Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7578 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני סובל מבעיה בHU שלי שלקבל הRCA אין הארקה מושלמת, הדבר מתבטא ברעשים וברעשי פיצוץ בהדלקה/כיבוי וכ"ו.... הרכבתי את התותב הידוע של שזירת חוט חשמל מהמינוס של הRCA (הטבעת החיצונית) לגוף הרדיו, הרעשים פחתו מאוד, אך הם עדין נשמעו וכמו כן רעשי הפיצוץ המוכרים נותרו... חבר אמר שראה את הבעיה שזר את החוט על הפלוס של הRCA (הפין שבמרכז) כמובן דרך המינוס של הקבל ולגוף הרדיו, וכל הרעשים נעלמו... כעבור יומיים חבר אחר אמר לי שזה יוצר קצר וחיי המגברים והHU ספורים כך, ולכן החזרתי את התותב למקומו במינוס בלבד... לשאלתי, האם אכן זה אסור לחבר בצורת קיצור הRCA? או שהחבר השני טעה? או שאני צריך להחליף חברים?

תודה מראש אריק

בשיפוצים

פורסם

חברה, אומנם לא שאלתי על מורל פולס או JBL 75.4 אבל תענו לי ;) סתם אני צוחק... לאף אחד אין מושג? הרעשים האלה יכולים להטריף אותי...

בשיפוצים

• תוכן חדש...