Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

ירידת כ"ס

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7607 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הונדה הצא'בק שנת 99

1.האם יכול להיות שהרכב איבד 14 כ"ס כלכך מהר....?

2.הבוחן ציין שהרכב צריך לעבור אינפוזיה למרות שיומיים לפני כן בעל הרכב הראה לי קבלה על כיוון שסתומים וניקוי מזרקים בחברה?

3.כך לגבי רעש שסתומים למרות שעברו כיוון.

4.מדוע תיבת ההילוכים מושכת את ההילוך יתר על המידה?

5.כיצד ישנה אבנית \קורוזיה כאשר בעל הרכב משתמש רק במים ירוקים...בחברה?

6.מזה דליפות יתר בבוכנות?

7.מזה צריכת שמן מובילי שסתומים?

תודה על הכל מראש.

קומפיוטסט תודה על טופס הבדיקה הסגנוני בזה אתם טובים.

פורסם
הונדה הצא'בק שנת 99

אפשר לשאול הפוך - מתי לאחרונה עבר הדיינו כיול?

אגב, אני בטוח שאף אחד לא הכריח אותך לבדוק דווקא בקומפיוטסט.

מוטי.

פורסם

ערב טוב מוטי

הסבר מזתומרת כיול?

האם אני מריח עקיצה קטנה בקשר לקומפיוטסט אם לא אז סתם יצא לי בלו"ז הגמיש שלהם ( הם היחידים שהיו פתוחים עד חמש בערב)

אגב הנושא שלי הורחב בפורום יעוץ קנייה

פורסם
הונדה הצא'בק שנת 99

2.הבוחן ציין שהרכב צריך לעבור אינפוזיה למרות שיומיים לפני כן בעל הרכב הראה לי קבלה על כיוון שסתומים וניקוי מזרקים בחברה? - כסת"ח

3.כך לגבי רעש שסתומים למרות שעברו כיוון. - כסת"ח

4.מדוע תיבת ההילוכים מושכת את ההילוך יתר על המידה? - לבדוק שמן גיר \ להחליף

5.כיצד ישנה אבנית \קורוזיה כאשר בעל הרכב משתמש רק במים ירוקים...בחברה? - כי ככה זה.. קורוזיה מצתברת תמיד, צריך לפרק את הצינורות , לנקות קצת ואם יש אכילה אז להחליף ראידאטור \ צינורות מה שאכול

6.מזה דליפות יתר בבוכנות? - כסת"ח

7.מזה צריכת שמן מובילי שסתומים? - כסת"ח

תודה על הכל מראש.

קומפיוטסט תודה על טופס הבדיקה הסגנוני בזה אתם טובים.

אה.. 5 תווים
פורסם

לגבי זה שהגיר מושך את ההילוכים ככה זה ולא ניתן לעשות כלום גם לי בהונדה היתה הבעיה הזאת, עשיתי סיבוב על ההונדה של חבר 98 והיה אפילו יותר גרוע .

מיסתבר שזה המחלה שלהם הפיתרון זה לשפץ את הגיר או ליקנות חדש ואחרי שנה שוב תחזור הבעיה (ככה לפחות הסבירו לי במוסך )

רז...

פורסם

14 כ"ס יכול לנבוע מהמון דברים, קח בחשבון שזה לא בדיוק 14 אלא יותר כמו 9-10 , קח בחשבון את החום השורר בחוץ , קח בחשבון איכות הדלק בישראל, קח בחשבון הרבה משתנים.

ובקיצור , לא , הנתון הזה הוא לא רציני לשנת 99 , האוטו נשמע פשוט נפלא עם כל מה שמפורט

פורסם
14 כ"ס יכול לנבוע מהמון דברים, קח בחשבון שזה לא בדיוק 14 אלא יותר כמו 9-10 , קח בחשבון את החום השורר בחוץ , קח בחשבון איכות הדלק בישראל, קח בחשבון הרבה משתנים.

ובקיצור , לא , הנתון הזה הוא לא רציני לשנת 99 , האוטו נשמע פשוט נפלא עם כל מה שמפורט[/QUOTE]

אתה מדבר ברצינות?

פורסם

אם טופס הבדיקה שלך מראה רק את מה שכתבת למעלה - הרכב במצב מעולה ומטופל מצויין כפי שאמרת , ניקוי מזרקים , שמנים וכו ..

בהחלט לא הייתי חושב פעמיים והייתי לוקח.

פורסם

זה לא בדיוק נפילה של 14 כ"ס זה נפילה הרבה יותר קטנה כי החברה נותנת נתונים של כ"Xבמנוע והם בודקים לך בגלגל,ככה שגם ביום הראשון שהרכב ייצא מהמפעל תהיה נפילה של מספר סוסים.

בנוסף,כל חברה מגזימה בהצהרות,כלומר קשה לי להאמין שההונדה גם תיתן למשל 125 כ"ס במנוע עצמו גם כשהיא חדשה.

תשובה לעוד שאלה שלך,ההונדות מהשנים האלה (הצורה הזו התכוונתי ) מושכות המון הילוכים לפחות עד 2200-2500 מינימום כל הילוךבגלל שיש להם מומנט מאוד נמוך בסל"ד כזה וככה תיכנתו את הגיר זה לא סתם לא מעביר,חוץ מזה שהגיר עצמו ארוך בטירוף. (200 קמש 5000 סל"ד)

בקשר לכל הריג'קשנים,הרכב ניראה במצב מצויין אם זה כל מה שהוא מצא,הם לרוב מכסים תחת ולא לוחקים סיכון,גם הבוחן יושב ומסביר לשתי הצדדים בצורה אובייקטיבית על הרכב אתה יכול להבין מהדיבור שלו עם איזה רכב יש לך עסק.

חלקים איכותיים של מערכות סאונד למכירה.

פורסם

אם לא תרכוש את הרכב - אני מאמין שאם אציג אותו לאחי, הוא ירכוש אותו.

בצורה יותר רצינית - הרכב ממש במצב מעולה.

אם הוא נראה חיצונית סבבה, בפנים במצב טוב, לא הייתי חושב פעמיים.

זו רק דעתי כמובן.

תנסה להוריד עוד כמה שקלים מהמוכר, רק בשביל הספורט...

פורסם

לאחר ביצוע מקיף בפורום

כמה יעלה לי צבע מטלי על כל הרכב מקצועי ביותר באיזור נתניה חדרה ואני מוכן לגלוש קצת עד הרצליה.

והאים כדאי כי מכסה מנוע מתקלף והכנף הוחלפה(כך שנוצרו הבדלי צבעים)

או שמא כדאי להעביר פוליש וקס...?

• תוכן חדש...