Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

רכב בכ-100 אלף ש"ח, 02-חדש

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7557 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום

אני מתכנן לקנות רכב, המגבלות העיקריות הן כפי שציינתי בכותרת, 100 אלף, פחות או יותר, ועל המודל להיות לא ישן מ-2002.

עיינתי מעט במחירון והכנתי רשימה של רכבים אופציונליים, אם יש רכב כלשהו שהחסרתי וזו לדעתכם טעות, ארצה לשמוע.

האפשרויות הן:

הונדה אקורד

וולוו S40

טויוטה אוונסיס

מאזדה 6

מיצובישי גאלאנט ספורט

סובארו B4

סיטרואן C5

פולקסווגן גולף/בורה/פאסאט

פז'ו 406

רנו לגונה

שברולט אימפלה

חשוב לציין:

ישנה יותר חשיבות לנסיעה עצמה (מתלים, בולמים וכיוצ"ב) מאשר לכוח ומהירות.

מחירי המכוניות הנ"ל נעים בין 80-120 אלף ש"ח במודלים של 2002-2004, אשקול לרכוש בסביבות ה-120 באם מדובר בעסקה משתלמת ביותר.

תודה,

רוי

פורסם

גולף ואימפלה באותה רשימה מראה שאתה לא סגור על עצמך...

ו...שכחת את הפורד מונדיאו (שאותה אגב הייתי בוחר)

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

פורסם
גולף ואימפלה באותה רשימה מראה שאתה לא סגור על עצמך...

ו...שכחת את הפורד מונדיאו (שאותה אגב הייתי בוחר)

אכן, מונדיאו אחלה רכב אך ישנם כמה פרטים שאתה לא יודע...: כמו למשל שהיבואן לא ממש מרוויח כאשר אתה קונה אחת... אבל וזה אבל גדול - מה שכן קורה זה שאחר כך בכל טיפול הוא שוחט אותך מבחינת מחיר...

טיפולים יקרים מאוד ביחס למשפחתיות גדולות אחרות...

Veni Vidi Vici

פורסם
לא סגור על עצמי? הסבר.

ותוכל לפרט מדוע היית בוחר במונדאו לעומת המתחרות?

יש הבדל מאוד גדול בין אימפלה לגולף: האחת מכונית קומפקטית השניה מכונית סאלון - שני עולמות שונים.

למה מונדיאו ?

1) יש הרבה היצע בשוק בעיקר מליסינג (ניתן למצוא 2002 גם ב-70000 ש"ח)

2) עלויות הביטוח שפויות לעומת רוב המתחרות.

3) מנוע חזק.

4) רמת גימור גבוהה.

5) תמורה טובה לכסף.

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

פורסם

כן, יש הבדל, אבל למה זה אומר שאני לא סגור על עצמי? שתיהן מתאימות לצרכים שלי, אני בטוח שהאחזקה של האימפלה תהיה יותר יקרה, אבל היא גם יותר טובה מהגולף.

בכלליות, אני מוכן לרכוש כמעט כל אחת מן הרשימה, הבעיה היא למצוא רכב במצב טוב.

מה שבעצם אני שואל זה אם יש מכוניות שכדאי לרדת מהן מסיבה זו או אחרת, או עדיפות של מכונית, כפי שפירטת לגבי המונדאו, אותה אוסיף לשיקולים שלי.

פורסם
כן, יש הבדל, אבל למה זה אומר שאני לא סגור על עצמי? שתיהן מתאימות לצרכים שלי, אני בטוח שהאחזקה של האימפלה תהיה יותר יקרה, אבל היא גם יותר טובה מהגולף.

בכלליות, אני מוכן לרכוש כמעט כל אחת מן הרשימה, הבעיה היא למצוא רכב במצב טוב.

מה שבעצם אני שואל זה אם יש מכוניות שכדאי לרדת מהן מסיבה זו או אחרת, או עדיפות של מכונית, כפי שפירטת לגבי המונדאו, אותה אוסיף לשיקולים שלי.

לא כל מה שהוא יותר גדול הוא גם יותר טוב.
פורסם

מכיוון שבראש הרשימה שלך היא נוחות הנסיעה כדאי לך להתמקד יותר בצרפתיות ולהוסיף את האופל ווקטרה מהדור הזה לרשימה (בהנחה שהיא נכנסת לתקציב).

