליל הלא מדהים שלו (לרוב), ודאווין ענק ! שמתבטא בנסיעה מטורפת , זיגזוגים, עקיפות מימין ומהשוליים (לרוב),

אלה לא רכבים ספורטיבים , אבל כששוטר עוצר אותך ואותי על "פילטר קונוס" הוא לא עוצר אותך כי יש לך ג'י טי 3000, הוא עוצר אותך כי יש לך הונדה. השוטר לא יודע להבחין מי הוא "אריק, בחור שדואג לרכב שלו" לבין "ששון, בחור שההונדה שלו מהירה כי יש לו ספויילר ופילטר קונוס וקצת ניקל במנוע"

השוטר רואה אותך בתור עבריין , כי ככה אתה מצוייר , ובחישוב פשוט ? אוטו מהיר = נוסע מהר ... לא ? אוטו ספורט = עושה בלאגן בכביש, מאיץ מהר, נוסע מהר, עובר על חוקי תנועה ... הריי כל שוטר קטן יודע זאת לא ?

אז אולי צריך שרק בוחני תנועה ידעו לטפל במקרים האלו, אולי כן צריך להעביר את המשטרה .. לפחות את משטרת תנועה, קורס שמסביר על הרכיבים האלו..

בקיצור מה שאני מנסה להסביר הוא, שלא אתה ולא אני , ולא הרבה אחרים אשמים .. אלא בעיקר אלה, שאין להם רכב ספורטיבי וחולמים שיש להם אחד... כגון (ושוב סליחה על ההכללה) פיאט אונו, הונדה סיויק \האצבק , מיצובישי לאנסר, וכו

אז כל עוד אנשים ימשיכו להתפרע, ולכל ילד שאתמול הוציא רישיון יהיה אגזוז חדש ומבריק, וגאנט 17 והוא יטוס בכביש כמו מטורף עם אורות נאון .... אני ואתה נמשיך לסבול.

פורסם

אורן, לפי מה שאתה אומר...

בגלל המחבלים ומשפחות הפשע שיורים לכל עבר והורגים חפים מפשע.....אז כל מי שיש לו אקדח בנרתיק על החגורה , ברשיון מלא - ואף אחד לא יכול להעיד שאי פעם שלף אותה....הוא עבריין מסוכן רק כי יש לו אקדח.

מצטער אבל אני נמאס לי להיות עבריין by association

http://www.scci.co.il/

The Sports Car Club of Israel

פורסם

קודם כל - אריק, אתה עושה דבר שרובנו (אם לא כולנו) חשבנו על לעשות אבל לא הרמנו את הכפפה ורק על זה העלית את הכבוד שאני רוחשת אליך בעשרת מונים.

ולענייננו, הבעיה הכי גדולה של השוטרים היום היא העובדה שהם לא יודעים להבדיל בין אדם הנוהג ברכב ספורטיבי שמטפל בו כראוי ונוהג בזהירות ע"פ תנאי הדרך לבין ילדון בן 19 שמחפש תשומת לב ובגלל זה מדביק פוסטרים על חצי מהרכב שלו ונוהג כאילו אבא שלו קנה אותו.

הבעיה השניה היא המחסור בתרבות מוטורית בארץ. הדוגמה הכי עדכנית שאני יכולה להביא היא מהארוע במנחת לטובת הצילומים לAXNמאניה. אפילו שהמשתתפים בחרו מקום מבודד, שאין בו אפילו נפש חיה, ונקטו בכל אמצעי הבטיחות האפשריים, בכל זאת המשטרה הגיעה כדי לגרש את אותם חובבי המסלול.

מה שלדעתי צריך להעביר זה שהתופעה לא תיפסק, בתור חובבי מירוצים (אם אפשר לקרוא לזה ככה - תרגישו חופשי לתקן את הניסוח), אנחנו נמצא דרכים לעסוק בתחביב שלנו. הפיכת התחביב לחוקי, עם דגש על מציאת מקום שבו נוכל לעסוק בו בצורה ליגאלית, תוריד את ה"סכנה" שאנחנו מהווים מהכבישים - אז למה לא?

יוליה

יש אנשים שמוציאים ממך את המיטב, אנשים נפלאים ונדירים. אני קוראת לו אהובי - אסף.

פורסם

ככה זה במדינת היהודים, הסטיגמה על כל דבר שורצת בכל מקום...

זה מתחיל בזה שאנשים מראש לא קונים מכונית צרפתית כי היא לא אמינה .

וזה מסתיים בזה שביום שישי חבר שלי לא נכנס למסיבה בגלל שהוא מזרחי ומי שהוא מזרחי אז הוא ערס.

