Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7576 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

כרגע אני עם הרמקולים והרדיו-דיסק המקוריים שבאו עם האוטו(206).

אך אני מעונינת לשפר את הסאונד בעיקר על ידי הוספת סאב וופר.

הבנתי שבשביל סאב וופר בדרך כלל צריך מגבר,אז צריך להוסיף את זה לרשימה.

אוקיי אז אני מקציבה לעצמי 2000 -2500 שקל לשיפור המערכת.

אנא הציעו הצעות.

נ.ב

אני בארה"ב בחודש הבא אז אין לי בעיה להביא משם רכיבים אם זה יותר זול, אך הייתי מעדיפה להזמין את כשאני בארץ וזה יגיע לדירת דודים שלי שבניו יורק.

• תגובות 39
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

ימים פופולרים

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

אני לא יודע מה בדיוק היחס בין המחירים פה למחירים בחול אבל ב2500 זו המערכת שתוכלי לקנות:

סאב פיוניר 306C+תיבה-600 שקל

מגבר פלטניום V12 -450 שקל

רדיו דיסק פיוניר 650-1700 שקל

קומפוננט מוראל דוטק 900 שקל.

ועוד איזה 300 שקל התקנה עקפתי קצת את ההקצבה אבל זה המינימום לפי דעתי.

חלקים איכותיים של מערכות סאונד למכירה.

פורסם

הכל טוב ויפה רק ש......יש לה רדיו דיסק מקורי באוטו עם תצוגה נפרדת ולא כדאי להרוס את זה אם היא לא אודיו פילית מטורפת....

דעתי האישית : שאת נוסעת לחול, תביאי לך JBL GTO מהדיוטי פרי ב900 שקל, מגבר מצויין עם HI INPUT LEVEL שזה מ-א-ו-ד חשוב במקרה שלך אחרת לא תוכלי לחבר את המגבר !!

בארץ תרכשי קומפוננט לחזית הרכב מורל דוטק יעשה עבודה טובה - בסביבות אלף שקלים...

סאב כמו שנכתב פה פיוניר 306C באיזור ה600 שקל כלל תיבה

כל זה נכנס לך ב2500 שקל....תצטרכי להוסיף עוד 250\300 שקל לטובת התקנה של הציוד על רכבך - הנאה מובטחת...בהצלחה

פורסם

לגבי הjbl , זה לקחת הימור, כי לפני חודש הייתי בדיוטי פרי ולא היה להם.

הבחור שם הציע לי מגבר של סוני וטען שהוא בדיוק אותו דבר ושאני אקח אותו,אבל פחדתי לקחת כי לא שמעתי המלצות מחברי הפורום עליו. האם הסאב וופר של פיוניר איכותי או רק מרעיש?!?

וברמקולים האחוריים לא לגעת? הם נמצאים עכשיו בדלתות, האם אפשרי להעביר אותם למגש האחורי?

פורסם

מורן :

זה אכן הימור, אבל תמיד תוכלי להביא את המגבר הנ"ל מארה"ב ובכך לחסוך את ההימור הזה....

בכל מקרה כל שאר הג'אנק שיש לסקאל להציע לא עומדים עם הJBL הנ"ל, בקשר לסאב מדובר בסאב עוצמתי ומדוייק באופן יחסי, בהחלט שלא מדובר באיזה אינפיניטי קאפה פרפקט אבל אל לך לשכוח מורן שמגבלות תקציב עומדות בפניך - אם תמתחי תקציבך מעלה אני בטוח שאפשר לערוך את המערכת שלך מחדש ולשפר רכיבים

כמוכן השאלה מה ברצונך להשיג בסופו של פרוייקט - מערכת HI END עם שיחזור סיגנל לבמה מושלמת ? לא תשיגי גם לא בפי 3 מהתקציב !