פורסם

מה הדרישות שלך מהרכב?

האם אתה נהג יחיד? בעל משפחה? ק"מ שנתי גבוה? נסיעות בעיר בער ובפקקים (בעיות חנייה וכו') או נסיעות בין עירוניות?

האם חוץ מנוחות (שרוב המכוניות שרשמת יספקו בצורה טובה) יש לך עוד דרישות?

האם יש רכב מסויים שאתה חפץ בו במיוחד?

בקיצור לזרוק רשימת רכבים ולהגיד שאתה רוצה אחת נוחה זה לא ממש עסק.

אבל לדעתי הנוחה ביותר מבחינת איכות נסיעה בין אלו שהזכרת תהיה ה-C5 (ע"ח דברים אחרים כמובן).

פורסם

דרישות:

נוח, מרווח, נסיעה שקטה, אמין, מאובזר, טיפולים לא הרבה יותר יקרים מהמתחרות וכמובן העדפה אישית של עיצוב פנימי וחיצוני.

לא אהיה נהג יחיד, בעוד כמה חודשים הנהג הנוסף יהיה אחי והוא יהיה נהג חדש. ק"מ שנתי ממוצע. נסיעות עירוניות ובין עירוניות באותה מידה. בנוגע לחנייה, לא ארכוש אוטו קטן עקב בעיות חנייה, אני לא גר בת"א :wink:

מתוך הרשימה שרשמתי אני מעדיף הונדה אקורד, מאזדה 6, מיצו' גאלאנט ספורט ופאסאט, אבל אני לא שולל את השאר.

פורסם

בתור בעלים טריים של פאסאט אני ממליץ לך עליה, מנוע ה1.8T פשוט מצויין ומהנה..הרכב גם בגרסת ה"בסיס" מרגיש כמו מיליון דולר..ב100 אלף תוכל להשיג את ה1.8T שנת 2003 אולי 2004 וזה שווה מאוד את המחיר.

חוץ מזה לנהג חדש דווקא הייתי ממליץ על הגולף, הרבה יותר קלה ונוחה משאר רכבי המנהלים שהוזכרו..גם המראה הרבה יותר צעיר- לגבי הגולף תוכל לקחת שנת 2004 מנוע 2.0 ג'נריישן עם כל הפינוקים בתקציב שהקצבת.

האקרוד יפיפה, אבל הגרמניות משדרות ונותנות הרבה יותר.

1.8T 8)

פורסם

הייתי ממליץ לך על האימפלה, הרכב הוא מהנוחים ביותר שיש לך ברשימה, הרכב גם גדול מאוד ומרובח, וכמו כן הוא גם מרשים מבחינת המראה!

כעדיפות שניה הייתי ממליץ לך על מאזדה 6 שהיא מבחינתי הכי טובה בסה"כ, כלומר מבחינת נוחות מראה וביצועים היא הכי טובה ברשימה..

-לאון חבקין-

:loco:How can I be lost, If I've got nowhere to go?

:loco:

פורסם

בקשר למונדיאו:תמורה מעולה לכסף.(מנוע של המזדה 6 עם 147 כ"ס)

ראיתי שהתמקדת בעיקר ביפניות הגדולות מאזדה 6 אקורד ומיצובישי גלאנט ספורט, אני הייתי הולך על הגלאנט כי בטוח שמבחינת תחזוקה אין הבדל בינה לבין מתחרותיה הישירות ומבניהן היא פשוט מהממת.

להשוות בין גולף לאימפלה באותה הנשימה זה כמו לשאול מה השעה ולענות במזג-האויר.

אופנוען

פורסם

תודה על התגובות.

מתן נחום - ידוע לך מהו הבדל מחיר הביטוח בין השתיים?

מיני מתן - שמעתי שהצריכת דלק של ה-1.8 טורבו היא די שערורייתית, זה נכון? מה בנוגע לפאסאט 2.0?

לאוניד - אני שוקל לרדת מהאימפלה, מפני שצריכת הדלק של ה-3.8 תהיה גבוהה בהרבה מכל שאר הרכבים. 3.4 לא באה בחשבון.

ג'אלאאד - יש לך מושג למה הגאלאנט ספורט זולה באופן משמעותי חוץ מהעובדה שהפסיקו את הייבוא שלה? האם היא מיושנת משאר היפניות שהצגתי?

• תוכן חדש...