ואותו עקרון דבק בתרבות המוטורית בישראל. בגלל שהמון צעירים חסרי אחריות משתוללים עם המכוניות שלהם ויש כאלה גם ש"משפרים" אותם אז זה הפך לסטיגמה לכל מי שאוהב להיראות במכונית קצת שונה..

ופה אנחנו , אלה שאוהבים להיות שונים בכביש, נכנסים לתמונה. המשטרה והחוק ישר מחפשים אותנו רק בגלל שאנחנו בולטים וקל ליראות אותנו בין עדרי המשפחוטומטיות.

לכן רק בגלל שקל ליראות אותנו אז עוצרים אותנו !

אף על פי שאחוז מכוניות הספורט בישראל המעורבים בתאונות הוא נמוך יחסית לשאר המכוניות.

לפי דעתי הסטיגמה הזאת לא תשתנה בזמן הקרוב. אבל יש סיכוי שאם יצא חוק הספורט המוטורי בישראל אז כל העסק ירגע קצת כי אנשים יפתחו יותר לתחום ויסתכלו על הכל בעין יותר הגיונית, אף על פי כמה שקשה להיות הגיוני במדינה הזאת.

יוגב

פורסם

אני מסכים אריק וגם עם אורן

הבעיה פה היא עניין של גישה של האנשים האחרים "משטרה וכול הרשויות"

אני האוטו שלי משופר גם פנימית וגם חיצונית בטעם טוב "לפי דעתי"

ואני נוסע באוטו המון 4-5 שעות ביום.

היה לי הרבה מקרים שעצר אותי שוטר ואומר לי

ה 205 זה בלי קונס, זה לא חוקי, זה סכנה לציבור "אין לי הנמכות כמו מכסחת דשא"

הפילטר אסור,האגזוז אסור, למה צנרת המנוע צבעונית ! "אין לי פוסטרים על האוטו"

ומוריד לי אותו מהכביש, הפתרון הוא פשוט, הולכים לאיזה כפר בצפון שעושים טסטים

ושם הם רגילים לראות את הדברים האלה, בוקר טוב חיוך יפה, והופה האוטו עובר טסט בלי לפרק שום דבר

אני לא נהג פרוע, רוב הזמן אני משייט ב 110

אבל יש לי בעיה אחת מתי שרמזור מתחלף אחרי כמה שניות אני מגיע למאה

אני אוהב לפתוח חזק, בלי קשר לאנשים שמסביבי, זה מה שאני אוהב

זה לא עושה אותי עבריין, הקונס שלי לא יהרוג אף אחד, גם הפילטר וכולה...

אבל בגלל שיש כמה מכוניות שעושות פוזות ברחובות בימי שישי במיוחד

בגלל שרוב עבריני התנועה הם חברה צעירים, והחברה הצעירים נוסעים במכוניות ספורט

אני צריך לסבול 4-5 פעמים הורדה מהכביש, משהו צריך להעשות בנדון

צריך לשנות את חוקי הביניים האלה, אי אפשר לחוית כך

ואני לא מתכוון לנסוע ברכב עבודה כמו כול המדינה "לאנטיס 1.6 אוטמט"

אני מעדיף להתאבד לפני שאני אעשה דבר כזה

למה מונעים מאיתנו הנאות הנהיגה בגלל חולרות!

פורסם
אורן, לפי מה שאתה אומר...

בגלל המחבלים ומשפחות הפשע שיורים לכל עבר והורגים חפים מפשע.....אז כל מי שיש לו אקדח בנרתיק על החגורה , ברשיון מלא - ואף אחד לא יכול להעיד שאי פעם שלף אותה....הוא עבריין מסוכן רק כי יש לו אקדח.

מצטער אבל אני נמאס לי להיות עבריין by association

אריק, כן משהו כזה פחות או יותר, המשטרה צריכה את הכלים (במקרה שלנו קורס מזורז בסדנאת טיונינג) כדי להבחין מי מהאנשים יירה ומי לא, או במקרה שלנו, מי באמת שומר והאוטו שלו "משופצר" ומי יש לו סתם כסף מיותר אז שם זבל על האוטו , בנינו , לא קשה להבחין בין הונדה טורבו שנוסעת חזק , לבין הונדה שהמדבקות שולטות בה בתור הכ"ס , הריי מבט אחד למנוע , מבט אחד על הרכב עצמו ואתה תדע בשניות עם מי יש לך עסק... את ה"ידע" הזה, צריך להעביר קורס לשוטרי ישראל.

ומי יודע, אולי יום אחד נשמע שוטר אומר "שמע , לדעתי, הזוויות של הסעפת יכלו להיות יותר טובות והיית מקבל יותר זרימה בריאה לטורבו, ובכלל נראה לי שה AR שלך קצת גבוה"

או "בכמה סל"ד נכנס הטורבו? זה לא קצת גבוה 4800 ?" :)

פורסם

אורן אתה לא הרבה יותר טוב מהם...