המשחק הוא פשרות על פשרות....ככל שהפשרה פחות כואב באוזן כאבה יורגש בכיס - אין פה צבעים הכל שחור ולבן, אפשר לשפר קצת לפה לגרוע קצת לשם אבל בגדול בתחום הספציפי הזה תקציב הינה מילת המפתח

פורסם

סאב אל תתקרבי לפיוניר גם לא ל306C שלא מזמן יצא לי לשמוע והוא לא שונה מה305C הישן והלא מוצלח.

רוצה עדין להשאר בקטגוריה של SPL עם SQ בסיסי אז לכי על הLANZAR MAX עולה כ400-450 ותוסיפי לזה תיבה יעודית בבניה אצל נגר ע"פ מידות מראש עוד כ150 שח כולל הרכבה.

הרבה יותר מומלץ מכל הבחינות מאשר האופציה שמשום מה הציעו פה.

:cry:IBIZA 20vT -נימכרה!:cry:

בחסדך רחם עליי,כוון אותי בצעדיי..

פורסם

דוטק הוא יצור כחול לבן של חבר מוראל (כבוד ישראלי !) בחול תמחורו גבוה מאשר בישראל...נוצר מצב שמדברים עם אנשים בחו"ל ואומרים להם באיזה מחירים אנחנו קונים את הדוטק שלא לדבר שמזכירים שב1400 אפשר להביא דור קודם ח-ד-ש של הייבריד...אנשים שם מתחילים לבכות דמעות אלקטרוניות

אסף עם כל הכבוד...ויש כבוד (אתה יודע שיש) אני חולק עליך בצורה רצינית, ה306C שונה במקצת מאחיו ה305 שגם הוא עם כיוון נכון ותיבה טובה נתן SQ סביר בגבול התקציב, הלאנזר הוא אחלה SPL אבל לדעתי האישית ממה ששמעתי ביותר מעשר רכבים לא עומד עם הפיוניר.....מצטער

פורסם

על טעם וריח אישי אני לא מתווכח, צר לי שוב לציין אך אני [ואני משוכנע שרבים כמוני]חולק על דעתך בצורה נחרצת.

פורסם

זה בסדר, אודיו זה תחום רבגוני בעל דעות חלוקות וסגנונות שמיעה שונים, אגב אני בטוח ש306 מצטיין בתחום מסויים שהלאנזר כושל בו ולהפך...כך שזה גם משפיע המון הסטאפ עליו הוא יושב ההגברה הכיוון ועוד מליון דברים

בכל מקרה הלאנזר בהחלט סאב טוב למי שרוצה SPL+SQ(יחסית) היא לא רוצה SPL בכלל....היא רוצה כמה שיותר SQ

פורסם

אוקיי היא לא רוצה SPL ,היא רוצה SQ ולדבריך ה306C אמור לספק SQ- לא נישמע טוב ...

מורן-SQ זה SOUND QUALITY. תחרויות בSQ אלו תחרויות שבה המערכת שמשחזרת בצורה הטובה ביותר את החומר המוקלט שעל הדיסק, זוכה, נבחן ע"י שופטים.

SPL זה SOUND PRESSURE LEVEL תחרויות SPL זה תחרויות שמבוצעות ע"י מד דציבל. המערכת העוצמתית ביותר זוכה.

ובקשר לרמקולים אחוריים לדעתי זה מוסיף אבל שמעתי מצבים בהם זה גם יכול לגרוע לסאונד .שוב יחסי..

פורסם

SPL - עוצמה, מערכת שתפקידה להגיע לעוצמה הכי גבוה שאפשר....עוצמה זאת נמדדת ע"י מכשיר שמכמת אותה בדציבלים

SQ - מערכת שתפקידה לשחזר את הסיגנל שהוקלט ע"י האומן בשלמות כלל מיקום הכלים השונים (גיטרות תופים חצוצרות האומן עצמו) בתוך הבמה הסטריאופונית שקיימת ברכב.....

אולם קונצרטים מנגן משני רמקולם - ימין ושמאל שעומדים מולך...לכן במערכת שתפקידה הוא שחזור מה שיותר קרוב למקור אין מקום לרמקולים אחוריים גם בהופעה חיה של אמה שפלן אין כאלו...

• תוכן חדש...