אתה פשוט חושב שבגלל שאתה מבין קצת יותר אז לך מגיע לשפר ולמי שאין כסף או יש טעם רע במיוחד לא מגיע.

החופש לשפר משמעותו גם שיפור בטעם רע במיוחד, כולל לשים מיליון מדבקות מיותרות וג'אנטים שמגעילים את השועלים, ועצם העובדה שאתה חושב שלך מגיע יותר מלאיזה ערס עם עונדה היא שגויה, נקודה סוף.

מה, לך זה בסדר להרכיב אגזוז פתוח על המכונית שלך כי אתה עושה את זה בתור אחד שיעני מבין אבל לאיזה שמעון אחד אסור להרכיב אגזוז פתוח על הקורולה האוטומטית שאמא שלו קנתה לו?

מי אתה בכלל שתגיד למי מותר ולמי אסור?

חבר'ה, שימו לב שאתם מאכילים פה את הסטיגמה בכפית.

מוטי.

פורסם

שוב, אני מצטער שזה מה שהבנת מוטי , אך זה לא מה שניסיתי להעביר.

אורן אתה לא הרבה יותר טוב מהם...

כן אני כן ..

אתה פשוט חושב שבגלל שאתה מבין קצת יותר אז לך מגיע לשפר ולמי שאין כסף או יש טעם רע במיוחד לא מגיע.

לא, גם אני שיפרתי במיטב כספי, שעמלתי להשיג, וגם לי לא היה יותר מדי כסף.. אבל זה לא קשור

החופש לשפר משמעותו גם שיפור בטעם רע במיוחד, כולל לשים מיליון מדבקות מיותרות וג'אנטים שמגעילים את השועלים, ועצם העובדה שאתה חושב שלך מגיע יותר מלאיזה ערס עם עונדה היא שגויה, נקודה סוף.

זה לא מה שהתכוונתי, התכוונתי לכך שה"ערס" עם ה"עונדה" כפי שאמרת, אינו משפר את הצמיגים או את הבולמים או את הבלמים, הוא משפר את החיצוניות, ובכך ה ____אגו____ שלו עולה לשמיים , והוא ____נוטה____ לטוס בכבישים ולזגזג ולעשות שטויות, שאגיד לך את האמת, עוד איכשהו אפשרי לעשות (לא..זה עדיין לא בסדר ואני לא עושה את זה..) עם רכב מונמך,מוקשח,ובעל צמיגים טובים. אבל לו אין את הדברים האלו, אבל הוא "מרגיש" שיש לו עקב ריבוי המדבקות על רכבו , ועל כך , אנו סובלים !

מה, לך זה בסדר להרכיב אגזוז פתוח על המכונית שלך כי אתה עושה את זה בתור אחד שיעני מבין אבל לאיזה שמעון אחד אסור להרכיב אגזוז פתוח על הקורולה האוטומטית שאמא שלו קנתה לו? מותר בטח שמותר... לא אמרתי לרגע שאסור..

מי אתה בכלל שתגיד למי מותר ולמי אסור? לא אמרתי לאף אחד בשום חלק במילים שכתבתי שצריך לאסור דבר זה או אחר על אף אחד, כולה אמרתי, שאנשים שכאלה , מרגישים שהם נוסעים במינימום אימפרזה טורבו עם מתלים חדשים ולוקחים סיבובים , ומזגזגים בין נתיבים כאילו העונדה שלהם מסוגלת לא להתהפך לעולם או כאילו הם צפים באוויר ולא יכול לקרות מצב שהם חס וחלילה יגרמו לתאונה.!

זה עובדתי, שאנשים עם רכב עם "יותר מדי מדבקות" נוטים להשתולל יותר (תבוא קצת אצלנו לאיזה שישי, אני אדגים לך אישית , ונספור יחדיו כמה בעלי רכב משופר כמותי עושים בלאגן וכמה בעלי הונדה\אונו\וואטאבר עושים בלאגן ומשתוללים.

חבר'ה, שימו לב שאתם מאכילים פה את הסטיגמה בכפית.

מוטי.

פורסם

לצערי ככה זה כמעט בכל דבר.

הולכים על מה שהכי קל והכי זמין...

והכי קל והכי זמין זה לעצור את בעלי הרכבים הספורטיביים ולהציק להם...

נכון, יש גם כאלה שמשתוללים ובאמת מגיע להם דוחות וקנסות,

אבל יש גם הרבה שלא עשו כלום, ורק בגלל שהם בעליה של ספורטיבית הם בגדר אשמים.

זו תרבות של אשם עד שיוכח אחרת, ועדיף להאשים כמה שיותר מוקדם.

נכון, הבנאדם לא ביצע כל פשע, אבל למה לא להאשים אותו בכוונה לבצע אחד כזה?

צרפו לכך בתי משפט לתעבורה שנראים כמו קרקס אחד גדול, שעושה צחוק

מכל זכויותיו וכבודו של האזרח, שעושים "יד אחת" עם המשטרה, ובמקום

לחנך לכך שהנהג הוא חף מפשע עד שיוכח אחרת, עושים ההיפך, ותקבלו

משטרה שעושה כל מה שהיא רוצה, כי אף אחד לא יגיד לה שאסור, שצריך

לנהוג אחרת, שלא ייתכן שאזרחים יירמסו על ידיה.

וככה, נוצר לו מצב שנוח לכולם, חוץ מלבעלי הספורטיביות...

למשטרה יש את מי "לצוד", לפוליטיקאים יש סיסמאות וכותרות, לציבור שהוא

זה שאשם ברוב התאונות יש שעיר לעזאזל, ובא לציון גואל.

רק חבל שבדרך נהרגים כמה מאות אנשים בכל שנה, ונפצעים הרבה יותר.

פורסם

בחייכם, הרי למה אנחנו משפרים את רכבנו,בסופו של דבר, אם לא לקחת את הסיבוב הבא קצת יותר מהר?

או לפתוח מעמידה קצת יותר מהר? או להנות מנסיעה מהירה (יש יגידו "בבטחה") מA ל B ?

ועפ"י האנלוגיה של משטרת ישראל (צודקת או לא) מהירות=סכנה.

אז בואו נפסיק להתמם ולומר מה רוצים מאיתנו שכשאנו יודעים טוב מאד איך השוטרים חושבים.

אני די בטוח שכל משפר (מקצועי או "שכונתי") עבר על חוקי התנועה השונים פעם או פעמיים , ורק בגלל שהוא יכול...

הבעיה לדעתי נעוצה בחוקי המדינה שלא מאפשרת התבטאות ספורטיבית לגיטימית, אך זו כבר בעיה אחרת..

אז לפני שתקפצו עלי בתגובות נוקבות וכד', בואו באמת נחשוב טוב למה באמת שיפרנו והאם באמת יש לשוטרים סיבה להטפל אלינו.

צונזר.... :?

פורסם

לכל הבכיינים

תנסו אתם לחיות עם ב.מ.וו שנת 87 שחורה עם מוזיקה מזרחית

אם כל ק''מ לא עוצר אותך שוטר לחיפוש סמים באוטו

לפעמים הייתי צועק על השוטר עוד לפני שהוא היה יוצא מהאוטו שהם עוצרים אותי רק בגלל

שיש סטיגמה על האוטו שלי...

כשיש לך דאבל וופר 8 אינצ' בכל דלת אתה מתחיל לחשוב פעמיים,

אם בכלל אתה צריך לשים סאב.

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=455879

פורסם
בחייכם, הרי למה אנחנו משפרים את רכבנו,בסופו של דבר, אם לא לקחת את הסיבוב הבא קצת יותר מהר?

או לפתוח מעמידה קצת יותר מהר? או להנות מנסיעה מהירה (יש יגידו "בבטחה") מA ל B ?

ועפ"י האנלוגיה של משטרת ישראל (צודקת או לא) מהירות=סכנה.

אז בואו נפסיק להתמם ולומר מה רוצים מאיתנו שכשאנו יודעים טוב מאד איך השוטרים חושבים.

אני די בטוח שכל משפר (מקצועי או "שכונתי") עבר על חוקי התנועה השונים פעם או פעמיים , ורק בגלל שהוא יכול...

הבעיה לדעתי נעוצה בחוקי המדינה שלא מאפשרת התבטאות ספורטיבית לגיטימית, אך זו כבר בעיה אחרת..

אז לפני שתקפצו עלי בתגובות נוקבות וכד', בואו באמת נחשוב טוב למה באמת שיפרנו והאם באמת יש לשוטרים סיבה להטפל אלינו.

כל זה נכון בעליל, ולא נכון בכלליות

ולמה? כי אם אנחנו נוסעים מהר - אז שיתפסו אותנו עם ממל"ז

ואם אנחנו לוקחים את הסיבוב מהר וזה לא נראה להם - שיעצרו אותי ושיתנו לנו דו"ח על התפרעות

אבל הפואנטה פה מדברת על כך שעוצרים אותנו לבדיקה כללית רק בשל המראה, ולא בגלל ההתנהגות, עוצרים אותנו בגלל שהאוטו שלנו מתעטש, בגלל שיש לו ספויילר , בגלל שיש לו כונסים , בגלל שהפילטר הוא בצורת כונוס ולא בצורה מרובעת ..

• תוכן חדש...